Založ si blog

Beštia alebo beštie?

Utorky o zločine:

 

Je hrozné čítať o strašnom konci malej Lucky utýranej v piatich rokoch beštiou zvanou Juraj Hroták a ponechanou v mrazničke tri roky. A to všetko uprostred sveta, ktorý považujeme za civilizovaný. Táto stredoveká brutalita (pričom za obdobný čin domáceho násilia už sedel, ale ho predčasne prepustili!) by mala byť aj razantne potrestaná. V takomto prípade by som sa prihováral aj za trest smrti.

 

Ale nebol sám!

Žiadna beštia, ani tie malé a ani tie historicky obludné ako Stalin či Hitler, by si nikdy nemohla dovoliť také krutosti, keby jej k tomu nenapomáhali tí „dobrí“. V Hrotákovom prípadne ľahostajné sociálne pracovníčky, miestna samospráva, aj polícia a sudca, čo beštiu Hrotáka vypustil predčasne na slobodu. Predovšetkým ale – matka nebohej Lucky.

Ako je možné, že o tej žene sa nepíše a nehovorí? Všetko sa to v našich médiách maľuje, ako keby tou beštiou mohol byť len muž, ale prizrime sa bližšie tejto žene:

Nezodpovedná mašina na plodenie detí, ktoré zväčša skončili v detských domovoch či v adoptívnych rodinách.

Žena, ktorá ušla od biologického otca Lucky a keď si ju chcel ako svoju jedinú dcéru ponechať a starať sa o ňu, nechala ju policajtmi dotiahnuť späť ako fackovacieho panáka Hrotákovi do rany.

Matka, ktorá nechá svoje dieťa týrať a utýrať?

Žena, ktorá asistuje svojej milovanej beštii Hrotákovi, keď jej dcérku dávali do tej mrazničky a tri roky chodila bez slova okolo nej?

Matka, ktorá dokáže zalarmovať políciu, aby dostala dcérku od biologického otca, ale nepohne ani malíčkom, keď tú istú Lucku Hroták týral a utýral?!

Žena, ktorá tej istej beštii, čo brutálnym spôsobom zavraždila Lucku bez váhania ide porodiť ďalšiu obeť? Veď je s ním tehotná!

Ona dobre vie, prečo sa skrýva, hoci sociálne pracovníčky, prokuratúra aj polícia a najmä novinári chodia okolo nej, ako keby ona chudera za nič nemohla. Naopak, bez jej asistencie a súhlasu by si beštia Hroták nikdy netrúfol urobiť niečo také odporné. Beštia v mužskej koži sa za tie roky dobre zohrala s beštiou v ženskej koži.

Matka utýranej Lucky je nakoniec ešte väčšia obluda, ako nejaký choromyseľný feťák. Ten konal pudovo, ona pri plnom rozume a bez štipky citu.

Ak by som pri mužskej beštii neváhal navrhnúť trest smrti, pri tejto ženskej beštii je riešením sterilizácia. Lebo kým on spáchal hrozný čin raz, ona je sériový zločinec, ktorá s odpornou samozrejmosťou doslova fabrikuje nové a nové ľudské bytosti do doživotného nešťastia, tráum ale aj šokujúcej smrti, ktorej ešte aj asistuje a kryje ju.

A nie je sama.

 

Ďalšia feministická lož

Feministky, ako bezškupulózne obhajkyne totalitnej ideológie pohlavného rasizmu a pokračovateľky komunistických fantazmagórií o patriarcháte, rady zneužívajú takéto prípady na to, aby vyhlasovali, že za 95% násilných činov v domácnosti môžu muži. Hroták sa im preto veľmi hodí. Pokusy biologického otca Lucku zachrániť sa im naopak nehodia. Preto sa o jednom toľko kričí a druhom mlčí…

Samozrejme, že je to obvyklá propagandistická lož. Dospelí sa takmer rovnakou mierou podieľajú na vzájomných útokoch v rodinách (ženy pravda omnoho rafinovanejšie,  napríklad aj tým, že taký útok vedome vyvolajú a nemusí ísť rovno o zločin, len preventívne, cvičné, iracionálne vytáčanie manžela – priznala sa k tomu v televíznej relácii, kde boli obaja, predsa aj žena Radka Brzobohatého). A najčastejšími obeťami domáceho násilia tak nie sú ženy (ako obete mužov), ale deti. A na takomto násilí sa podieľajú aj ženy takou mierou, že je to v sumári naozaj šokujúce. Veď aj asi najväčšia beštia Marc Dutroux, ktorý uniesol a utýral hneď niekoľko nezletilých dievčat, by sa nemohol týchto zverstiev dopúšťať, keby ho v tom nepodporovala jeho manželka Michelle Martinová. Táto ženská beštia nechala dve malé dievčatá v Dutrouxom vykopanej kobke umrieť hladom! A len nedávno v Čechách mladá matka chladnokrvne zavraždila štyri malé deti. Ale tá bola ešte milosrdná. Zabila ich hneď. Sú však matky, a to aj na Slovensku, ktoré s Hrotákom úspešne súťažia v vymýšľaní odporných krutostí.

Dokiaľ ale budeme pod tlakom feministických lží, nikdy vysoký podiel žien-matiek na domácom násilí ani len neodhadneme a malé Lucky budú končiť ako obete beštií bez rozdielu pohlavia…

 

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6297089x
Priemerná čítanosť článkov: 8603x

Autor blogu

Archív

Odkazy