Založ si blog

Kto volil multitrtka?

Symptomatické je, že už vlastne ani nemusím menovať, kto nám to tu robí hanbu na celý svet svojou úchylnou sexuálnou obsedanciou a kto si kvôli tomu založil unikátny hárem, kde má deti ako trofeje od (tuším) desiatich matiek. S tými nežije, vraj ich dobre platí a tak sa hlásia ďalšie. Jedna z hypotéz tvrdí, že všetky tie deti ani nemusia byť jeho.

Horšie ale je, že tento sexuálny maniak zhadzuje na samé dno reputáciu ústavného činiteľa, akým je predseda parlamentu. To predčí už aj účinkovanie „Kelňu“ Ľuptáka, ako podpredsedu SNR, nehovoriac o „Sasankovi“ Sulíkovi. Jeden bol chruňo od Prírody, druhý od Kočnera. Najhoršie ale je, že multitrtko túto ústavnú funkciu zneužíva na ďalšie ukájanie svojho naozaj nízkeho pudu. Mnohé šepkandy potvrdila jeho nedávna nehoda.

 

 

Veď som to ja!

   Multitrtko sa aj po škandále s transexuálkou (a zakrátko to aj zdupľoval s inou?!) nechal počuť, že on s tým neprestane, lebo veď on už je raz taký?! A to aký je, odhalila aj jeho autonehoda. Vraj má zlomený druhý stavec. Na internete sa objavila jeho výstižnejšia fiktívna zlomenina, ale je tu podstatnejší problém. Takto na to upozornil poslanec Ľuboš Blaha:

„1. V štátnej limuzíne sa spolu s predsedom parlamentu viezla bývalá finalistka Miss Universe a asi netreba vysvetľovať, že spolu neriešili Aristotelovu ontológiu.

  1. Pri všetkej úcte k bývalej finalistke Miss Universe, celkom zjavne to nie je kráľovná Alžbeta. A štátna limuzína bola zneužitá na Borisove bakchanálie. U pána predsedu zjavne opäť nezvíťazil mozog. Ale ´srdce´.
  2. …kľúčový predstaviteľ vládnej koalície a druhý najvyšší ústavný činiteľ Boris Kollár zneužíva štátnu limuzínu na intímne stretnutie s Miss Universe. A veľmi vážne pochybujem, že pri svojom platónskom obcovaní používali ochranu – myslím teraz rúška na tvári.
  3. Predseda parlamentu sa vysmieva vládnym opatreniam proti pandémii. Vysmieva sa zákazu vychádzania. Vysiela signál verejnosti, aby ľudia ďalej randili s cudzími ľuďmi, užívali si život mimo domova, potenciálne šírili covid…“

Český minister zdravotníctva Prymula musel pre nedodržiavanie covid-obmedzení odstúpiť. Multitrtkovi sa to prepečie, lebo s toľkým (aj mafiánskym) maslom na hlave je logicky najvernejším spojencom Psychopatoviča. Ten ho potrebuje, odstúpenie z morálnych dôvodov (u oboch plagiatárov?!) je pre nich neznáma alternatíva a pre oboch na smiech.

 

Kto ho volil?

   Je to kardinálna otázka. Štatistiky hovoria, že hlavne mladé ženy vo veku 22 až 40 rokov. Stredoškolsky vzdelané s maturitou. Dokonca aj slobodné mamičky?! Pritom on nemá serióznu politickú stranu, ale rodinný klan, do ktorého patrí aj unikátna štafetová milenka mafiánov. A žiadny Multitrtkov škandál tie voličky od ich straníckej oddanosti neodradí. Naopak. A tu je ten kľúč k pochopeniu odpovede na to, kto Multitrtka volil!

Prišiel som na to pri práci na najnovšej knihe, kde je aj časť o Karolovi Mellovi a jeho veľkej (hoci už bývalej) láske. Uvážme to spolu:

„Je to večná téma zhutnená v divadelnej hre, muzikáli aj filme vždy s rovnakým názvom ´Kráska a zviera´… Zuzana Marošová bola a je nepochybne tá kráska. Karol Mello svojou minulosťou, vystupovaním, slovníkom i výzorom to zviera. Že zviera túži po kráske, nás nemôže prekvapiť, ale prečo kráska stráca svoju mladosť so zverom – to je otázka. A príbeh Marošová – Mello nám dáva šancu na odpoveď…

Odvrhla iné bohaté partie, aj slávu, keď sa vzdala najuznávanejšieho angažmán v Slovenskom národnom divadle a účinkovania v populárnom seriáli úspešnej komerčnej televízie. Ak toto všetko obetovala, bude to teda tá veľká láska? Veď Karol Mello má biedne vzdelanie a na tie brutality, čo na Slovensku vyvádzal, je intelekt naozaj nepotrebný. Niekto by aj povedal, že mu surovosť zabijaka priam vyžaruje z očí. Tak potom tu máme posledné možné vysvetlenie. Udivuje to odborníkov už desaťročia, ale objavuje sa to znovu a znovu v stovkách a tisícoch zadokumentovaných prípadov a je to – fascinácia žien mocou. Treba dodať, že určitých žien. Ale tie určité ženy tento evolučný pozostatok svojich praprapramatiek napĺňajú už naozaj bez zábran. Sú to tie, ktoré sa koria sexuálnym predátorom. Tým, čo ovládali a manipulovali so ženami v ich dosahu. Vypisujú zaľúbené listy masovým vrahom a znásilňovačom žien do väzníc. Sú to tie, ktoré usvedčeným zločincom odsúdeným na trest smrti pre ich beštialitu ponúkajú manželstvo. Sú to tie, ktoré sa snažia k nim dostať aj cez tie mreže a sú nimi priam hypnotizované. Príklady „neviest odsúdencov na smrť“ poznajú v USA.

Príklad je aj z Indie. Ide o sériového vraha vietnamsko-indického pôvodu Charlesa Sobhraja. Ten sa stal priam svetovou celebritou, keď ho v 70. rokoch usvedčili z minimálne dvanástich vrážd. Vraždil rovnako chladnokrvne zahraničných turistov, a hlavne turistky, aby si udržal svoj playbojský životný štýl, čo mu vynieslo prezývku ´Bikini Zabijak´. Potom, čo si odsedel v Indii 21 rokov, presídlil do Paríža, kde sa stal celebritou výhodne predávajúcou svoj príbeh očarujúceho gangstera. Za filmové práva svojho životného príbehu vraj vyinkasoval viac ako 15 miliónov dolárov. Tak mu bolo dobre, že sa vybral rozhadzovať takto získané peniaze do Nepálu, kde ho vďaka vytrvalosti istého holandského diplomata, ktorý neúnavne zbieral dôkazy, odsúdili na doživotie. A teraz to podstatné pre nás – už ako večného väzňa navštívila Sobhraja nepálska študentka Nihita Biswas. Pôvodne o ňom chcela napísať štúdiu, ale počas stretnutí ju zabijak Charles tak očaril, že v júli 2008 ohlásili zasnúbenie a v októbri prehovorila svoju rodinu, aby sa zúčastnili na fingovanom sobáši priamo vo väzení počas nepálskeho festivalu Bada Dashami, kedy sa väzni môžu stretávať s rodinami.

No a neobišlo to ani našu domovinu. Veď tu máme najväčšieho mafiánskeho vraha v dejinách Slovenska, Mikuláša Černáka, ktorý sa chválil, že mal každú v okolí, na ktorú si zmyslel. A že sa mu samé poddávali ženy jeho mafiánskych komplicov. No a podľa nálady rozhodoval o živote a smrti iných. Tak tomu už roky prichádzajú zaľúbené listy od žien. Medzi nimi mediálne najviac vynikla istá umelá blondína Monika Křivová. Tá sa vehementne k mafiánskemu super-bossovi a zároveň brutálnemu a cynickému zabijakovi hlási. A hlavne to zverejňuje. Vraj sa kvôli nemu rozišla s predošlým priateľom. A dôvod? Netají ho: „Je to skvelý muž a pre mňa jediný na svete. Je milý, šarmantný, vtipný, starostlivý a má prehľad. Rád pomáha aj ostatným tam vnútri, napríklad radami, keďže študuje zákony. Museli by ste ho poznať…“ Pri procese za vraždu Oláha vyhlásila: „Moja láska bojovala dnes ako tiger.“ Psychológia hovorí o hlboko v podvedomí zasutom archetype (atavizme) z praveku, ktorý pretrval u niektorých žien v nekritickom obdive mužských predátorov. V praveku pochopiteľné, dnes bizarné. Samotná Křivová ponúka vysvetlenie pre túto nekritickú lásku – vraj je to jediný „skutočný chlap“ široko-ďaleko. A sme doma…

A uznajte, oproti Černákovi, Mellovi a indickom zabijakovi žien je Multitrtko so svoju sexuálnou neukojenosťou vlastne ideálny chudáčik hodný bázne i súcitu určitého typu voličiek. Tak mu dali hlas…

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6302531x
Priemerná čítanosť článkov: 8610x

Autor blogu

Archív

Odkazy