Založ si blog

Vďaka za cudzinca (bez kurately mimovládok)

Tak často sa dnes hovorí o imigrantoch, teda cudzincoch, že to stojí za malý, čerstvý príklad.

Včera som v električke vytratil mobil.

Zistil som to doma a urobil, čo by urobil každý.

Zavolal som na svoj mobil a ozval sa mi sympatický dievčenský hlas.

Dohodli sme sa a do desiatich minút som na tej istej zastávke, kde som vystupoval, dostal svoj mobil späť.

Na tejto šťastnej príhode je jedna zaujímavosť. Ten mobil našiel neznámy cudzinec. On ho podal tej slečne, že až zavolám, ľahšie sa dorozumieme.

Áno, takýto cudzinec je vítaný. Pretože k nám prišiel zrejme s nejakým vzťahom k tejto krajine a nie preto, že akýsi úradníček (teda tá jedna tretina, čo v Bruseli pracuje, kým ostatní menej škodia, keďže sa flákajú) z Európskej komisie mu pridelil číslo.

Kľúčové slovo znie, že k nám ten cudzinec prišiel prirodzene.

Direktívy z Bruselu, okrem toho, že je to pozoruhodne ľavičiarska inštitúcia, sú v princípe neprirodzené.

Neriešia príčinu, ale následky a aj to nešťastne.

Na takéto kvóty doplatilo Švajčiarsko, keď v prílišnej horlivosti prijalo záplavu utečencov z NATO zločinne rozbombardovaného Balkánu. A dodnes sa z toho veľmi ťažko spamätávajú vo vlne zločinnosti a prakticky rozvrate klasického švajčiarskeho princípu života (nehovoriac o ich priamej demokracii miestnymi referendami), pretože počet tých utečencov prekročil absorpčnú schopnosť krajiny – je ich tretina všetkých obyvateľov! Sú tam a nerozumejú kde sa ocitli. Videl som to na vlastné oči, kedy albánska imigrantská rodinka prišla na miestne slávnosti v dedinke Lavigny a kým my spisovatelia z medzinárodného programu umiestneného v miestnom zámočku, sme sa s miestnymi zblížili prakticky hneď, oni stáli zarazene bokom – ani odísť, ani zostať.

Takéto neprirodzené prehustenie priestoru krajine cudzími ľuďmi vedie potom k ohnivým dňom násilia aké zažil Paríž, ale aj Štokholm, či Londýn len pred pár rokmi. A zažijú znovu – veď je čudné, ako každý chápe, že keď sa premnožia myši, tak sa vzájomne požerú, ale keď niekto umelo, direktívne premnoží počet ľudí o záplavu cudzích, na následky títo E-úradníčkovia nemyslia.

Pritom kvóty EÚ sú absurdnou výzvou na spoluvine na zločine. Na zločine pašovania ľudí, čo je momentálne najväčší kšeft v Stredozemí (mimochodom, zarábajú na ňom aj niektorí Taliani, čo potom v kamiónoch prevážajú ilegálov ďalej). Tí ľudia by sa na nebezpečnú plavbu nedali, keby im Američania nerozbomdardovali domovy v bizarnom vývoze „demokracie“ napríklad v Líbyi. Ale tiež by sa nedali na tú plavbu, keby ich na to pašeráci ľudí nenahuckali.

Veď to poznáme, presne také vlny migrantov predsa organizovali u nás cigánske gangy, ktoré „vyvážali“ naivných súkmeňovcov kam sa dalo.

A EÚ namiesto toho, aby sa tvrdo vysporiadala s týmto masovým zločinom námornou blokádou severoafrických prístavov, zanáša túto nákazu neprirodzeného migranstva ďalej do celej Európy? Čo tí už naozaj potratili aj zvyšky rozumu?

Nie sme sami, kto sa bojí záplavy ľudí, ktorých táto krajina nezaujíma, ale chcú len cez ňu preskákať ako kobylky na ťahu úrodnými poliami. Veď Gréci pri všetkej biede, čo majú, pomaly pre vlny migrantov prídu o turistické rezorty, čo je priam likvidačné. A to EÚ a nás nemá trápiť? To máme cez EÚ podporovať, lebo je to vraj „humánne“? Humánne ku komu – k „našim“ Grékom, alebo neznámym cudzincom?

V Amerike, našom vZorrovi, protestujúci vracajú autobusy s ilegálmi späť.

Postavili tam obrovský múr čínskeho typu na hraniciach s Mexikom. A je zaujímavé, že keď sa vo Vrútkach postaví „múrik“, už to rieši New York Times?! Asi aby nemali výčitky svedomia.

Austrália povedala NIE „eurokomisným“ a hlavne „euroservilným“ verziám našej div že nie povinnej adaptácie na zvyky a nároky cudzincov. Keď akási emigrantka v Taliansku zažalovala štát, že ju uráža, keď vidí v škole, kam chodí jej emigrantské dieťa, kríž na stene – neposlali ju domov, oni to vážne začali riešiť??? EÚ nám chcelo zakázať mince na výročie Cyrila a Metoda, lebo niesli kríž??? Vo Švajčiarsku povedali NIE mešitám, súhlasím!

Americké, austrálske a švajčiarske spôsoby obrany uznávam. Oni nešpekulujú, neoháňajú sa pseudo-humanistickými výzvami ako naše mimovládky, ktoré to predsa nerobia nezištne. Dnes volajú, aby sme prijali migrantov a zajtra si budú vynucovať financie od nás všetkých, aby sa o tých migrantov mohli „starať“. Veď je to choré.

Som rád, že sme štát, ktorý si svoje hranice rázne chráni. A preto, ak sa sem dostane nejaký cudzinec, neulakomí sa na stratený mobil…

 

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6301618x
Priemerná čítanosť článkov: 8609x

Autor blogu

Archív

Odkazy