Založ si blog

Konšpirátor Štefan Hríb

Fabrikanti novej umelo vyvolanej Studenej vojny rýchlo zistili, že nimi ovládané printové médiá prefabrikovanými lžami o Ukrajine, Rusku, Sýrii, Lýbii, Iraku a Afganistane strácajú čitateľov. Tí sa začali presúvať k alternatívnym médiám, ktoré zabezpečujú demokratickú pluralitu názorov. Klasickým príkladom bola predošlá redakcia SME, ktorá pod vedením Kostolného priviedla toto médium na pokraj krachu. Ušli potom do „projektu“, kde sa vďaka nesystémovo obludne veľkej finančnej injekcii o čitateľa už starať vôbec nemusia. Plne sa môžu sústrediť na štvanie vybraných terčov. Na to im slúži nová ideologická munícia v podobe nálepok ako: konšpiračná teória, hoax, fake-news a trol. Hojne ich používajú. Ale už pradávne slovenské porekadlo hovorí „Zlodej krčí, chyťte zlodeja“. A tak doteraz najväčšou konšpiračnou teóriou, ktorá bola odhalená, je klamstvo nastrčenej bábky americkej zbrojárskej lobby Busha Jr. o zbraniach hromadného ničenia v Iraku. U nás je rekordérom v konšpirácii istý Štefan Hríb.

 

Hríb advokátom vrahov

   Štefan Hríb sa stal známym ako proti-slovenský štváč hodný paragrafu o urážkach rasy, národa atď. Akurát, že to nikto nechcel brať vážne. Naopak, proti takzvaným „extrémistom“ zasahujú elitní policajti s absurdnou brutalitou. Extrémizmus Dubáka si nevšímajú. Ale veď keď nacisti nastupovali k moci, aj vtedy boli súdy voči ich výčinom slepé a iných kruto trestali. Pritom sa nemýľme, Dubák nie je nacista, je to komsomolec Studenej vojny. Hitler vraj vyhlásil, že každá generácia potrebuje svoju vojnu, ale časy sa zmenili a môžeme sa domnievať že aspoň každá druhá generácia potrebuje svoju revolúciu. Veď sme to zažili nedávno – pod absurdnou zámienkou, že vtedajšia vláda „dovolila vraždu novinára“ (čo je absurdita na dvanástu) sa odbavovali desaťtisíce „revolucionárov“ na námestiach za Poslušné Slovensko. Dubák predbehol dobu, on škodil už od začiatku. Údajne nezávislý, v skutočnosti dojaci ním naoko nenávidenú Pentu. To je pre týchto oportunistov typické. Chcú nás učiť, čo je správne a nevadia im nesprávne prostriedky. Veď „revolučný“ účel vraj svätí akékoľvek prostriedky. Pretože Dubák a spol. sú presvedčení, že oni obracajú nevedomú Slovač na tú správnu vieru! A títo naši „ideológiu-zvestcovia“ presne kopírujú scenáre globalizačnej kliky financovanej z krvi nevinných obetí už desaťročia, kde všade táto klika vyskúšala svoj osvedčený trik – najskôr zbombardujeme, potom znovu vybudujeme, veď zárobok je automaticky dvojnásobný.

Dubák je karikatúra novinára. Ten kto má elementárnu profesionálnu hrdosť, ostáva povinne nad vecou. Dubák je sám sebe témou. A zašiel tak ďaleko, že stvoril najväčšiu a najobludnejšiu konšpiračnú teóriu novodobého Slovenska – o vrahoch študentky Cervanovej, detičkách komunistických papalášov, zlatej mládeži bez zábran sexuálnych a dokonca vražedných, týchto opisuje nie raz, ale celé roky ako „obete“ režimu, z ktorého sa zrodila ich arogancia vedúca až k beštiálnemu činu, Každého kto si prečíta dva objemné zväzky Petra Tótha „Kauza Cervanová“ musí zamraziť, že tie beštie už zmučenú študentku vliekli na popravisko a ešte jeden „dostal chuť“ a aj si na jej tele tú „chuť“ odbavil!!! Dubáka toto necháva chladným. Veď on si zobral za osobné poslanie urobiť z beštiálnych vrahov „obete režimu“ a tu nielenže prekračuje hranice novinárskej etiky, on ich preskakuje flopom! Verím, že neuveríte, ale je autorom aj takéhoto „vyznania“ potom, čo súdy pred rokom 1989 alebo aj za novej demokracie na základe nezvratných dôkazov tieto beštie odsúdili, čo potvrdil aj Európsky súd pre ľudské práva. Čítajte pozorne:

„Vážený pán Milan Andrášik, vážený pán Pavol Beďač, vážený pán Roman Brázda (a ďalšie bezcitné vraždiace beštie podľa menoslovu) …mrzí ma, čo sa vám stalo vinou štátu, ktorého som súčasťou. Prepáčte, že som nekričal viac a prepáčte nám všetkým, že sme boli nevšímaví. Považujte prosím, detektor a všetky dávne i nedávne príspevky Týždňa o vašej kauze za náš súkromný pokus urobiť váš život aspoň trochu znesiteľnejším.

A ďakujem vám všetkým, že ste ostali občanmi Slovenska, Vďaka vám, ´vrahom´, je Slovensko lepšou krajinou…“

Nezabúdajme, komsomolci vystupujú zásade v jednom šíku. Takže takáto zvrátená logika nevadí, naopak ju podporujú, takí ďalší komsomolci novej Studenej vojny ako sú Eugen Korda, František Šebej, či Marián Balász. Dubák ich však všetkých predčí. Touto svojou posadnutosťou zneužil dokonca aj verejnoprávnu televíziu v relácii „Pod lampou“, za čo bol odtiaľ po práve vyhodený. Ale jeho posadnutosť ide ďalej!

 

Komsomolec sa predsa nikdy nemýli

   Pokuta 50 000 eur za to, že Hríb zneužil verejnoprávnu televíziu na propagáciu svojej zvrátenej konšpiračnej teórie a dal priestor beštiálnym vrahom, mala dohru na Najvyššom súde, ktorý rozhodnutie Rady pre vysielanie a retransmisiu potvrdil. Vtedajší predseda Rady, Miloš Mistrík to komentoval slovami: „Verdikt Najvyššieho súdu vítam ako krok, ktorý potvrdzuje úsilie Rady zabrániť výskytu manipulatívnych programov, zasahujúcich do ľudskej dôstojnosti a práva na spravodlivosť“.

Dubák však nemá dosť. Vieme si predstaviť, že niekoho zaujme téma a venuje sa jej nejakú dobu. Môže sa mýliť, hoci si to neprizná. Dubák ide ďalej. On usvedčených a právoplatne odsúdených beštiálnych znásilňovačov a vrahov propaguje ďalej ako svojich priateľov! Ide to tak ďaleko, že pri otvorení svojho klubu s príznačným názvom „Pod lampou“ dvoch z nich predstavil familiárne prezidentovi Kiskovi. A nielen jemu. A tak sa médiá oprávnene pýtajú prečo: „…prezident Kiska neodpovedá denníku Pravda, mlčí poslanec Beblavý i (navonok tribúnovo) slušný Juraj Kemka, teda všetci, ktorí sa spoločne s dvomi vrahmi zabávali na oslave v Hríbovom klube. No a najšokujúcejšie je, že hlavný organizátor protestov Za slušné Slovensko Juraj Šeliga, ako študent práva, v obhajobe vrahov mladej študentky problém nevidí.“ Zaujímavé, meno Kuciaka a jeho snúbenice zneužívali celé mesiace dňom a nocou a keď ide o takúto beštiálnu vraždu a propagáciu vrahov, odrazu sú nemí…

Otázky sú tu aktuálne aj vzhľadom k vydaniu knihy Martina Hanusa „Hra sa skončila“, ktorá prináša nové dôkazy usvedčujúce Dubákových „kamarátov“. Lenže tento Dubák ignoruje súdy a fakty, ak sa mu nehodia. A celá táto slniečkárska perepúť koná rovnako – skutočnosti by radi prispôsobili svoji ideologickým inštrukciám. A ak skutočnosť odporuje ich plánom, ignorujú ju. Poznám to sám, zažil som ich štvavú kampaň.

 

Kedy táto hra skončí?

   Títo naši komsomolci sa vydávajú za strážcov čistoty médií. Pritom im uniká povinná novinárska etika podľa uznesenia Rady Európy č. 1003 a veselo oni produkujú konšpiračné teórie (veď pre „dobrú vec“ možno aj klamať??). Jednu som zažil na vlastnej koži, keď omylom splietli dve veci dokopy a výsledkom bola nevídaná štvavá kampaň – odchod pani Bakovej z RTVS so začiatkom mojej spolupráce s RTVS. Niekto z toho mylne vydedukoval, že ju idem nahradiť a „normalizovať“ televízne spravodajstvo. Pritom ja som sa ani nestal zamestnancom RTVS a ani nemal nič s televíznym vysielaním. Ale konšpirácia bola na svete a veselo ju šírili hlavne z denníka N.

Takže tu máme nesystémový „projekt”, do toho konšpirátora Hríba s jeho „týždňom” a prekvapujúco nenávistnú rétoriku týždenníka Trend. To všetko pridupľovávajú najväčší hejteri, slniečkármi obľúbení, autori web-stránky „zomri“.

Čo s tým? Riešenie je po ruke. Uznať konečne, že ide o mediálny nádor, ktorý hrozí metastázovať do celého mediálneho priestoru v okamihu, keď sa ich konšpiračné teórie, fake-news a hoaxy citujú v serióznej tlači. Ako prvá by sa od tejto anomálie mala dištancovať RTVS a nielenže nepreberať ich výplody, ale ani na ne nereagovať. Ich ideologické provokácie stratia zmysel, keď nebudú mať koho provokovať. Dubák a spol. sú odpadovými produktmi novodobej Studenej vojny a tak sa k nim aj správajme.

No a dúfajme, že náš pán prezident na diaľkové ovládanie pôjde príkladom a všetci títo „kamoši“ beštiálnych vrahov sa konečne ospravedlnia nielen rodine brutálne znásilnenej a zavraždenej študentky, ale aj verejnosti, ktorú oblbovali roky…

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6271130x
Priemerná čítanosť článkov: 8567x

Autor blogu

Archív

Odkazy