Založ si blog

Koniec pandémie? Zabudnite!

Motto na úvod: Čelíme tretiemu globalizačnému pokusu. Prvým sa pod zámienkou globalizácie mala presadiť amerikanizácia sveta. To vyvolalo tak masívne protesty, že svetovládci hľadali inú páku. A našli duševne nestabilnú Grétku a začali masívnu celosvetovú (ale hlavne na Západe masírovanú) mediálnu kampaň o „globálnom oteplení“. Skonštruovali pritom dedičný hriech celého ľudstva, ktoré vraj za to môže, hoci ide o cyklický úkaz, ktorý si ide svojou cestou, či chceme alebo nie. Takže väčšina obyvateľstva tento humbug úspešne odignorovala. Tak im prišla vhod (ako si ešte ukážeme) do obludnosti nafúknutá pandémia, vďaka ktorej s nami cvičia do ľubovôle a na ničím, len ich ľubovôľou, ohraničený čas.

A Slovensko má tú smolu, že sa práve v týchto časoch sa do jeho čela dostal duševne nevyrovnaný jedinec, ktorý trpí mesiášskym komplexom Spasiteľa. Obklopený kamarilou nadšených a neschopných – a práve tí sú schopní všetkého. Stali sme sa svetovým laboratóriom tohto experimentu.

 

Začalo to rúškami. Zo dňa na deň sme ich mali nosiť, ale selfie-vláda nám ich nedodala. Poslušní občania si začali na vlastné náklady a vlastnou vynaliezavosťou vyrábať rúška sami. Vraj až ich budeme nosiť všetci, bude po pandémii. Už ich nosíme skoro rok a namiesto konca pandémie prišiel nie nápad, ale príkaz zo svetovej centrály, že takáto svojpomoc je neprípustná. Treba vraj respirátory – a tie si doma nevyrobíte. A až budeme mať všetci respirátory, čo bude potom. Plynové masky?

 

Potom prišli s povinnými odstupmi. Boli to absurdné a často aj protichodné nariadenia. Ale bežný občan ohol chrbát a začal sa strániť susedov a priateľov. Veď vďaka tomu čoskoro to trápenie skončí. Neskončilo.

 

Asi sme si od seba málo odstupovali, lebo prišla ďalšia podmienka na skončenie pandemických opatrení. Blázen s Trnavy to svojou insitnosťou nazval black-out-om, hoci to mal byť lack-down, ale nakoniec to bol block-out. Zo dňa na deň krajina skolabovala. Našepkávačom toho nezmyslu bol istý Jarčuška s Krčméryho fabriky na profesúry (sériu jeho insitných nápadov opisujem v knihe „Koronavírus ako terorizmus“).

Obálka knihy

Obálka knihy

 

Potom prišiel Matovič s nápadom, že budeme svetoví, keď sa všetci naraz otestujeme. Bol to naozaj svetový unikát v manipulácii s obyvateľstvom. Mala to byť „atómová bomba“ a nové „národné povstanie“. Dobrovoľne-nasilu pod hrozbou drastických protizákonných a neľudských vyhrážaní nahnali milióny občanov na „špáranie sa v nose“. Ak sa poddajú, vraj už bude po pandémii. Poddali sa, nie je po pandémii.

 

Tak prišli s novým lákadlom. Ak sa všetci podrobíme globálnemu experimentu s neodskúšanými, nezrelými a potenciálne nebezpečnými vakcínami – bude po pandémii. Očkuje sa po celom západnom svete a pandémii konca niet. Nielenže sa objavujú podozrenia z vedľajších účinkov, ale už je tu aj prípad prominenta aj napriek dvojnásobnému očkovaniu potom všetkom infikovaného!

 

Do toho sa obchádza fakt, že súčasná kríza v nemocniciach má výsledok práve v tej masívnej kampani, ktorá z vírusu, akých tu zažilo ľudstvo už stovky, urobili takého strašiaka, že aj tí, čo by to odležali bez problémov doma, sa hrnú do nemocníc. V nemocniciach naopak ubúda personál masívne testovaný a to aj s možnými falošnými výsledkami (o čom už nikto snáď nepochybuje, keď o falošnosti PCR testov z princípu ich fungovania referoval aj seriózny New York Times). Dobrá otázka tiež je, ako je možné, že práve nemocničný personál, ktorý má mať tie najsofistikovanejšie ochranné prostriedky, je najviac infikovaný. Ale už sa nehovorí o tom, že sa nám práve nemocnice stali ohniskami infekcie a tak sa práve tam infikujú aj bežní pacienti – najznámejšími obeťami sú Justin Topoľský a Milan Blaha (známy novinár a otec poslanca Blahu). Tak vzniká „perpetuum infektorum“ – nemocnice samé množia infikovaných!

 

Tým, čo sa ochotne toľkokrát ohli s nádejou, že už bude koniec, keď budú poslušne nasledovať aj tie najabsurdnejšie pokyny a opatrenia, treba pripomenúť, že Jarčuška a jemu podobní prišli na nápad, že aj keď ste negatívni máte byť v karanténe?!

 

Tým čo sa ochotne toľkokrát ohli s nádejou, že už bude koniec, keď budú poslušne nasledovať aj tie najabsurdnejšie pokyny a opatrenia, treba pripomenúť, že náboženský fanatik v kresle ministra zdravotníctva prišiel v týchto dňoch s myšlienkou, že by sme sa mali testovať každý piaty deň! Zabudol dodať, že čerstvo otestovaný sa môže už desať minút po vyjdení z testovacej miestnosti infikovať a tak by sme sa mali testovať každých desať minút?! V Bavorsku sa predsa testujú pendleri povinne (a za vlastné!) už každých 48 hodín?!

 

Celoplošné testovanie sa už volá „láskavo“ skríning a na jeseň ho na Orave absolvovali štyri krát. A opäť je tu! Inovácia je v absurdnom rozložení na deväť dní, takže ten poslušný občan, ktorý sa nechal testovať prvý deň, sa mohol infikovať druhý deň, ale teraz chodí s negatívnym certifikátom po svete a šíri infekciu. Matovič je ale spokojný – zachránil celý svet!

 

Tým čo sa ochotne toľkokrát ohli s nádejou, že už bude koniec, a hrnú sa na očkovanie, treba pripomenúť, že až sa ten mega-biznis skončí, príde neprekvapivá správa, že veď sú tu omnoho nebezpečnejšie mutácie toho istého vírusu a tak bude treba vyvinúť novú vakcínu a až budú ňou všetci zaočkovaní, príde nová mutácia… už ste pochopili?!

 

Keď Matovičovi a jeho kamarile neschopných (a preto schopných všetkého) dôjdu nápady na cynické a bezcitné sociálne experimenty, vždy ešte priskočí ochotný „expert“. Tak si vypočujte (a keby ste neverili vlastným ušiam, tak to tu máte čierne na bielom), čo nám dnes ráno zvestoval cez ochotne prorežimné Rádio Slovensko istý Peter Visolajský (líbling denníka N-ádor a údajný poradca Matoviča, hoci nie je ani virológ, ani epidemiológ a práve preto sa mu ľahko radí aj čisté bizarnosti):

+ plošný skríning (ktorý práve absolvovali samosprávy s odretými ušami, veľkou záťažou nákladov a obetavosťou dobrovoľníkov, ktorých táto selfie-vláda kŕmi hlavne sľubmi) pánovi Visolajskému kazí štatistiky, lebo počty pozitívne testovaných v nich klesajú a to nekorešponduje so situáciou v nemocniciach (ktoré sú plné tých vystrašených a čiastočne aj falošne pozitívnych?!)

+ povinné PCR testy, ktoré si poslušní občania nechávajú robiť, aby po vyhrážkach Matovičovou selfie-vládou vôbec mohli žiť, sú tak isto nezodpovedným „kazením“ štatistík pána Visolajského

+ negatívnym certifikátom ako „vstupenke na slobodu“ sa nedá veriť, lebo sa dajú falšovať (aj peniaze sa dajú falšovať a predsa sa nimi platí, to pánovi Visolajskému asi nedochádza)

Výsledok? Sľuby ministra obrany a arogancie Naďa, že v marci si oddýchneme, sú falošné. Podľa Visolajského je koniec samoväzby občanov v nedohľadne a bude trvať týždne a týždne a týždne…

 

Mimochodom, zopakujme si, že Visolajský nie je ani virológ, ani epidemiológ a tento nápad nemá z vlastnej hlavy. Nemecký virológ Drosten (autor nápadu na využitie nevhodných a na to nevyvinutých PCR testov, ako už konštatovala aj Svetová zdravotnícka organizácia, navyše ak sú pochybnosti aj o jeho odbornej etike) totiž najnovšie hlása, že očkovanie nie je ani len svetielkom na konci pandemického tunela! Tvrdí, že ak sa v najbližších týždňoch a mesiacoch podarí zaočkovať starých ľudí aj časť rizikových skupín, prirodzene sa vytvorí „obrovský ekonomický, spoločenský, politický a azda aj právny tlak“, aby sa ukončili protipandemické opatrenia. Ale to je vraj neprípustné, lebo sa vírus akýmsi záhadným mechanizmom bude šíriť ďalej, hoci základným virologickým poznatkom je, že vírus časom oslabuje a mutuje.

 

Konečne nás majú!

   A teraz si to konečne priznajme. Čokoľvek vo svojej bezradnosti vymysleli LenOn a jeho už medzičasom aj zločinná kamarila (viď násilná smrť generála Lučanského), občania sa ohli s nádejou, že už potom príde „sloboda“. Nepríde.

Ako sa to bláznom občas stáva, prerieknu sa a povedia pravdu. Podľa Matoviča stojí miliarda dlhu za nezmyselné testy a vakcínu, ako aj 4 500 obetí za to, aby tu nebola iná, než jeho vláda.

Náboženský fanatik v kresle ministra zdravotníctva predsa už priznal, že pred Novým rokom narýchlo nariadili zákaz vychádzania, lebo sa po násilnej smrti generála Lučanského báli demonštrácií na zvrhnutie ich selfie-vlády.

Úspešne paralyzovali starých, čo ich triky (tak podobné bývalým boľševikom) rozpoznali a oponovali im. Teraz sedia doma a sú ticho.

Mladých sfantizovala žltá tlač, ktorej čoskoro 90 užitočných idiotov v parlamente odhlasuje beztrestnosť za akýkoľvek mediálny lynč na neposlušných.

Jedna z tých zabudnuteľných insitných figúrok v podvodnej biznis-straničke so vzorom v NSDAP (podľa samotného Matoviča!) už na jar minulého roku vyhlásila, že rúška budeme nosiť do konca života! Preriekla sa, ale veď to je ich sen! Tento zločinný režim sa zdiskreditoval za pol roka tak, že sa pri moci drží už iba núdzovým stavom, zneužívaním Polície a armády! Skončí núdzový stav a oni končia. Takže oni to budú ťahať donekonečna. A „experti“ typu Jarčušku, či Visoljaského im to vždy ochotne zdôvodnia. A poslušní občania opäť uveria s vidinou, že sa stačí len ešte trochu ohnúť a už budú slobodní. A nezabúdajme, ich tie opatrenia bolieť nebudú, veď majú poskoka Mikasa, ten im dá výnimky!

 

 

Motto na záver: Tak ako pri umelo vyvolanej hystérii s „globálnym oteplením“ sa aj tu v tichosti ignoruje fakt, že ide o cyklický a teda predvídateľný jav. Rádio Slovensko síce hlási, že denne sa z infekcie vyliečilo 2 000 – 3 000 občanov. Ale už nikto nespočítava, že ich je za celý čas vyhlásenej pandémie (lebo ten vírus tu bol už o mesiace skôr!) len na Slovensku až milión. Milión občanov proti vírusu imúnnych, ktorí sa nemajú prečo dať znovu testovať a už vôbec nie očkovať. Milión tých, čo by mali ísť normálne do práce a pomáhať tak iným. Klasická virologická poučka o „premorení“ populácie a kolektívnej imunite sa prorežimne preventívne neguje tvrdením, že sa vraj našli jedinci, čo boli vyliečení, ale o tri mesiace vraj znovu infikovaní. No iste, prečo nie, ak v prvom prípade boli falošne pozitívne testovaní, pochopiteľne sa mohli neskôr už naozaj infikovať. Ale to sa do tohto scenára masívneho ovládania občanov nehodí. A tak lacné, jednoduché a osvedčené opatrenia v rukách každého občana sa zamlčiavajú, alebo bagatelizujú, naopak masívne a brutálne zadlžujúce opatrenia štátu sa nasilu a proti logike presadzujú. „Show must go on“…

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

ATACMS, Ukrajina

ATACMS či vojenskí poradcovia. Zameria Kyjev pomoc z USA aj na zničenie Krymského mosta?

23.04.2024 06:00

Už tento týždeň by Ukrajina mohla z USA dostať ďalekonosné Armádne taktické raketové systémy – ATACMS.

Marina Francisti, Ana Meši

Zubná turistika očami lekárok zo Srbska: Slovákov trápi bezzubosť, chodia k nám po protézy aj implantáty. Láka ich cena

23.04.2024 06:00

Stomatologičky zo Srbska nám priblížili, čo láka Slovákov do ich ambulancií.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6299094x
Priemerná čítanosť článkov: 8605x

Autor blogu

Archív

Odkazy