Založ si blog

Kto zastaví blázna?

Je symptomatické, že nemusím písať, akého blázna mám na mysli. O korona-panike som toho tu napísal už naozaj dosť. A ako červená niť sa tým nesie zjav v slovenskej politike nevídaný. V schopnosti rozdeľovať a traumatizovať túto spoločnosť už zjavne predčil aj Mečiara. A to teda nie je malý, ani náhodný výkon!

 

Ukážka posledných klincov pre túto krajinu

   Každý triezvo uvažujúci občan už asi po jeho bruselskom výleve do éteru pochopil, že sa mu darí Jeho choromyseľný cieľ – stať sa svetovým. Svetovú hanbu nám už teda urobil.

O tom, že svoju „spontánnosť idiota“ prenáša už aj na svetové politické fóra potvrdil na svojom vlastnom facebookovom konte sám týmito slovami: „Sú chvíle, kedy sa patrí ospravedlniť aj za skutky, ktoré ste vykonali v dobrej vôli. Medzi taký patrí to, že som o tajne chystanej operácii SPOLOČNÁ ZODPOVEDNOSŤ informoval skôr nemeckú kancelárku Angelu Merkel ako našu pani prezidentku. Len na vysvetlenie. Definitívne som sa o podpísaní kľúčových zmlúv o nákupe testov dozvedel v piatok počas sammitu v Bruseli na raňajkách s kancelárkou Merkel, informoval som ju o tomto pláne s vedomím, že testy máme už nakúpené a tým pádom je to reálny plán, ktorý ideme zrealizovať.“

Obálka knihy

Obálka knihy

Reálny plán sa ukázal ako nereálny (ale ten obrovský kšeft ostáva v Trnave pre firmu sídliacu v rodinnom dome), ale aby sa Jeho nezhodil úplne, ide teraz cvičiť s Oravčanmi v nádeji, že ich na ten nezmysel zlomí. Veď tí sú zrejme najmenej informovaní o tom, aké sociálne experimenty tu spáchal a plánuje spáchať. A je celkom možné, že keď to nedopadne podľa Jeho želaní, tak si štatistiku účasti proste vymyslí.

Už tiež asi každý pochopil, že on sa nezmení. Neverí v to ani skúsený psychiater, ktorý si dovolil určiť diagnózu a nebojí sa ju zverejniť len preto, že je už na dôchodku: „Nezrelá, egocentrická, disharmonicky štrukturovaná osobnosť s výraznými narcistickými rysmi, čiastočne aj histriónskými. V rámci zníženej sebareflexie má tendenciu externalizovať problémové situácie s presunom zodpovednosti a viny na iných. Bohužiaľ ide o trvalé povahové rysy a z nich vyplývajúce trvalé vzorce správania, ktoré nie sú ovplyvniteľné psychofarmakmi. Takýto je a bude aj v budúcnosti. Svoje správanie dokáže korigovať iba krátkodobo a účelovo, napríklad v situácii pred voľbami a podobne.“ Takýe ani lieky nepomôžu?!

Iste aj iní prišli do úradu vlády bez adekvátnej prípravy, ale sa učili vládnuť aspoň potichu. Blázen si predstavuje vládu ako Jeho súvislú sebaprojekciu od „plačovky“ k „plačovke“. Preto nemá hovorkyňu. Ako samovládca nejaké opatrenia vyhlási a vzápätí ako samovládca z toho udelí Jeho výnimky. A za to, čo mu slina na jazyk prinesie, nenesie najmenšiu zodpovednosť. Aspoň nie vo vlastných očiach. Presvedčili sme sa tom tento týždeň. Vyhlásil svetový unikát v celoplošnom testovaní. A my sme mu všetci naleteli! Pacienti s jeho diagnózou túžia po uznaní a hlavne publicite. On dnes niečo vytresne a zajtra to odvolá!! Táto spoločnosť je traumatizovaná sústavnými a nepredvídateľnými zmenami, ktoré vyhlasuje. Nie je možné plánovať si prácu, spoločenské aktivity, či jednoducho život ani na týždeň dopredu. Pacienti s jeho diagnózou sú totiž neúnavní. Ak si napríklad vo futbalovom klube Dunajská Streda mysleli, že už našli kľúč k účasti fanúšikov tým, že zabezpečili ich testovanie – môžu tie testy naozaj hodiť do Dunaja. Pri bláznovi nie je istota v ničom…

 

Čo bude ďalej?

   Tu už ani nejde o to či opatrenia, alebo nie. Tu ide o to, že sú nepredvedvídateľné, nestále a prevádzané jeho vládou „amatérů a idiotů“. Najskôr vyhlási celoplošné testy, potom to odvolá a vyhlási, že alternatívou je „lock-down“ a potom ohlási mačko-psa. Jeho poskok vo funkcii ministra obrany po JEHO vzore vyhlási, že odberové miesta budú mať separátny vchod a východ a tie odberové miesta majú byť volebné miestnosti, ktoré žiadny taký východ nemajú?! To znamená, že pandémia nezodpovedných vyhlásení prechádza celou Jeho vládou. Už ste pochopili? Sme v rukách BLÁZNA, ktorý sa odbavuje na tom, že je v centre pozornosti. A je mu JEDNO ako! Takto postihnutí si dôsledky svojich činov, navyše, ak sú to „len reči“, vôbec nepripúšťajú. Žijú vo svojom svete. Problém je však v tom, že Jeho sa doštveral k najvyššej výkonnej moci v tomto štáte a čokoľvek tresne, má dosť poskokov, čo začnú hneď ten nezmysel napĺňať. Celý štátny aparát ide podľa blázna! A keď sa začnú ozývať odborníci, zamestnávatelia, odbory a ďalší postihnutí, nemá problém odvolať čo povedal a povedať, čo odvolal. Veď sa zabavil dosť! Už si to konečne uvedomme. Je to ŠAŠO!!! A dobre sa na nás zabáva…

Najnovšími opatreniami od zajtra paralyzuje celú krajinu. Zrejme aj politických oponentov: budú vôbec môcť oponovať? Nebude to „v záujme demokracie a slobody slova“ zakázané. Veď vieme, aký je alergický na kritiku a akých hysterických pomstivých výlevov je schopný!!! A aký je Jeho pomstivý

K moci sa dostal „vďaka“ dvojnásobnej vražde a následnej mediálnej kampani, ktorá smerovala k prevratu. Ten im celkom nevyšiel, lebo nachystaná „talianska stopa“ k vláde R. Fica sa ukázala ako falošná a Kočner so Zsuzsovou tiež nie sú ľahko zneužiteľný terč. Navyše časť tej žltej tlače síce začína byť voči Jehovi kritická, ale s prekvapením zisťuje, že jemu je to jedno. Mediálne lynče fungujú len na štandardných politikov. A to on nie je.

Štandardní politici a skutočná hlavná tlač nič také nepodnikne. Neviem si predstaviť, že by sa aktuálne našli zahraničné zdroje a tajné služby, čo by zopakovali politickú vraždu ako rozbušku nového prevratu. Ten môže prísť jedine zvnútra koalície a jedine od bežných poslancov, ktorí sú na rozdiel od Jeho v kontakte s realitou a snáď aj s vlastným svedomím. A ide o čas. O ten koľko ešte škody tejto krajine tento insitný samozvaný Spasiteľ spôsobí?! Som optimista, raz to skončí. Ale kedy a ako?

 

Ukážka z knihy Koronavírus ako terorizmus, vydanej v limitovanom náklade v spolupráci s internetovým rádiom InfoVojna.sk.

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6301871x
Priemerná čítanosť článkov: 8609x

Autor blogu

Archív

Odkazy