Biľaka zabavil Putin

6. marca 2015, gumurin, Úvahy o politike

autor: Miroslav Regitko

autor: Miroslav Regitko

 

Komunisti, ktorých sme tak nežne nechali nepotrestaných za zločiny ich hrôzovlády, postavili primitívovi (kto iný by tak verne držal moskovskú líniu?) Biľakovi pomník.

Pôvodne krajčír tak veľmi nechcel pracovať až sa stal komunistickým funkcionárom všetkého schopným. Takže urobil hneď dva kotrmelce: najskôr spáchal vlastizradu tým, že podpísal a na verejných záchodoch v Bratislave aj odovzdal „pozývací list“ ruským okupantom (viď. Oto Kořínek v knihe „Pozývací list1968 “, vyd. Marenčin PT, 2006) a druhý kotrmelec urobil, keď sa tento „verný syn pracujúceho ľudu“, čo nechcel pracovať, odmietol k tomuto svojmu internacionálnemu činu priznať.

Jeho bustu na protest pomaľovali červenou farbou a následne zmizla. Vyšetrovatelia si nad páchateľom lámu hlavu, ale odkedy Spišiak zdecimoval elitu našich vyšetrovateľov, nemôžeme dúfať v skoré odhalenie. A tak by som im chcel pripomenúť základnú zásadu odhalenia páchateľa už od čias Rimanov – cui bono, komu to prospelo?

No a keď sa takto nad tým zamyslíme, tak zistíme, že po červenou farbou natretej Biľakovej hlave mohol na celej zemeguli najviac túžiť len jediný človek – Putin. Prečo? No preto, že Biľak je vzorom pre budúcich biľakovcov, ktorí pre potreby putinovskej expanzie vždy ochotne napíšu pozývací list, ku ktorému sa v duchu „komunistickej cti“ nikdy nepriznajú. Verím, že aj to, že je busta Biľaka celá červená, vhodne zapadá do interiéru Putinovej pracovne, kde by mala byť vystavená na čestnom mieste. Pravda, to všetko sa len dohadujem, ale keďže sa Biľakom zaoberám roky, nedalo mi neprispieť k odhaleniu páchateľa, resp. páchateľov.

 

P.S. 1 Dozvedel som sa, že na tieto diskusné fóra sú nasadení dobre platení „diskutéri“, ktorí majú ruskému diktátorovi leštiť imidž za každú cenu. Tak do toho, komsomolci! Zaslúžte si rublíky, kým ešte maj akú-takú cenu!

P.S. 2 Diskutujúcich „putinovcov“ poznáte podľa ich slovníka. Mimochodom, viete, že najviac nadávok v slovníku má ruština? Kto by sa čudoval…

P.S.3 Mucholapka na „putinovcov“ zabrala, viď. P.S. 2.