Založ si blog

Merkelová a utečenci, ako milenci z dovozu

Ja som to naivne pôvodne považoval za dobrý vtip. Ale nie je!

Prvými varovnými signálmi bolo gangové sexuálne násilie počas Silvestrovskej noci v Kolíne a iných nemeckých mestách.

A, žiaľ, už aj znásilnenia detí.

Ale v týchto dňoch sa prevalil celkom nový fenomén, ktorý vysvetľuje aj to, prečo medzi utečencami prevažujú mladí muži a prečo sa tak tlačia do Nemecka. Síce pracovať, ale celkom inak!

Pašeráci, ktorých slávna Európska komisia necháva už rok nerušene organizovať utečeneckú inváziu, zrejme lákajú týchto mužov na kurióznu vidinu – že budú milencami starších nemeckých žien, hladových po sexe! Zdanlivo absurdná predstava má pozoruhodné racionálne jadro. Už desaťročia je známy pojem sex-turizmus a je tiež známe, že zo žien v ňom patria medzi najaktívnejšie práve staršie Nemky. Ich obľúbenými destináciami je Karibik, ale aj Turecko a Keňa, donedávna Egypt a Tunis. A pri tomto vedomí je už len krôčik, aby niekomu „preplo“ a nezamestnaným mladým mužom z utečeneckých krajín sľúbil tento lákavý „job“. A do toho všetkého pani kancelárka Merkelová (vzor „ženy“, čo naozaj ťažko nájde normálneho milenca) víta mladých utečencov osobne a ešte sa s nimi aj fotí!

Pani Merkelová bola známa, že v mladosti pestovala vo východnom Nemecku obľúbenú „kultúru nahého tela“, možno sa chystá nová sexuálna revolúcia?

Všetko by to vyznelo ako fantazmagória nebyť nemeckej dôchodkyne, ktorá mala s takouto „ponukou“ skúsenosť a rozhorčene sa ju pokúsila povedať na televíznu kameru. Ale len dovtedy kým neprišli práve tí mladíčkovia…

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6301903x
Priemerná čítanosť článkov: 8609x

Autor blogu

Archív

Odkazy