Založ si blog

Kollárove falošné deti?

To len v našom Kocúrkove môže byť bývalý pašerák drog a mafiánsky poskok šéfom parlamentu. Ale už úplnou bizarnosťou je, a to nielen v Európe, ale asi aj na svete s výnimkou Urundi-Burundi, že táto kreatúra je zároveň aj majiteľom stále sa rozširujúceho háremu jeho „rodičiek“. A čo môže byť obludnejšie, než že si táto kreatúra fabrikuje deti, ako plyšáky na hranie?! Ak by nás tento multitrtko mal z titulu svojej najnovšej funkcie ísť reprezentovať za hranice, čo si tam o nás pomyslia? Veď ten si robí hárem tuším aj v parlamente! Tu niečo nesedí.

 

Ako Borisko zbohatol

   Možno tú háremovú absurditu pochopíme, keď si ozrejmíme, ako sa stal z Boriska zbohatlík. Vieme už z potvrdených dokumentov, že bol poskokom mafiánskeho bossa Žaluďa, pre ktorého pašoval drogy a že sa votrel do jeho priazne až tak, že ten Boriska pribral do svojich kšeftov s Deákom. A tu sa natíska otázka, ako sa z poskoka stal zbohatlík. Pretože o tom jeho zázračnom zbohatnutí počujeme, až keď Žaluď a Deák skončili násilnou smrťou! Nebol náhodou Borisko ich bielym koňom, ktorý jednoducho náhodou prežil a aktíva i plány oboch mafiánov mu akosi ostali za nechtami? Dobrá otázka pre investigatívnych novinárov. Prečo sa chrabrí pátrači z toho ich anti-korupčného centra neopýtajú Boriska, ako si privlastnil firmy napríklad po Romanovi Deákovi? A ako to bolo s tým skrývaním sa Boriska v Rakúsku po Deákovej smrti?

A ešte niečo by ich mohlo zaujímať. Borisko sebaisto vyhlasuje, že ak spáchal niečo zlé, už dávno by ho vyšetrovali. Ibaže by bolo dobré preveriť zaujímavú zmienku zo spisu vtedajšej tajnej služby, že v dobe, kedy dostať sa k oficiálnemu telefónu, bola výhra v lotérii a čakalo sa naň roky v poradovníku, tento mladý muž mal telefón funkčný a neregistrovaný. Prečo asi a ak boli telefóny dodávané výhradne štátom, ako prišiel práve k niečomu takto utajenému? Záhada hodná investigatívy.

A ešte niečo! Málo sa vie a na verejnosti vôbec, ako prišiel Borisko k FUN-rádiu. On totiž v regulárnom výbere na licenciu rádia – neuspel! Pre istotu zopakujem – neuspel! Pri normálnom priebehu udalostí by sme mali o jedného zbohatlíka a dnes hanbu Slovenska menej. Ale vtom zasiahli tajomní muži (SIS alebo kriminálka?), ktorí krátko po rozhodnutí Rady pre vysielanie a retransmisiu zhabali všetky dokumenty k uvedenému rozhodnutiu. A prišli na to, že Boriskov víťazný konkurent síce mal v deň rozhodnutia zloženú povinnú zábezpeku 5 miliónov korún, ale tie mal len požičané a vzápätí po získaní licencie ich z účtu zase vybral a zrejme vrátil. Na základe toho bolo toto rozhodnutie zrušené, víťazovi licencia sčerstva odobratá a pridelená Boriskovi! A či mal Borisko na účte tých povinných 5 miliónov korún vlastných, alebo požičaných, už nikto neskúmal. A my sa čudujeme, že chytrák, ktorý má toľko masla na hlave chodí doteraz na slnku vysmiaty ako Mesiačik na hnoji? S takým krytím to dáva logiku. Len či to niekto dokáže potvrdiť…

 

Politika ako kšeft

   Nech to Borisko skúšal kmíniť tak, či onak, pri svojom okázalo hýrivom spôsobe života (čo mu jeho voličky-ovčianky zjavne žerú), začal mať logicky finančné problémy. Od Kočnera vieme, a v tomto sa mu veriť dá, že Borisko s mafiánskymi praktikami neprestal, až kým neprišiel na nápad (obdobne so Psychopatovičom), že aj politika je kšeft. Najmä, ak je možnosť vytvoriť si bizarnú straničku (obdobne ako Zmatkovič), kde príspevok štátu podľa voličských hlasov je čistý zisk, pretože netreba kŕmiť celý stranícky aparát a nehanebne sa dá (s podporou politického kamoša Plačkoviča) táto mastná sumička prelievať do vlastného vrecka (viď najnovší návrh na odvolávanie, ktorý Borisko stopol, lebo sa bál, že by ho nemal kto podporiť). Ale vo finančnej núdzi a bez istoty, či mu tento nehanebný politický biznis vyjde, mohol Borisko prísť na nápad ľahkého zárobku. A na to ma niekto upozornil už dávnejšie.

 

Ako Borisko pomáha

   Nakotiť jedenásť detí s desiatimi ženami uprostred Európy – to dokáže len buď úchyl alebo „vychcánek“. Všetko vyznieva tak, že Borisko je to druhé. A teraz si zoberme, ako by ten inovatívny kšeft mohol fungovať. Slovensko má nadmieru zbohatlíkov, ako je Borisko. A chlapci si svoje bohatstvo radi užívajú so zlatokopkami (ich pravzor Krištúfková je rekordérkou v preskoku z jednej mafiánskej postele do druhej aj tretej a medzičasom Boriskovej). A v tej bujarosti si nedávajú pozor. Chytrák zlatokopka (a to ich pravzor Krištúfková je) si tie bujarosti poistí deckom, ako zlatou pokladničkou na dlhé roky. Veď to poznáme od čias Rezeša. Ibaže Rezeš asi nepoznal Boriska, inak by nemal toľko hanby s vlastnou rodinou. Takže si predstavme, že aj Boriskovi kamoši časom zmúdreli a povedali si, že by neradi zažívali verejné škandály á la Rezeš. A, ajhľa, naporúdzi je Borisko! Lebo zlatokopka ako milenka je priam med lízať, ale tehotná zlatokopka – problémy, samé problémy! A na tie je tu predsa kamoš Borisko. Borisko, čo pomáha!!! Pri jeho povesti multitrtka jedno decko hore-dole, to sa predsa stratí. A toto mi ktosi popisoval ako pre všetkých účastníkov výhodný kšeft. Borisko svojim menom pokryje „nabúchanú“ zlatokopku a k decku sa prihlási. Jemu to zvýši prestíž medzi zvyšnými mafiózami, získa zopár ďalších voličiek-ovčianok, čo veria, že aj ich takto obšťastní, ale hlavne zbohatlík má milenku z krku a pošle Boriskovi peniaze. Ten ich rozdelí na dvoje a on aj zlatokopka sú spokojní. A čo tam po tom, že tie decká sú odkázané na falošného otecka, čo na ne nemôže mať čas. Biznis plán „na hovado“, ako sa u nás v Krasňanoch hovorí.

Je možné, že táto hypotéza už koluje aj medzi novinármi. Možno preto nenápadko zisťujú, ktoré z tých deciek sa na Boriska naozaj podobá?

Pravdupovediac, pripadal mi tento kšeft tak bizarný, že som mu od začiatku neveril. Je to príliš cynické, aj keď logické. Ale teraz, keď pribudla zasa jedna botoxová krásavica, s ktorou sa pri tej predvolebnej hektike nemal ako zoznámiť, navyše keď má vo vile už dlhšiu dobu „nasáčkovanú“ inú, tak tá nová prvorodička tvrdí, že ju očaril na internete… a potom už len hrc-prc a je dieťa s Boriskom na svete? Tak ani tomu mi nejde dosť dobre uveriť.

Tak kde je pravda?

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.

Joe Bide, stav únie

Bidenova administratíva pripravuje odovzdanie moci bez ohľadu na výsledok volieb

30.04.2024 06:09

Administratíva prezidenta USA Joea Bidena začína pripravovať odovzdanie úradu a agendy Bieleho domu.

Robert Fico, Peter Pellegrini, Andrej Danko

Hlas získal na úkor Smeru. Voliči však vládny valec oceňujú: PS získalo nových voličov, opozícia musí zabrať

30.04.2024 06:00

Aj keď sa Progresívnemu Slovensku podarilo získať aj nových voličov, s ostatnými lídrami opozície si ich medzi sebou len prelievajú. Kým koalícii to stačí, opozícia musí vyriešiť svoju budúcnosť.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6306549x
Priemerná čítanosť článkov: 8616x

Autor blogu

Archív

Odkazy