Založ si blog

Iby Maiga svetový, vďaka terorizmu!

Ibrahim Maiga robil možné aj nemožné, aby u nás zahviezdil, ale jediným jeho vkladom do slovenského show-biznisu bola jeho samo-reklama s názvom „čierna bača“.

Zaklincoval to svojou účasťou na kandidátke Komunistickej strany pri niektorých z volieb, kde komunisti zákonite prehrali.

A tak sa zúfalec Maiga zrejme vrátil do rodného Mali.

A tu sa v týchto dňoch dostal na titulky svetových médií!!!

V lietadle pri dlhom lete sa mi dostali do rúk New Your Times z 23.11.2015 a pri článku o teroristickom útoku na luxusný hotel Radisson Blu v hlavnom meste Mali som narazil na nášho show-mana!

išiel som si oči vyočiť, ale zrejme je to on.

Posúďte sami:

 

Iby Maiga v NYCT 3

Iby Maiga v NYCT 3

Pravda, takto si sveto-slávu asi nepredstavoval.

Vystupuje to ako majiteľ akéhosi obchodíka (že by bryndze zo Slovenska?) oproti hotelu, kde teroristický útok prebehol a teda ako očitý svedok udalostí.

Vraj ten útok zaregistroval zo svojho bytíku nad obchodíkom.

No, nech sa Ti darí Iby, táto show bola krátka…

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6292658x
Priemerná čítanosť článkov: 8597x

Autor blogu

Archív

Odkazy