Založ si blog

Bravo, primátor Vallo!

Ak chceme ukázať absurditu nejakej tak falošnej kampane, ako je údajná korona-pandémia, musíme zobrať jej iniciátorov vážne a do písmenka splniť ich experimenty s občanmi. V tomto smere sa primátor Vallo zachoval ako pravý komsomolec – v jeho podaní je to absurdita na druhú.

Obálka knihy

Obálka knihy

Pandémia korona-vírusu? To myslíte vážne?

   Stačí citovať Úrad verejného zdravotníctva SR: „Počas chrípkovej sezóny 2018/2019 nahlásili všeobecní lekári v SR 1 470 680 ARO (čítate dobre: jeden a pol MILIÓNA infikovaných, kam sa hrabe koronavírus?!), z toho chrípku a chrípke podobné ochorenia (CHPO) v 157 644 prípadoch (a koronavírus smiešnych 5 580 ani nie chorých, len pozitívne testovaných?!?). Ťažké akútne respiračné ochorenie (SARI), ktoré si vyžaduje hospitalizáciu, bolo potvrdené v 123 prípadoch, pričom u 57 osôb došlo k úmrtiu…“

Ak sú schopní všetci tí „experti“ našej „Panickej komisie“, „Kozília“ odborníkov a „Kvízového“ štábu tvrdiť, že 37 obetí domnelej korona-pandémie je dôvod na súčasné drastické opatrenia, tak prečo nijaké také opatrenia neboli, keď na CHRÍPKU zomrelo na Slovensku v roku 2018 takmer DVOJNÁSOBOK pacientov??? Nehovoriac o vtedy infikovanej štvrtine obyvateľstva tejto krajiny. Čo sa stalo, neboli objednávatelia paniky, nedostali ste noty, ako šíriť medzi ľuďmi strach a paranoju?

K tomu si prirátajme fakt, že iniciátori globálnej korona-paniky majú smolu v tom, že „smrtnosť“ ich vírusového favorita je nižšia než u obyčajnej chrípky.

A vrchol všetkého: so šokujúcim zistením prišiel uznávaný denník New York Times, že PCR testy prinášajú až 90% falošne pozitívnych prípadov! A vyplýva to práve z techniky PCR.

Kto by sa potom čudoval, že vo Washington Times vyšla dokonca úvaha s nadpisom, že celá korona-pandémia je „najväčší politický hoax na svete v histórii ľudstva“.

 

Tak akí odborníci?

   Dobrá otázka znie: toto všetko Mikas, Jarčuška, Mesík, zväzák medzi nimi Smatana a zbor anonymov v uvedených komisiách a poradných orgánoch vlády nevie? To iste nie. Tak prečo pokračujú v tej hanebnej hre?

Tu sa musíme odvolať na už dávnejšie publikované úvahy, že ktosi za oceánom sa rozhodol podporiť oživenie Studenej vojny a s tým spojeného boľševizmu, len sa to volá neo-liberalizmus. A boľševici si „odborníkov“ prikyvujúcich na čokoľvek vždy našli. Títo naši nie sú predsa onakvejší! A keď sa ozvú kritické hlasy lekárov, na ich umlčanie tu je predsa denník N-ádor a ďalšia žltá tlač! ALE, pozor, komentátor a šéf spravodajstva aktuality.sk odrazu pochopil, že „manipulácia s druhom Homo sapiens je ľahšia, než s dobytkom“. Trochu neskoro, ale predsa…

Neo-liberalizmus hlása mnoho zvrhlostí a medzi ne patrí aj nezmysel, ževraj pandémia skončí, až keď na celej zemeguli nebude jediný infikovaný. Zbláznili ste sa?! To ste si všetci tie diplomy urobili ako Zmatkovič, Kollár, Krištúfková, Krajniak a ďalší „zmenári k horšiemu“? S vírusmi tu žijeme pospolu tisícročia, takže takmer každý z nás má napríklad herpes-vírus. Že nezabíja? Ale veď ani korona-vírus v skutočnosti nezabíja. Imunitu si budujeme v kontakte s vírusmi, ktorých pozná naše telo viac ako 190, ako pripomenul Dr. Šmucler, a nie životom v sterilnom prostredí. A Gatesom tak pretláčaná masová vakcinácia je tým najhorším riešením, nestačí, čo za tragédie narobil v Afrike? Vo Švajčiarsku to pochopili (vo Švédsku to vedeli od začiatku a korona-panika viac nie je ich problémom), ale to by sme chceli veľa, aby sa títo naši korona-experti poučili z vlastných chýb. Aká úvaha, keď on sami sú nakazení – profesným alibizmom!

Takže to, čo nám v týchto dňoch predvádzajú v nimi plánovanej „druhej vlne“, nie sú opatrenia odborníkov, ale zúfalé a nezodpovedné experimenty na ľuďoch v ich odbornej bezradnosti. Oni len pokukujú, kde kto čo robí a vyberajú to, čo si myslia, že by súčasní vládnuci amatéri ocenili – pocit neobmedzenej moci. Títo naši korona-odborníci pristúpili na to, že ten podvod budú kryť za každú cenu a tak stratili nárok volať sa odborníkmi. Nanajvýš poskokmi ideológie ovládania ľudských más – inžinieri ľudských duší, ako za socíku! A tie ich podlízavé opatrenia sú tak absurdné, že sa ich už zľakol aj exhibicionista z Trnavy a začal zaťahovať brzdu. No ale zabudli na snaživca, komsomolca nových časov, Matúša Valla!

 

Komsomolec Vallo nastupuje

   Pri tomto type ideológie o iniciatívnych blbcov nikdy nie je núdza. A tu v Bratislave máme festival bizarností:

  1. Panikár Vallo sa chcel ukázať a to hneď, ale akosi si nevšimol, že žiadna hrozba pandémie tu nehrozí (viď údaje vyššie).
  2. Aj keby tu nejaká hrozba bola, každá rozumná vláda avizuje takéto drastické zmeny dva týždne dopredu, aby sa na to prevádzky, aj občania dokázali pripraviť. To úderník Vallo arogantne ignoroval. Na občanov kašle, iní nech skapú? On je geroj?!
  3. Vo svojom oduševnení nepočkal na konečné rozhodnutie Ústredného krízového štábu, ktorý tie nezmyselné pseudo-opatrenia v pôvodnom znení neschválil.

A čo teraz? Len rátať škody, čo nám komsomolec Vallo narobil. Odrovnal hlavné mesto od turizmu, z čoho sa tak ľahko nespamätá. Doviedol do zmätku podnikateľov v gastronómii a hoteliérstve (ktorí na dnes na 11:30 zvolali protestné zhromaždenie na Hodžovom námestí), takže sa v tom už ani divá sviňa nevyzná. Asi ani panikár Vallo nie.

 

Pandémia hlúposti víťazí

   Absurdným výsledkom tejto hyper-iniciatívy rýchlovkasného primátora je, že hoci limit ľudí v jednej miestnosti bol aj podľa jeho pseudo-iniciatívy 50 ľudí, obrovská ping-pongová hala vo štvrti Krasňany so stropom na úrovni druhého poschodia, kde sa na večerný tréning zíde maximálne 20 hráčov, je vďaka jeho „iniciatíve“ zatvorená?!! Systém padajúceho trusu umelo vyvolanej paranoje funguje…

Na niektorých školách sa učitelia navzájom udávajú, keď si niekto z nich cez prestávku zloží na chvíľu rúško.

Dôvera občanov v súdnosť týchto papalášov je na nule – vďaka, pán Vallo!

Odhadujem, že to skončí ako za komunistickej normalizácie. Už zase sa totiž ozývajú medzi známymi hlasy „Boľševikovi dávam maximálne…“ Lenže títo boľševici nás už zakrátko stihli presvedčiť, že oni sa budú tej moci držať ako kliešť napriek ich masovému plagiátorstvu, Kollárových kšeftoch, vzájomných urážkach, Psychopatovičových úletoch – lebo vedia, tak ako tí pôvodní boľševici, že keď o tú moc manipulovať s ľuďmi prídu, tak ich bude smetisko dejín plné. Takže tohto zla nás zbaví len revolučná vlna. A kým príde (bo prísť musí), ľudia rezignujú na spoločenské aktivity, zamrzne kultúra aj šport, nemocnice ostanú zablokované pre nepotrebné preventívne opatrenia, ekonomika si kľakne a sľúbené milióny si rozdajú volební víťazi. Veď vieme aká zberba sa dostala k moci aj vďaka klamstvám, hoaxom, vykrádačkám vyšetrovacích spisov a klamlivým jednostranným kampaniam našej žltej tlače.

A čo občan? Tak ako za komunistickej normalizácie sa stiahne na svoju záhradku, chatu, či chalupu a bude vyčkávať v „ostrovčekoch pozitívnej deviácie“, kým tým druhým, „ovčianikom“, dôjde, koho nám zvolili…

 

Ukážka z knihy Koronavírus ako terorizmus, vydanej v limitovanom náklade v spolupráci s internetovým rádiom InfoVojna.sk.

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6297027x
Priemerná čítanosť článkov: 8602x

Autor blogu

Archív

Odkazy