Založ si blog

Koronavírus ako terorizmus

Viacero autorov nezávislých od oficiálnej propagandy upozorňovalo, že na známom svetovom fóre vo švajčiarskom Davose pred prepuknutím korona-paniky veľmi často zaznieval výraz „reset spoločnosti“. Nie som zástancom priľahkých spikleneckých prepojení, ale fakt je, že reset spoločnosti v globálnom meradle od začiatku roku naozaj hrozil a stále hrozí. Ale zasiahol zatiaľ len tie krajiny, odkiaľ tí hlavní rečníci propagujúci „reset spoločnosti“ pochádzali – USA, Nemecko, západoeurópske štáty. Iste korona-panika prišla z Číny, ale tá sa rýchlo otriasla a dnes z nej dokonca významne profituje a ako u jedinej z najviac postihnutých krajín u nich HDP stúpa! India dopláca na to, že je tam hygiena veľkej časti obyvateľstva na úrovni stredoveku (videl som na vlastné oči, aj nové domy majú splašky vyvedené do otvoreného kanálu na ulici). Brazília má za krátku dobu už asi tretí reset a piaty ekonomický infarkt. Nás zaujíma Európa.

 

Obálka knihy

 

Už to skúsili

   Trump pred svojím zvolením po prvý krát pomenoval záujmovú skupinu so svetovládnym cieľom ako Deep State. Veď sa mu za to aj „odvďačili“, keď ho s pomocou demokratických senátorov grilovali dva roky na nezmyselnom obvinení z „rusofilstva“. A jeho zvolenie vraj „vybavili“ Rusi a denne o tom morfondírovali určité médiá, hoci sa nikdy neukázalo, ako by to bolo možné. A dnes, keď on ukazuje na manipuláciu zvolenia Bidena, je odrazu táto téma pre tie isté médiá tabu. Podľa známeho manipulátora Sörösa (ktorého nemajú radi v rodnom Maďarsku ani trochu) by ten „reset“ mal nastať odstránením práve Trumpa. Lenže, ono to začalo už podstatne skôr. Spomínate?

Už v roku 1999 začali tzv. vplyvové médiá šíriť na pohľad dosť čudnú teóriu o „globalizácii“. Čudné preto že tento svet bol globálny už za Džingischána (ešte ho spomenieme). Ibaže čoskoro vysvitlo najavo, že pod pojmom „globalizácia“ sa myslí skôr „amerikanizácia“. A to vyvolalo pozoruhodný masový odpor. Odporcovia „globalizácie“ prenasledovali protestmi jej do popredia nastrčených politických propagátorov od summitu WTO v Seattli už v novembri 1999, cez stretnutie Svetového menového fondu a Svetovej banky v apríli 2000, Svetové ekonomické fórum v Davose v januári 2001, summit NATO v novembri 2002 a aj ďalšie roky. Bol to tak vytrvalý protitlak „globalizátorom“, že sa tento pojem zo celosvetovej propagandy nenápadne vytratil.

 

Strach ovláda masy

   Druhý pokus prišiel po záhadnom útoku na newyorské Dvojičky. Záhadnom preto, že cca 21 tajných služieb USA akosi záhadne prehliadlo prípravu naň, do USA sa na regulárne víza dostali aj osoby podozrivé z terorizmu a väčšina z útočníkov patrila k Saudom spriateleným s vtedy vládnucim klanom Bushovcov. Cca 3 000 obetí útoku však pomohlo, aby podozrivo zvolený a dovtedy vysmievaný prostáčik Bush Jr. mohol zahrať úlohu križiaka-pomstiteľa a vyhlásiť „Vojnu proti terorizmu“. Bol to prvý úspešný krok globalizátorov v ovládaní širokých más tzv. protiteroristickými opatreniami, ktoré najviac terorizovali práve tie masy. Následné prípady terorizmu boli skôr komické, napríklad v prípade „trenírkového teroristu“, ktorý mal prenášať bombu vo vlastných slipoch?! Ako cvičenie v ovládaní más dobré. Ale Globalizačná klika čoskoro prišla na to, že na takejto „vojničke“ sa málo zarába a tak približne pred desiatimi rokmi prišli s reprízou Studenej vojny a osvedčenými nepriateľmi Ruskom a Čínou.

 

Už to našli

   Sme svedkami tretieho pokusu. Import desivých chorôb z Ázie poznáme už z čias Džingischána. Ten vytvoril funkčnú globálnu sieť karaván a cez ne prehopsala do Európy tá blcha, čo priniesla mor. Globalizačná klika to najskôr skúšala so SARS, vtáčou, aj prasačou chrípkou. Tie boli, paradoxne, ďaleko nebezpečnejšie, ale jednak mali slabú alebo žiadnu infekčnosť na ľudí a hlavne nemali také masové P.R., ako „nový korona vírus“ (ako to z neznámeho dôvodu nazýva spravodajstvo RTVS). Tentoraz uspeli, ale (ako sme konštatovali už na začiatku) umelo mediálne živená pandémia zasiahla len vyberané krajiny. A Slovensko má smolu, že sa akurát s nástupom korona-paniky dostal k moci psychicky nevyrovnaný histrión s túžbou po celosvetovej sebaprezentácii. Tak sme sa stali pokusnou krajinou, ako ďaleko je možné pod naozaj biednou hrozbou (tzv. smrtnosť tohto koronavírusu v porovnaní s omnoho nebezpečnejšími srdcovo-cievnymi chorobami či rakovinou si môže odčítať každý sám zo štatistík Úradu verejného zdravotníctva SR) manipulovať s obyvateľstvom. Navyše práve táto malá krajinka sa ukázala ako slabé ohnivko desaťročia rešpektovaného súručenstva V 4, keď sa podarilo masívnym marketingom dostať na post prezidenta najskôr notorického úžerníka a podvodníka (ktorý napomohol k plánovanému „prevratu“ a po použití bol zahodený na smetisko dejín, podrobnejšie v knihe „Mafia v Poprade) a vzápätí v duchu filmu „Kandidát“ neznámu a dovtedy politike v  neviditeľnú Zuzanu. To všetko pod heslom „zmeny pre zmenu“. Tá sa opiera o nové generácie, ktorým sú už totalitné metódy manipulácie s masami neznáme. Naopak, tie staršie generácie, čo zažili boľševika, rozpoznávajú nástup nových pod pláštikom demokratúry. Už nám „zmenári“ predviedli všetky možné zlyhania – ich priam epidemické plagiátorstvo, sexuálny úchyl na poste ústavného činiteľa, obrovské kšefty bez riadneho výberového konania, zneužívanie funkcií pre vlastný luxus a obohatenie, neschopnosť riadne viesť krajinu, útoky na kritikov, vyhrážky obyvateľstvu, obrovské hospodárske škody chybnými rozhodnutiami, odmietanie dobre mienených rád, klamanie a zavádzanie občanov, vzájomné súperenie o moc a následné osobné útoky. Ale to robili predsa boľševici tiež! A ich sľubom tiež masy spočiatku uverili a ich škandalózne (a čoskoro aj krvavé) prechmaty prehliadali. Prvé roky boľševickej vlády panoval rovnaký entuziazmus „radikálnej zmeny“ bez ohľadu na základné pravidlá a dokonca aj zákony. A zaslepeným aktivistom a agitátorom nešlo kaziť pohľad na ich idoly faktami a argumentmi. Najmä, ak tu bol tlak zvonku na to aj za pomoci tankov, aby totalitný systém vydržal, čo najdlhšie. Nasledovali roky utrpenia a teroru, prvé obete, prvé prípady vzdoru a postupné precitnutie celej spoločnosti.

Najhroznejším poznaním z tejto naozaj už dejinnej skúšky je to, že komsomolci novej Studenej vojny ako je Matovič a jeho klika si práve overili, že porušovanie Ústavy, ľudských a občianskych práv im prechádza práve zastrašovaním väčšiny obyvateľstva a nie je momentálne takej sily, ktorá by si dokázala včas a pohotovo vynútiť rešpektovanie týchto základných občianskych istôt na Slovensku. Z občanov robia ovčianikov bez toho, aby si to dôležitá časť z nich všimla a vôbec pripustila. Zlá správa pre nás, výborná pre Deep State a ich svetovládne ambície.

Obávam sa, že sme na prahu takejto dejinnej skúšky. Naoktrojovanej zvonku, s presnými notami domácim kolaborantom a so šialencom, čo sa chce zapísať do dejín hoci aj ako Herostratos, čo pre vlastnú slávu zapálil jeden z divov sveta, Artemidin chrám. Tak nám dnes ostáva už si len s klasikom zanotovať: „Prší a venku se setmělo, tato noc nebude krátká…“

 

Ukážka z knihy Koronavírus ako terorizmus, vydanej v limitovanom náklade v spolupráci s internetovým rádiom InfoVojna.sk.

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6278908x
Priemerná čítanosť článkov: 8578x

Autor blogu

Archív

Odkazy