Petardy v primátorovej hlave

3. januára 2017, gumurin, Čo sa deje
Silvestrovský ohňostroj

Silvestrovský ohňostroj

Rozumný „decízor“ (ten čo má o niečom rozhodovať) nevydáva zákazy, ktoré nie je schopný vynútiť a dokonca ani kontrolovať.

To nie je prípad primátora Nesrovnala. Mne jeho vyhlásenie zákazu hlučnej pyrotechniky počas Silvestra pripadá ako typické prázdne gesto, aby bol za pekného a populárneho.

Prázdne gestá a reči mu nakoniec aj vyniesli kreslo primátora. Na našu škodu.

Do funkcie vletel bez znalosti problematiky, narobil tam chaos a pokiaľ viem všetci starostovia mestských častí ho označili už v októbri minulého roku za neschopného bežného výkonu jeho funkcie.

Predviedol to na silvestrovských petardách. Vyhlásil ich zákaz asi ako decko, keď trucuje. Samozrejme, že sa na neho delobuchovia vykašľali a mali sme tu Verdun, ako každý rok.

Pri troche triezvej mysle musí totiž byť každému jasné, že mestská polícia nemôže personálne ani technicky taký zákaz zabezpečiť.

A štátni policajti sa vedia vykašľať aj na závažnejšie veci.

Iné by bolo, keby bol zakázaný predaj pyrotechniky, ale to by si ho zase naši „milovaní“ silvestrovskí delostrelci kupovali v prvom meste mimo Blavy.

Výsledok? Nesroval na vyhlásil za ušľachtilého a splodil jeden z ďalších zákazov na figu. Práve preto to nikde inde na Slovensku nikto takto hlúpo nevybubnoval.

Dá sa to vyjadriť aj jediným slovom: hochšatpler.

To nám ten NR 2017 pekne začína…