Založ si blog

Referendum o rodine? Raz áno, raz nie, raz načo.

Farizejstvo našich tzv. liberálnych politikov zrejme nemá medzí. Odmietajú verejné vyjadrenie tejto spoločnosti v regulárnom referende na jednej strane, ale zato ochotne navrhujú zákony a hlasujú za ne, keď im to v zákulisí našepkajú feministické aktivistky. A to snáď už nikto nepochybuje, že feminizmus má za cieľ likvidáciu normálnej rodiny!

Zato lesbické a homosexuálne rodiny, to je ich vzor! Muž je u nich totiž akceptovateľný len, keď je homosexuál. Alebo v lesbickej karikatúre, keď jedna vždy „hrá“ muža. Zvráteností feminizmu je viac a písal som opakovane o ich škodlivosti na celú spoločnosť u nás i vo svete. Pomerne čerstvou ukážkou je zhovievavé, až ústretové (neskôr zaumne korigované – odrazu v tomto prípade platí prezumpcia neviny, hoci u mužov, ako vrodených „znásilňovačov“ nie?) vyjadrenie riaditeľky Odboru rodovej rovnosti a rovnosti príležitostí Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR Oľgy Pietruchovej k pedofilným aktivistom, ktorí spustili kampaň, podľa ktorej orálny sex s dieťaťom sa dieťaťu môže páčiť a sú vraj aj také dievčatká, ktoré súložili od ôsmich rokov s dospelým mužom a „…negativní následky to na ní nezanechalo, znají se a kamarádí spolu doteď”!!! A to si tú pani z našich daní vydržiavame v riaditeľskej funkcii všetci!

Pietruchová je kapitola sama pre seba. Je príkladom absolútneho nepochopenia politikov, že feminizmus je komunizmus ženského hnutia. Je to totalitná ideológia, ktorej nikdy nešlo o rovnosť, pretože v jej základných tézach je muž deklasovaný, degenerovaný a z princípu kriminalizovaný živel, ktorý treba potláčať až na úroveň „vymiškovania všetkých“ (viď Manifest SCUM Valerie Solanas). Všimnime si, že v akýchkoľvek ministerských komisiách rovnosti zásadne nie sú zastúpené žiadne mužské organizácie, na čo v Čechách už dávnejšie upozornil Český svaz mužů. U nás máme capa záhradníkom – Pietruchová z postu nami platenej riaditeľky môže šíriť svoje feministické bludy, ale tí ktorí chcú zachrániť základ štátu, teda normálnu rodinu, pre budúcnosť, sú považovaní za akési tvory, čo priam smrdia a nie je slušné sa ich zastávať. Prečo? Na rozdiel od zákulisnej kariéry Pietruchovej, ktorá sa z feministickej aktivistky akosi, neznámo ako, stala teraz už nami všetkými platenou aktivistkou, organizátori Referenda za rodinu podstúpili tú najťažšiu cestu výzvy tejto spoločnosti, aby sa k základným otázkam jej budúcnosti vyjadrili regulárnym demokratickým nástrojom. Kým Pietruchovej a spol. sa demokracia hodí len, keď pritakáva ich extrémistickým nátlakovým akciám, títo občania majú byť za svoje rešpektovanie demokracie zosmiešňovaní? Prečo?

Zbabelosť a alibizmus našich liberálnych politikov je založená na falošnom predpoklade, že ak vyhovejú zákulisnému nátlaku feministiek, tak vychádzajú v ústrety ženským voličkám. Nemôže byť väčší nezmysel! Za roky feministickej „Vojny pohlaví“ sa našťastie ukázalo, že drvivá väčšina žien feministické útoky na rodinu odmieta. Napriek tomu sú feministické extrémne požiadavky cez jednotlivých politikov pretláčané, kým normálny občan, ktorý si chce uchrániť elementárne hodnoty svojho života v rodine, je tými istými politikmi považovaný za nežiaduceho kverulanta. Veď im to tak pekne s Pietruchovou a spol. išlo! Zvolili diskriminačné zákony voči mužom (viď možnosť vykázania z bytu pre údajné obťažovanie vlastnej manželky s nedozernými následkami), porušili zásadu prezumpcie neviny, keď ide o mužov (pri absurdných obvineniach z „týrania“, napr. ekonomického, stačí muža len obviniť a dokazovanie, či sa skutok vôbec stal, má byť na ňom?!) a vrcholí to naplnením feministického výroku, že každý muž je potenciálny znásilňovač, čo môže zničiť aj takú osobnosť akou je americký komik Bill Cosby, keď naňho dostatočný počet poletúch ukáže prstom, že ich vraj pre desaťročiami znásilnil (dôkazy neexistujú, na zruinovanie takej osobnosti stačia len verejne vyslovené obvinenia).

Áno, zákulisný nátlak feministiek a servilnosť liberálnych politikov aj u nás už presiahli mieru, ktorú sú bežní občania ochotní tolerovať. Tí najaktívnejší podstúpili tortúru zháňania desaťtisícov podpisov a získali ich. Majú právo na úctu, nie škandalizovanie! Je to príklad priamej demokracie, ktorý by mal byť oceňovaný, nie špinený aj niektorými tzv. mienkotvornými novinami za každú cenu. Napríklad vyhadzovaním na oči koľko bude stáť toto referendum. To nám chcú nahovoriť, že istoty normálnej rodiny sa dajú merať peniazmi?!

Organizátorov referenda nepoznám, ale ja si ich pre ich úctu k nástrojom priamej demokracie vážim. Na referendum pôjdem.

K prvej otázke nemám čo dodať, lebo už je vyriešená novelou Ústavy. Mimochodom, tiež odhlasovanej systémom „o nás bez nás“.

V druhej som jednoznačne za „áno“. Deti nie sú hračky pre zbohatlíkov, ako som o tom už písal, ani bezduché obete feministických experimentov, kde ideálna rodina je len tá lesbická, prinajhoršom homosexuálna.

V tretej otázke označujem jasné „nie“. Pripadá mi absurdné, aby bolo kvôli katolíckej cirkvi a jej farizejstvu bránené novej generácii dozvedieť sa o čom tá sexualita vlastne je, tak ako sme sa to my učili, ešte za bývalého režimu. Čo vie katolícka cirkev o sexe okrem praktikovania pedofílie v masovom meradle? Načo je dobré to tmárstvo? Na to aby deti plodili deti? Nie a ešte raz nie!

Chcete byť nástrojmi alebo aktérmi vážnych spoločenských rozhodnutí? Ak to druhé, tak dovi na referende!

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6279066x
Priemerná čítanosť článkov: 8578x

Autor blogu

Archív

Odkazy