Založ si blog

Vítam plošné testovanie ako referendum o dôvere selfie-vláde

Čelíme novej totalite. Nie je ideologická. Najlepšie ju charakterizuje české príslovie: „Iniciativní blbec, hotové neštěstí.“ A ľudia s Matovičovou diagnózou sú neúnavní.

Môžeme sa o tom presvedčiť v týchto dňoch. Nestíhame sa spamätať z jedného bláznivého nápadu tohto sociopata, už prichádza ešte absurdnejší. Najhoršie ale nie je to, že sa niekto ako Nero stal v minulosti cisárom, horší sú tí pomocníci, čo mu pomohli zapáliť Rím.

Obálka knihy

Obálka knihy

Zberba pri moci

   Prezieravejší to vedeli už pred voľbami. Žltá tlač však manipulovala, klamala, podstrkovala nám túto politickú zberbu a naivnejší na ten prastarý trik naleteli. Už starí Rimania hovorili: „Mundus vult decipi“ (Svet chce byť klamaný). A tak nás oklamali (podľa starorímskeho dôvetku „Ergo decipiatur“). A teraz sa čudujú. Kedysi tak zúrivo žlťácky týždenník Trend v poslednej dobe v každom čísle opisuje lapsusy vlády „amatérů a idotů“ (podľa českého komentátora). Pridávajú sa aj ďalší žlťáci a s prekvapením zisťujú, že ich špinavé triky a mediálne lynče platia len na normálnych politikov. Blázen z Trnavy (a už aj z Bruselu, kde sa na ňom na našu hanbu dobre zabávajú) to nevníma. Oni ho vyniesli k moci a odrazu sa na tlačovke dozvedia: „Mne je jedno, čo si o tom myslíte“. A sú vyfučaní. Na blbca ešte páku nenašli. Plagiátorstvo odrazu nie je problém. Že predsedom parlamentu je úchyl (a kamoš mafiánov), odrazu nevadí. Sulíkove bratanie s Kočnerom sa prechádza mlčaním. Matovičove porušenie Stavebného zákona si skoro ani nevšimli. To by Matovič musel asi utĺcť pred zapnutými kamerami na tlačovke nejakého novinára mikrofónom na smrť, aby napísali „no, no, no, chlapček, to je bakané“. No a nami platené RTVS sa v tichosti stalo najservilnejším sluhom tejto hrôzy. Petra Bernasovská, ale aj Andrea Poláčková slúžia najväčšej konšpirácii a hoaxu v novodobých dejinách sveta „bojom“ proti konšpiráciám a hoaxom. Politický provokatér a platený pozorovateľ farebných revolúcií Pavol Demeš na FCB napísal: „Názory bludárov sa už nebudú brať vážne, staviame barikády proti nepriateľovi, ktorého spoločne porazíme. Siahať kritikou na naše úspešné plošné testovanie sa nevyplatí. Vo vzduchu visí karanténa.“ Kto zažil komunistickú totalitu, poznáva tú úslužnú službu zlu.

 

Festival absurdít

   Hrôza je v tom, že Matovič chce byť svetový. Ľudia s touto diagnózou nemajú zábrany, ani limity svojich ambícií. Ale nenarobili by toľko škody, keby nemal našepkávačov.

Takým je doteraz zneuznaný a prakticky neznámy profesor epidemiológie Jarčuška. Pre neho je tento „blázen“ poslednou životnou šancou „zapísať sa do dejín“. Chyba je len v tom, že pán Jarčuška si poplietol Slovensko s čínskym mestom Wuhan a najnovšie Slovensko s Luxemburskom. Jarčuška bol najhlasnejším advokátom „lock-down-u“ (v Matovičovej trnavčine „black-out-u“), veď keď sa dá zatvoriť mesto s 9,7 miliónmi obyvateľov, prečo nie o polovicu menšie Slovensko? V tejto zvrátenej logike „opomenul“, že tam vládne totalitný režim a aj tak by si na uzavretie celej krajiny netrúfli ani vo sne. A že toto mesto tvorí 0,6% populácie celej krajiny, ktorá pri jeho uzavretí nebola vo svojej funkčnosti ohrozená. Ale „blázna“ Jarčuškov nápad nadchol. A vieme ako to dopadlo.

Na plošné testovanie si netrúfol žiadny normálny štát. Ale zvrátený sociálny experimentátor s titulom epidemiológa Jarčuška vypátral, že to urobili v Luxembursku. To má 613 894 obyvateľov, to je prakticky Bratislava! Ale nie celé Slovensko a už vôbec nie v šibeničnom termíne – nezabúdajme, že histrión nemôže dospať, keď sa dozvie, že by sa mohol presláviť. Veď Herostratos kvôli tomu zapálil Artemidin chrám, jeden zo siedmych divov starovekého sveta…

Matovič má ale smolu. Takéto testovanie obyvateľstva urobil už pred ním – esesák Heydrich v česko-moravskom Protektoráte. Iste by si rozumeli. Veď Matovič vyhlásil, že NSDAP je jeho vzorom. A nikto zo žlťáckych novinárov ani nepípol!

Do toho si pripočítajme servilného Mikasa a celú hordu Matovičových prismŕdačov a na nešťastie je zamiesené…

 

Koľko ešte vydržíme?

   Sociopat nemá empatiu k iným, len k sebe. V prvých dňoch po voľbách sa v parlamente pred svojimi poslancami rozplakal a nevedel sa zastaviť. To je diagnóza. On s nami zľutovanie nemá a mať nebude.

Chybu robí každý, kto sa pokúša s takýmto pacientom bez liekov diskutovať a racionálne argumentovať – už sa o tom presvedčili jeho novinárski podporovatelia, odborári, vládne inštitúcie, zamestnávatelia, umelci s prosbopismi, aj jeho koaliční partneri.

A tak tu máme manévre nevídané. Armáda nastupuje do bizarného boja. OĽaNO minister Naď vyhlásil, že všetko bude úžasne funkčné a bezbolestné. Samotný test prebehne za 40 sekúnd, lebo testovacie miestnosti budú „prietokové“. To znamená nutnosť samostatného vchodu a samostatného východu. Za takéto miestnosti vybrali tie volebné. Ani jedna na celom Slovensku nemá samostatný vchod a samostatný východ.

Odbery môžu robiť len zdravotníci – práve tí, ktorých je nedostatok, lebo sa dostali do pasce falošne pozitívnych testov.

Celé testovanie odporuje Trestnému zákonu § 159 „Kto neoprávnene odoberie zo živej osoby orgán, tkanivo alebo bunku alebo kto pre seba alebo iného taký orgán, tkanivo alebo bunku neoprávnene zadováži, potrestá sa odňatím slobody na dva roky až osem rokov.“ A tiež Trestnému zákonu § 161, odsek 1: „Neoprávnený experiment na človeku a klonovanie ľudskej bytosti… (1) Kto pod zámienkou získania nových medicínskych poznatkov, metód alebo na potvrdenie hypotéz, alebo na klinické skúšanie liečiv vykonáva bez povolenia overovanie nových medicínskych poznatkov.“ S mastnými trestami na slobode. Im to nevadí. Neboja sa, servilní noví šéfovia Špecializovaného súdu a Súdnej rady sa predháňajú, aby ukázali „bdelosť“. Najnovšie proti Trubanovi a sudcovská nezávislosť odrazu neplatí.

 

Cukor a bič

  Inšpiráciou pre Matoviča, ako podnikateľa s politikou, môže byť aj to, že do tohto bezprecedentného sociálneho experimentu sa odleje z našej spoločnej pokladne ohromujúca suma. Ním dosadený šéf Správy štátnych hmotných rezerv už podpísal obrovský kšeft za 52,3 milióna eur bez DPH pre trnavskú firmu, ktorá nesplnila základné podmienky pre uchádzanie sa o štátnu zákazku. Keby sa toto stalo za vlády R. Fica, tak budú žlťácki novinári skákať odzemok tri metre vysoko. Teraz držia hubu.

Navyše ide o tie testy, čo zrejme Gates nakúpil pre krajiny tretieho sveta, kde už zistili, že sú schopné vykázať pozitívny výsledok aj na papáji, vzorke z kozy, či opice. No, budeme svetoví!

Ale tým to nekončí. Sociopat sľubuje zdravotníkom extra odmenu 20 eur za každý pozitívny výsledok?!! Neuveriteľné sa stáva skutočnosťou – ako povedal spisovateľ Hrabal. Tu bude ešte súťaž, kto vyfabrikuje viac pozitívnych testov??!

A Psychopatovič je neúnavný. Tak ako za totality, odpor treba zlomiť akýmkoľvek prostriedkami. Tak si najskôr vymyslel, že kto odoprie tento experiment neľudských rozmerov, nebude mať nárok na zdravotné služby štátu?!! A potom mu asi vysvetlili, že je to nezmysel, tak prišiel s nápadom, že testovanie je síce dobrovoľné, ale kto sa na to nedá, musí ísť na 10 dní do „dobrovoľnej-nasilu“ karantény. Bol by to Matovič vytúžený „black-out“, alias „zatemnenie mysle“. Na tento nezmysel však neexistuje zákonné opatrenie (neprešlo žiadnym legislatívnym procesom a ani sa v tak krátkom čase nedá zrealizovať), nie je prevediteľné (na dobrovoľnosť sa nedá nútiť a nedá sa ani kontrolovať) a nemá ani iný zmysel, len že tento premiér-pacient zase niečo vytresol skôr, než sa nad tým stihol zamyslieť. Zbohom zdravý rozum!

 

Už ďalšie Povstanie?

   História sa vraj opakuje – najskôr ako tragédia, potom ako komédia. Náboženský fanatik preoblečený za ministra zdravotníctva, Krajčí, sa utrhol a na tlačovke „plošné testovanie prirovnal k SNP. Práve teraz spisujem povstaleckú epopej a nájde sa tam v historických záznamoch zopár šialencov, ale určite nie takých, ako je táto selfie-vláda!

Ako ich zastaviť?

Masovú demonštráciu zdiskreditovali provokatéri. Možno aj policajní, ako v Prahe. Ale pri rovnakom priebehu „slniečkárskej“ demonštrácie v roku 2018 boli aj dlažobné kocky, aj lomcovanie bránou Úradu vlády a žiadny zásah Polície?!! Len sa prizerali. A žiadne vyhrážania exemplárnymi trestami nenastalo…

Na tichý odborársky štafetový protest po šiestich protestujúcich Matovič kašle. Veď sa vysmial aj autodopravcom a ich autokolónovému protestu.

Parlament ovláda väčšina poslušných bábok, kam patrí aj jedna štafetová milenka mafiánov a jeden šašo Pročko. Tam rozumnú kritiku a odpor k neuváženým sociálnym experimentom nehľadajme.

Sulík šteká ako pes pri búde, kam zalezie, len čo pán zadupe.

Skládková prezidentka sa práve týmto plošným experimentom nechala dokonalo ponížiť. Čo sme ale čakali od Sorosovej Barbie?

Ale je tu práve v tom plošnom testovaní príležitosť na referendum o odpore, či nepodpore Matovičovej selfie-vlády. On je insitný!!! Už vyhlásil, že toto testovanie je aj testom jeho vlády. Vraj ak bude menej ako 80%-tná účasť, odstúpi. Vzápätí to odvolal, ale tým vlastne vyzval obyvateľov tejto krajiny, aby sa takéhoto spontánneho referenda zúčastnili paradoxne práve svojou neúčasťou. A výhoda je, že si „blázen z Trnavy“ toto referendum zorganizuje sám! Po prvý krát v histórii referend na Slovensku od roku 1989 bude preukazným výsledkom práve neúčasť občanov, čo sa nenechajú zastrašiť. Je to historický okamih: buď politická zberba tento národ zlomí a potom sa vraciame do totalitného temna vynucovaného Políciou a Armádou s nutnosťou vytvárania „ostrovov pozitívnej deviácie“, alebo ukážeme Psychopatovičovi, že jeho selfie-vláda tejto krajine škodí a musí odísť. Bude to celoslovenský test toho, koľkých občanov sa už podarilo zastrašiť a podľahli korona-psychóze, a koľkých ešte nie. Zaujíma ma výsledok, a čo vás?

 

Ukážka z knihy Koronavírus ako terorizmus, vydanej v limitovanom náklade v spolupráci s internetovým rádiom InfoVojna.sk.

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6278901x
Priemerná čítanosť článkov: 8578x

Autor blogu

Archív

Odkazy