Založ si blog

Kočner – falošná stopa

Žiaľ, zažívame „amerikanizáciu“ nášho práva, ktorá je založená nie na osvedčenom rímskom práve, ale na kovbojsko-pästnom. Porušuje sa prezumpcia neviny (ako je možné, že obvinení z vraždy Kuciaka sú uvádzaní plnými menami aj s ich fotografiami – keby sa náhodou zistilo, že je to falošná stopa, čo sme pri mafiánskych vraždách zaznamenali nie raz, kto to napraví?) a rozohrávajú sa mediálne hry. Tak sa dostal opäť na predné stránky médií obľúbenec slniečkárov – Kočner.

Už som písal, že v kauze zmenky je jeho väzba nezmyselná. Teraz sa našla „stopa“ medzi ním a údajnou dohadzovačkou vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice. Ale „KTO TO HOVORÍ“? „Jeňo“ Korda, ktorého Kočner drzo zvečnil na svojej web-stránke, ako sa ožratý váľa v noci kdesi na chodníku? No, bodaj by nenakydal späť na Kočnera čokoľvek sa dá? A prečo touto falošnou stopou idú aj iní? No, lebo meno Kočner je momentálne mediálny ťahák.

 

A teraz logicky – na takú vážnu vec, ako je objednávka vraždy, musí byť veľmi silný motív. Aký motív by sme našli v prípade Kočnera na Kuciaka? Neviem o žiadnom:

  1. Kuciak bol neznámynezaujímavý novinársky analytik (to len „farební revolucionári“ a večná slečna Baloghová z neho robia dodatočne giganta žurnalistiky).
  2. Väčšina (v záľahe iných, takmer neviditeľných) článkov Kuciaka vraj bola o Kočnerovi. No a čo? Ublížilo to snáď Kočnerovi? Nanajvýš ho to rozčúlilo a preto zrejme Kuciakovi volal.
  3. Podľa tzv. mafiánskych zoznamov bol Kočner hneď v dvoch mafiánskych bandách. Aj vzhľadom k využitiu sýkoriek pri obsadzovaní TV Markíza nemôžeme pochybovať o tom, že sa Kočner v mafiánskych kruhoch pohyboval. Ale svoje kšefty nikdy nerobil cez mŕtvoly (ako Žaluď, ktorý na to doplatil) a nepodvádzal (ako Žaluď a iní). A ak vydržal nesiahať po násiliu desiatky rokov, načo by ho používal na takú muchu ako bol Kuciak?
  4. Kočner je všetko možné, len nie sprostý. A len hlupák by telefonoval novinárovi, ktorý si to iste nielen nahral, ale aj upozornil políciu, a potom by objednal jeho vraždu??? Čo je to za nezmysel?
  5. Údajne rozhodujúci článok Kuciaka (a zrejme príčina jeho smrti) bol v skutočnosti napísaný už vo februári 2016 (!!!) Ivanom Megom, ktorému to odmietla domovská redakcia uverejniť. A trvalo dva roky a ešte k tomu zrejme prispela aj záhadná intervencia Nicholsona, kým sa tento text (zrejme cez niektorého nadriadeného) dostal ku Kuciakovi, ktorý indície v článku len preveroval! A nič z toho článku sa netýkalo Kočnera.

Suma sumárum: Kočner nemal MOTÍV naozaj fyzicky útočiť na Kuciaka.

Ale naši chrabrí slniečkári MOTÍV útočiť na Kočnera majú. Veď ich ako vyštudovaný novinár zosmiešňoval, provokoval, usvedčoval z toho, ako si cvičia novinárske rýchlokvašky (ako istú stážistku SME, ktorá o Kočnerovi robila vraj bakalársku prácu) na špinavé práce a keď narazia, tak sa ich zbavia (ako v prípade novinárskeho eléva, čo osočil v článku nebohého Pašku). Kočner zosmiešnil novinársku trosku „Jeňa“ Kordu a hrozilo, že tak do radu ukáže, kto sú tí hlavní agenti-provokatéri v pozadí (ako napríklad najväčší konšpirátor medzi nimi, čo brutálnych vrahov Cervanovej obhajuje a okiadza ako „obete komunistického režimu“). A preto je pre nich Kočner už navždy ideálnym fackovacím panákom. A na čele okydávačov nemôže chýbať projekt N-ádor, ktorého výmysly o Kočnerovej úlohe vo vražde Kuciaka a jeho snúbenice už boli dementované.

Ale, aby bolo jasné, ten pán si už dávno zaslúžil spravodlivý súd. Píšem o tom podrobne vo svojej najnovšej knihe „Vzostup a pády Pavla Ruska“ a výpočet jeho zlo-činov som tu už opísal. Má toho na rováši nad hlavu, ale to je celkom iná kapitola, čo nemá s Kuciakovou vraždou nič spoločné…

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6278036x
Priemerná čítanosť článkov: 8577x

Autor blogu

Archív

Odkazy