Založ si blog

Šeliga – osamelý výsadkár Globalizačnej kliky na Slovensku

Cez víkend nás komsomolec zla, Šeliga, v relácii Slovenského rozhlasu (pričom spravodajstvo RTVS sa na lživej západnej propagande aktívne podieľa?!) oblažil riekankou vojnových štváčov o vojenskej zmluve s USA, takže len klamal a klamal a klamal. Najskôr si povedzme „kto to hovorí“. Hovorí to klamár, ktorý tvrdil, že podozrivo financované a podľa scenára organizované Kuciakovské protesty nerobil preto, aby vstúpil do politiky. A už ho tu, chytráčika, máme! Je podpredsedom MIMOparlamentnej hŕstky zvanej „Za ľudí“ (ľudovo „Žaľudi“), ktorá už mesiac po parlamentných voľbách nemala voliteľnosť, ani do zastupiteľstva v Hornej Dolnej. S ním v tejto hŕstke ostala už len rovnako arogantná predsedníčka s IQ húpacieho koníka a asi päť ostávajúcich členov, ktorí zabudli ujsť z potápajúceho sa vraku po Kiskoidovi. Na sociálnych sieťach zaznela výstižná Šeligova charakteristika: „Jasánek je fiktívna postava z filmu „Černí baroni“. Šeliga je naopak reálna postava, ktorá násobne prekonáva fiktívneho Jasánka. Tragédiou Slovenska je že verejnosť akceptuje na najvyšších funkciách množstvo takýchto Jasánkov s Dunning-Krugerovým efektom.“

No a podľa Dunningov-Krugerovho efektu „menej kvalifikované osoby či osoby s nízkymi schopnosťami a kompetenciami v danej oblasti výrazne nadhodnocujú svoje schopnosti a výkon v porovnaní s ostatnými. Takíto jedinci majú väčšie ťažkosti rozpoznať svoje reálne schopnosti, čo je spôsobené hlavne nedostatkom ich metakognitívnych schopností.“ Tak čo nám teda tento komsomolec hovorí? No, predsa samé hoaxy.

 

O Ukrajine podľa inštrukcií, teda naopak

   Vraj Rusko chce napadnúť Ukrajinu?! Ale veď to má Šeliga z príručky vojnových štváčov pre ich poskokov, pričom sa nehanbia použiť heslo nacistického ministra propagandy Goebelsa – sto krát opakovaná lož sa stáva pravdou. A Šeliga je súčasťou toho chóru mopslíkov, čo štekajú, ako to Globalizačná klika potrebuje. Pritom, opak je pravdou – to  ukrajinská vláda zhromaždila viac ako 100 000 vojakov a bojovú techniku na vpád do republík Luhanskej a Donbaskej. Tie sa odtrhli medzi iným aj po masakre ruských občanov v Odese, kde extrémisti z Pravého sektora za živa upálili v Dome odborov tých, čo tam utiekli pred vyčíňaním fašistických banderovských bánd podporovaných vtedajšou novou ukrajinskou vládou. Tí, čo budovu zapálili, kričali: „Rusi, usmažte sa!“ Bol medzi nimi aj neskorší tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny a aj poslanec Andrij Parubij, čo dokazujú videá z tej masakry. A „demokrati“ zo Západu mlčali. Mlčali aj, keď medzi prvé uznesenia vtedajšieho „revolučného“ ukrajinského parlamentu patrilo zrušenie ruského jazyka v úradnom styku, hoci ním hovorili a hovoria milióny občanov Ukrajiny. Najnovšie, povzbudení vojnovými štváčmi a mopslíkmi ako je Šeliga (a v Euro-parlamente vnuk stalinistu Šimečka) dokonca zakázali na Ukrajine vydávanie akejkoľvek tlače v ruskom jazyku?!! A ten okázalo „demokratický“ Západ držal a drží hubu, rovnako ako pri masakroch a vojnových zločinoch vtedajšej oficiálnej ukrajinskej verchušky (TU je podrobnejšie opísané, ako Američania porušili už dohodnutú zmluvu, garantovanú Francúzskom a Poľskom!, o urovnaní Euromajdanu, lebo sa im to nehodilo, potrebujú Ukrajinu rozvrátenú a vo svojich rukách, ako provokáciu proti Rusku a mieru v oblasti). Tí súčasní sa nahuckaní americkým Deep State pokúšajú znovuobsadiť uvedené republiky, kde už napáchali vojnové zločiny aj ostreľovaním a bombardovaním civilných cieľov, ako sú nemocnice, či obchodné centrá, čo priznáva aj anglický The Guardian slovami „niektoré bloky domov tu boli delostreleckou paľbou ukrajinskej artilérie doslova zrovnané so zemou“. A takto terorizovaných obyvateľov ide terorizujúca ich ukrajinská vláda „oslobodiť“, opäť aj za pomoci znovumobolizovaných veteránov masakra v Odese?! PRETO, ako odstrašenie, stoja ruské vojská na hraniciach, aby zabránili masakre ruského, ale aj ukrajinského obyvateľstva v uvedených republikách. Doteraz boli predstavitelia Kremľa zdržanliví, ale už aj oni ukázali vo Viedni na zločinné plány Západu, ktorého predstavitelia huckajú momentálnu ukrajinskú verchušku, aby na Donbase zaútočila (paradoxne vraj proti vlastným občanom?!). A ak sa ozve na Západe triezvy hlas, ktorý to potvrdzuje, ostatní mopslíci ho vyštvú. Globalizačná klika neznáša, keď niekto odhaľuje jej zločinné plány…

Ako si ukážeme na príklade, americkí vojnoví štváči používajú taktiku „obetného baránka“. Tak nastrčia namiesto seba tých hlúpych, čo im uveria (na čele s miestnymi „progresívcami“ a osamelými Šeligovcami), aby bez vlastnej americkej ujmy otestovali ruskú obranu proti ich možnej budúcej americkej agresii. A tak teraz dodávajú na Ukrajinu tony zbraní buď priamo, alebo cez Britániu či pobaltské štáty (ktoré majú dosť zlého svedomia z toho, ako sa správajú k svojej nemalej ruskej menšine). Útočné lietadlá schovávajú v Rumunsku a Bulharsku s nádejou, že odtiaľ budú môcť útočiť, ale Rusko zaváha, či napadnúť základne týchto cynicky obetovaných štátov. Práve preto posielajú lode Spojencov, ako je Británia, do Čierneho mora provokovať (a teda testovať) ruskú pobrežnú obranu vojnovými loďami dokonca aj pod bulharskou vlajkou?!! Keď chcela americká Globalizačná klika provokovať Irán, poslala do Hormuského prielivu albánske lodičky – asi s veslármi?! Týmto vojnovým štváčom je naozaj jedno koho na svoje zločinné zámery použijú. A toto chystajú aj nám.

Teraz americkí diplomati utekajú z Kyjeva? Veď majú mať prečo strach, toľko štvali s cieľom vojnového konfliktu, že sa teraz oprávnene obávajú následkov. Navyše, najnovšia politika Globalizačnej kliky spoza oceánu predsa je v tom, že rozdúchajú vojnovú pahrebu a gaštany z ohňa nech za nich ťahujú iní. Kým bude Deep State v USA pri moci žiadna krajina si nemôže byť istá pokojom a mierom (keď ju nebombardujú, tak ju štvú proti susedom a keď ani jedno, ani druhé, tak ovplyvňujú voľby, alebo skúšajú farebné revolúcie, ako u nás pod zámienkou Kuciaka, aby z prosperujúcej krajiny urobili ruinu vedenú tak ako u nás Psychopatovičom a jemu podobnými; najnovšie sa im to podarilo v Česku s Psychopatovičovými klonmi).

A práve na takto obetovanú Ukrajinu sa odkazuje komsomolec Šeliga, keď blahorečí zmluvu, ktorá má dať šancu americkým vojnovým štváčom zneužiť už aj územie Slovenska na tajné vojenské operácie (napríklad aj výcvikom ukrajinských záškodníkov) a opakované provokácie proti Rusku?!! Následky si, samozrejme, ponesieme my ostatní. To už ale budú Naď, Korčok so Šeligom a im podobnými „progresívcami“ na Floride odpočívať po dobre vykonanej „práci“, Sulík na svojej farme v Austrálii. Šeliga predsa nie je až taký duševný maloroľník, aby nevedel, že v tzv. vysokej politike, ako totálny nímand, končí. Tak prečo by si na náš úkor nezabezpečil politický dôchodok za doláriky?

 

Šeligovo prepisovanie aj gruzínskej histórie

   Komsomolské táradlo Šeliga dáva za príklad aj Gruzínsko, kde by vraj pre takúto zmluvu boli šťastní?!! Preboha, čo sa mu v tom mozgu pomiešalo? Veď to boli Gruzínci, ktorí naleteli na americké sľuby a za Saakašvliho (čo bol miestny diktátor obľúbený americkou Globalizačnou klikou a tým pádom aj západnými politickými mopslíkmi) v prvý deň OLYMPIJSKÝCH HIER v Pekingu napadli medzinárodnou zmluvou ustanovené mierové sily ruskej armády v Južnom Osetsku. Gruzínska armáda na to doplatila fatálnou porážkou, Gruzínci stratili krvou zaliate Južné Osetsko a americkí našepkávači nepohli prstom. Im stačilo takto otestovať odhodlanie Ruska brániť mier a medzinárodné dohody. Saakašvili musel ujsť, doma ho čakal zatykač a tak blúdil po svete, ako bezdomovec (v duchu hesla americkej zahraničnej politiky „Po použití, zahodiť“, ktorého dôsledky čakajú zrejme aj komsomolca Šeligu?!). Ešte aj Ukrajina zobrala Saakašvilimu občianstvo, hoci tam bol pôvodne Globalizačnou klikou za odmenu dosadený za gubernátora Odesy. Ukrajinská vláda ho vyhostila, po čase sa tam nasilu vrátil, ale zjavne bez životnej perspektívy (hoci komik Zelenský mu občianstvo vrátil). Tak ilegálne prekročil gruzínske hranice, aby tam skončil vo väzení a po pokuse o „hladovku“ aj vo väzenskej nemocnici. Myslel si zrejme, že sa ho západní tútori zastanú? No, zjavne nie. Už si tam rozdávajú karty s inými. Po takomto osude túži komsomolec Šeliga, na toto sa odvoláva, keď recituje básničku amerických vojnových štváčov?

 

Prebuďme sa včas

   Je hrozné vidieť, ako vojnoví štváči chystajú už zase koalíciu všetkých somárov Európy, ako to urobili proti Rusku najskôr Napoleon a potom Hitler. A je hrozné počúvať to klamstvo, dezinformácie, hoaxy, ktorými sa k tomu vo verejno-právnej RTVS prezentuje súčasná „koalícia zla“ cez takého pioniera hlúposti ako je Šeliga.

Poviete si, veď sa nás to netýka – Ukrajina je ďaleko. Nemýľte sa! Keď tí istí vojnoví štváči spoza oceánu vymysleli podľa scenára amerického filmu „Vrtieť psom“ náhradnú vojničku s bombardovaním Kosova (zakrývajúcu neskrotné libido prezidenta Clintona), padali ich rakety na predmestí bulharskej Sofie! A práve v tých dňoch zaznel telefón aj na riadiacej veži letiska v Bratislave, kde ich nejaký americký „dobrodinec“ upozorňoval, aby okamžite opustili svoje stanovište, pretože bude o chvíľu bombardované. Až na rozhorčenú otázku, či vie, kam volá, si to našťastie rozmyslel.

Užívajme si ešte tých pár dní mieru, kým nám ich pionieri globalizovaného zla, ako Šeliga a stále v zálohe číhajúci „progresívni“ prisluhovači, doprajú…

 

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

Martina Šimkovičová

Šimkovičová: Zákon o STaR je hotový, je plne v súlade s európskou legislatívou

16.04.2024 13:02

K pôvodnému návrhu zákona prišlo v rámci medzirezortného pripomienkového konania 327 pripomienok, z toho 42 hromadných.

Peter Pellegrini

Poslanci opäť zasadnú do lavíc. Na úvod schôdze zložia sľub náhradníci za Pellegriniho a Moška

16.04.2024 12:52

Pellegrinimu zanikol mandát poslanca po zvolení za prezidenta.

Tomáš Taraba

Taraba sa dohodol s KDH na zmene zákona, ktorý bude riešiť odstrel medveďa

16.04.2024 12:22

Legislatívny návrh je podľa ministra do veľkej časti stotožnený s tým, ako chcelo situáciu riešiť MŽP.

SR ÚV MZVEZ Fico Blanár rokovanie kontrola TK BAX

Fico odmietol nový migračný pakt EÚ, opatrenia označil za diktát

16.04.2024 11:59, aktualizované: 12:45

Toto nie je tá solidarita, o ktorej sme hovorili, povedal predseda vlády.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6292186x
Priemerná čítanosť článkov: 8596x

Autor blogu

Archív

Odkazy