Založ si blog

Frontex – ďalší bruselský magorizmus

Post-marxisti v EÚ na čele s bývalou východonemeckou komunistickou zväzáčkou Merkelovou porušili všetky pravidlá Schengenského priestoru. Nebyť to EÚ, ale v konkrétnom štáte, je to vlasti-zrada. Euro-zrada sa však netrestá.

Po oprávnených protestoch zjednotených Európanov sa konečne rozhýbali a spustili s veľkou slávou projekt ochrany námorných hraníc EÚ – Frontex. Veľké sľuby, dobré predsavzatia – ale asi nie je nič, čo by bruselský úradník nespotvoril a neotočil na pravý opak.

Tak si to predstavte:

Vie sa už dávno, že nejde o žiadnu migráciu ale inváziu, ktorú organizujú pašerácke gangy. A zavedením Frontex-u sa ich kšefty neobmedzili, naopak, sú ešte výnosnejšie!

Je to prosté. EÚ za naše peniaze platí vojnové lode, ktoré majú invázii „migrantov“ brániť, v skutočnosti robia opak! Úradníci v Bruseli totiž tvrdia, že invázne člny musia podľa medzinárodného práva „zachraňovať“, ako stroskotancov. Pritom vedia veľmi dobre, že o žiadnych stroskotancov nejde. Nemali z akej lode stroskotať. Sú na tej, kam ich posadili pašeráci. Teda nestroskotali, sú to invázne vyloďovacie člny!

Vrchol tomuto Absurdistanu nasadili úradníci Frontex-u tým, že vďaka nami plateným lodiam, ľudský kontraband vôbec nemusí doplávať do talianskych výsostných vôd. Stačí tie člny vystrčiť pár námorných míľ do medzinárodných vôd a tam ich tí EÚ somári na naše náklady ochotne zbierajú. Pašeráci tým ušetrili státisíce dolárov, lebo už nemusia vysielať pevné lode, ale stačí len gumené člny, ktoré stačia na tých pár námorných míľ. Neuveriteľné!

A teraz pozor. Ak by sme uverili, že ide o „stroskotancov“, tak je povinnosťou záchrannej lode doviezť ich do najbližšieho prístavu. A to je ten, z ktorého ich pašeráci „vystrčili“. Ale lode Frontex-u robia pravý opak, vezú ich cez celé more do talianskych prístavov! To, že by to nemali vôbec robiť, ale vracať „migrantov“ do afrických prístavov je len v návrhu, ktorý bohviekedy vôbec pripustia v Bruseli na debatu?!

A ak by ste sa pýtali, prečo EÚ nezasiahne proti pašerákom (tak ako to urobilo medzinárodné spoločenstvo proti pirátom v Somálsku), aj na to má bruselský úradníček odpoveď. Vraj nemôžu zasahovať na cudzom území, zvlášť, keď nemá stabilnú vládu. Lenže vládu v Líbyi rozbili lietadlá NATO, teda vojenská čižma EÚ a USA! Tak sa kruh uzatvára – najskôr zničili sociálne najvyspelejší a najstabilnejší systém na severe Afriky a teraz za naše peniaze odtiaľ pašujú ľudský kontraband do EÚ, čím porušujú pravidlá Schengenu. Rozumiem talianskemu premiérovi Renzimu, že je z toho farizejstva na prášky. A rozumiem už aj Brexitu. S tými bruselskými pridobre platenými trotlami sa rozumného riešenia nikdy nedočkáme.

Stručne povedané, po protestoch občanov EÚ úradníci EÚ zriadili za naše spoločné peniaze službu pre pašerákov ľudí! Lode Frontex-u slúžia pašerákom, nie nám! Pritom aj šéf Frontex-u uznáva, že sú bezpečnostným rizikom pre celú Európu. Napriek tomu a proti zásadám Schengenu prijímajú aj tých „migrantov“, ktorí sa na radu pašerákov zbavili svojich pravých dokladov. Niet zrejme zvrhlosti, ktorú by v Bruseli neposvätili, keď ide o to zaplaviť Európu pašovanými živými bombami. A historická linka Kaiser – Hitler – Merkel je už do tretice hrozbou rozkladu Európy.

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

Moulin Rouge

Vrtuľa legendárneho mlyna na streche kabaretu Moulin Rouge v Paríži sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6301226x
Priemerná čítanosť článkov: 8608x

Autor blogu

Archív

Odkazy