Na moment, blogeri!

13. februára 2023, gumurin, blogeri!

Tak sa volá nová relácia venovaná blogerom na internetovej TV E-Report. Prvý diel bol odvysielaný tento piatok (pozri TU).

Už niekoľko desaťročí u nás existuje takzvaná blogosféra. Rôzne internetové portály dávajú možnosť, aby sa fakticky ktokoľvek pod vlastným menom, či len prezývkou, vyjadroval slobodne na verejnosti. Je to internetový „hlas ľudu“ – „vox populi“. Tých kto túto možnosť využívajú sú doslova desaťtisíce. A niektorí dosahujú nevídanú čítanosť presahujúcu až desiatky tisíc čítaní na jeden príspevok. O to prekvapujúcejšie je, že sa týmto fenoménom „ľudovej žurnalistiky“ nikto nezaoberá.

Radi by sme to napravili tým, že vám každý druhý piatok v mesiaci v osobnom rozhovore predstavíme najzaujímavejších blogerov. Ako sa môžete presvedčiť v prvom diely, predstavíme nielen samotného blogera, ale aj jeho názory na súčasnú situáciu a témy, ktoré považuje aktuálne za najdôležitejšie.

A zas každý štvrtý piatok v mesiaci s pomocou mojich dvoch asistentov, študentov masmediálnej komunikácie, vás pravidelne oboznámime s najzaujímavejšími a najčítanejšími príspevkami blogosféry za daný mesiac. Bude to prehľad tých najväčších internetových portálov a najčítanejších blogerov v nich. Nikto totiž ešte neukázal, kto v rebríčku čítanosti aktuálne v danom mesiaci v celej slovenskej blogosfére vedie.

Váš záujem o účasť na relácii a námety privítame na e-mailových adresách blogeri@ereport.sk (štúdio) a samoblogeri@gmail.com (asistenti).

Tak, na moment, blogeri!