Rozpad koalície zla? Tu je predpoveď. . .

23. marca 2021, gumurin, Úvahy o politike

Na to, čo sa stane s touto selfie-vládou by sa mohli robiť stávky. TAK SI TIPNITE! Ja vychádzam z faktu, že Matovič je psychopat a tí sú schopní všetkého, aby svoju mániu ovládať ľudí udržali. A všimnite si ako naťahuje čas! TO je dôležité. História nás učí („Historia magistra vitae“), tak sa poučme.

 

Príklady z histórie

Keď kmeň Vandalov (povestný svojím ničením všetkého nepriateľského) vtrhol do severnej Afriky, proti nim vyrazila prekvapujúco rýchlo rímska flotila s prevahou vojska. Bolo jasné, že nepripravených Vandalov rozprášia. Vtedy ich kráľ vyslal poslov s pokornou prosbou za rímskym generálom, aby mu dal čas tri dni a zatiaľ s jeho delegáciou dohodli podmienky kapitulácie Vandalov. LENŽE, za takto získaný čas Vandali získali posily, proti dohode nečakane zaútočili na rímsky tábor a bolo po rímskej provincii Afrika.

ALEBO taký Napoleon, ten sám ochotne pred bitkou pri Slavkove predstieral vyjednávanie, pred vyslancom ruského cára, kniežaťom Dolgorukovom, hral skormúteného a skoro žobronil o odklad bitvy, čo nafúkaného Dolgorukova presvedčilo a ruský cár i rakúsky cisár išli do boja s presvedčením, že Napoleon je na ústupe a boj je to posledné, čo by si želal. No a v nastalej bitve fatálne prehrali.

 

Psychopatovič to nevzdá

V tejto našej koaličnej fackovačke by som dal na príklad Vandala Psychopatoviča. Ten naťahuje čas, aby na prvý pohľad z beznádejnej pozície vyťažil, čo najviac. Takže: Sulíka dostal úskokom z vlády a toho tam už nikdy nepustí späť. Naopak, mal dosť času prehovoriť so Sulíkovými ľuďmi a minimálne Korčok odskočí od SAS, aby sa udržal v ministerskom kresle na prospech amerického emisára Demeša. Politický trpajzlík Remišová bude dovtedy „vajatať“ medzi rozhodnutím odísť so SAS, či ostať a vylakťovať si viac z vlády, než načo má jej trpazličia Kisko-strana nárok, až sa jej to rozpadne pod riťou. Hyper-sebavedomá Kolíková odíde so SAS-ankami a zrejme aj Šeliga. To bude politický koniec oboch. Psychopatovič bude sľubmi na uvoľnené vládne miesta lákať kde-koho, ale čokoľvek by ponúkol mafošovskému Multitrtkovi, nijako mu to nepomôže. Toho má predsa strčeného vo vrecku už dávno. Preto bude loviť v SAS a u „žaľuďov“. Dobrí mu budú aj nezávislí poslanci. Takto sa bude ešte chvíľu metať, kým konečne všetci nepochopia, že on svoje sľuby nemieni plniť. A až potom tu bude veselo! Lebo ten kto verí sľubom blázna Matoviča, je ešte väčší blázon!

Ako tipujete koniec tejto frašky zločinnej vlády Vy?