Založ si blog

Matovičov mafiánsky režim – keď hovorí Vodca

Motto: „Veľkou silou bláznov je to, že sa neboja rozprávať hlúposti.“ — Jean Cocteau, francúzsky básnik

 

Čelíme najhoršiemu rozkladu právneho štátu od Novembra 1989 a to všetko po pláštikom „zmeny“. Áno, zmeny nielen k horšiemu, ale aj k tomu najhoršiemu – ohýbaniu a meneniu zákonov podľa toho, čo sa práve hodí Psychopatovičovi a jeho kamarile. Pripomína to nástup nacizmu v Nemecku v roku 1933 – slovo Vodcu je zákonom. A my tu dnes máme zrejme psychicky nestabilného Vodcu, ktorý trpí už aj mesiášskym komplexom, a celý zástup užitočných idiotov, ktorí mu pomáhajú. Príkladov nám za mesiace vládnutia ich selfie-vlády predviedli už až nad hlavu. Napríklad:

Matovič ako hlavný hejter zverejnil 28.12. 2020 tieto vyhrážky opozícii:

„Dnes mnohí politici z opozície, či od fašistov či z Ficovej a Pellegriniho mafie, sa budú predbiehať v silných slovách, ako je to nemorálne, že poslanci a pani prezidentka majú od hygienika výnimku prísť do práce v prípade nevyhnutnosti aj počas karantény.

Vraj to je nemorálny papalášizmus. Hovoria, že poslanci nesmú mať žiadne výhody voči obyčajným zamestnancom.

Tak takto – skúsme bez servítky – NEMORÁLNY PAPALÁŠIZMUS je brať bez hanby 4.500 € čistého mesačne a s prepáčením celý rok hovno robiť – a stráviť akože v práci 50 hodín mesačne.

Chápem, máte naložené v gatiach zo strachu, že spravodlivosť aj vám na dvere zaklope a potrebujete preto do posledného dychu štvať ľudí proti vláde, proti opatreniam či očkovaniu. Nejde vám o zdravie ľudí, nejde vám o ich životy. Sú vám ukradnutí. Chcete sa len sebecky zachrániť pred ťažkou rukou spravodlivosti … ale netešte sa predčasne, ľudia nie sú hlúpi.“

V tom má Testovič pravdu – ľudia nie sú hlúpi. A tak si spomenuli, že on sám ako opozičný poslanec dobrovoľne ušiel na niekoľko mesiacov z parlamentu. Zámienku si našiel v paranoidnom vyhlásení, že mu údajne predseda parlamentu usiluje o život?! To už zrejme zasiahli lekári a trvalo im to naozaj dlho, kým ho dali dokopy. Čiže on sám sa naozaj usvedčil a tak mu bez servítky pripomeňme – Igorko, „NEMORÁLNY PAPALÁŠIZMUS je brať bez hanby 4.500 € čistého mesačne a s prepáčením celý rok hovno robiť – a stráviť akože v práci 50 hodín mesačne“! To hovoríš o sebe, Matelko…

 

A čo teraz?

   Ale je tu problém. Koalícia „zmeny k zlu“ si vyvolila generálneho prokurátora, aby ju chránil a bránil vyšetrovaniu ich samých. Veď ten mega-kšeft s testami pre malú firmičku v Trnave nie je jediné bagrovisko z našich spoločných peňazí. A ani Sulík a Multirtko ešte nemajú dosť, nie to ešte Matovičova politická čvarga.

A hop, chybička. Ten nimi zvolený prokurátor dnes vyhlasuje, že opoziční poslanci mali pravdu a nahnanie covid-pozitívnych poslancov ako užitočných idiotov, živých hlasovacích automatov na zmrzačenie Ústavy, bolo protizákonné!

Že by si Igor Hrozný Potemkin priznal chybu? To predsa osoby s jeho diagnózou nerobia! Že by sa teraz ospravedlnil všetkým, ktorých takto sprosto osočil? To mu predsa jeho mesiášsky komplex nedovolí. A že by sa jeho poskok Mikas chytil za nos, čo mu trčí z Matelkovho pozadia, a zaradil spiatočku? To ani omylom!

Tak čo teda bude? No, predsa, nič. Tak ako za Hitlera v Nemecku – Vodca sa predsa nemýli. A ešte pritvrdil v gestapáckych metódach, keď „spravodlivosť aj vám na dvere zaklope…

 

Ako klope spravodlivosť

   Z NAKA sa stala politická polícia. To je to „rozviazanie rúk“, kedy v posledných mesiacoch idú takmer výhradne po kauzách s politickým pozadím. Ale „zmena“ je aj v tom, ako to robia.

Tento „efekt“ zaviedol Lišpic pri zatýkaní piťovcov. Bola to skvelá fraška. Citujem z knihy „Mafiáni 4: Takáčovci kontra Piťovci“ (Marenčin PT, 2018):

„…Kukláči v noci obkľúčili dom v bratislavskom Lamači, v ktorom býva údajný šéf skupiny bratislavského podsvetia Juraj Ondrejčák, prezývaný Piťo.

Podľa našich čitateľov sa zásah začal už okolo 4.00 hodiny, nad Piťovým domom sa vznášala osvetlená helikoptéra, z ktorej sa zlaňovali kukláči. Mimochodom, nemohla zablúdiť, veď Ondrejčák mal na trávniku vily vykosené zreteľné iniciály OJ.

Bolo počuť explózie výbušiek s dymom. Kukláči na dome rozbili niekoľko okien a vtrhli dovnútra. Zásah tak trochu pripomínal nedávny útok špeciálnych jednotiek Seal proti teroristovi bin Ladinovi v Pakistane.

Vnútri domu prebiehala domová prehliadka. Policajti sa medzi sebou do vysielačiek dorozumievali krycími menami Rambo. Policajti súčasne zasiahli na ďalších miestach Bratislavy…“

Fraška bola v tom, že asi ťažko niekoho zaskočíte v tichej štvrti „náhlym“ príletom helikoptéry a už doslova absurdné je to zlaňovanie, lebo kvôli tomu musí tá helikoptéra „brzdiť“ nad strechou za ohlušujúceho revu motorov. Medzičasom Ondrejčák sám otvoril hlavné dvere, tak tí, čo sa zlaňovali, skákali na strechu úplne zbytočne, ale ešte sa pozabávali tým, že vyrážali zbytočne dvere a hádzali medzi vystrašenú Ondrejčákovu rodinu rozbušky paralyzujúce zábleskom a hlukom. Akurát, že nemali koho paralyzovať – snáď tie deti?!

Zažívame „Lipšicovu éru“ a tak je jeho vzor dnes vzorom Matovičovej politickej polície. Vedenej tým Kovaříkom, čo sa odmietol zúčastniť na práci špecializovaného tímu proti Černákovi, veď on má rodinu. O to ochotnejšie teraz slúži. Vzorne prorežimní prokurátori neposielajú vyhliadnutým obetiam jednoducho predvolanie. Veď napríklad generál Gašpar prišiel na Policajné prezídium SR sám. To by nemalo ten efekt. A tak sa pri vyšetrovateľovi Kučerkovi najskôr sprosto vyhrážali (teror na linke Matovič – Kliment  – Repa?), že bude „srať krv ako Lajo“ a keď sa nezlomil, na druhý deň ráno mu „zaklopali na dvere“ naozaj helikoptérou?!!

Psychiky labilným hejterom Matovičom bol vypustený džin bezuzdného policajného teroru z fľaše. Veď načo bolo dobré nútiť nič netušiaceho vrátnika v budove Penta, aby ležal na zemí celé hodiny? A načo vyháňali zamestnancov z kancelárií a nútili ich stáť čelom k stene so zdvihnutými rukami celú hodinu, keď aj tak vzhľadom k obvineniu nič zmysluplné nemohli objaviť? Zobrali Haščákovu zdravotnú dokumentáciu (?!) a USB s rodinnými fotkami (?!). Už len tá Lipšicova helikoptéra chýbala.

U ostatných sa spokoja s vyrážaním dverí nad ránom a potupnom vyvádzaní spútaných pred vopred pozoruhodne presne informovanými novinármi.

Syn generála Gašpara to opísal takto: „…(generál Gašpar) udelil prokurátorovi ÚŠP súhlas vykonať domovú prehliadku aj bez príkazu sudcu. Ochotný poskytnúť akúkoľvek súčinnosť, aby preukázal svoju nevinu. Ako to dopadlo? Na druhý deň boli novinári pred našim domom o hodinu skôr ako zasahujúce komando. O štvrtej ráno takmer 20 zasahujúcich kukláčov v dome s ťažko chorou osobou na lôžku (napriek tomu, že boli vopred upozornení). Matovič, Lipšic, Kollár oslavné statusíky.“

Brutálne zatýkanie ako psychický nátlak voči tým, čo sa vzpierajú novým oligarchom, zažil predsa aj starosta bratislavského Nového Mesta, Rudolf Kusý. Potupne v putách vyvlečený z úradu ako zvieratko v cirkuse na očarenie novinárov. Aj s tým zážitkom, že nešiel hneď pred sudcu, aby si „užil“ Celu predbežného zadržania s tým nespláchnuteľným hovnom v záchodovej mise a zime, aby pred sudcom „trochu zmäkol“. No, do väzby nešiel, ale už developerom nezavadzia. Z vlastnej vôle…

Včera zažili „klopanie spravodlivosti na dvere“ u Brhelovcov. K tomu pánovi nemám najmenšie sympatie, ale opis brutálneho prepadu jeho rodiny z úst jeho maloletej dcéry – to je moc!

Vráti sa nám to dvojnásobne – oprávneným žalobám na Európsky súd pre ľudské práva (viď vyjadrenie našej bývalej zástupkyne) a až dôjde okolitým štátom, čo sa tu deje, skutoční zločinci uspejú so sťažnosťou proti vydaniu na &Slovensko pre neľudské zaobchádzanie Matovičovho zločinného režimu voči takto stíhaným občanom.

Tu je len jedna útecha – čas. Žiadne zlo netrvá večne a aj ten Hitler raz skončil. A potom, Igorko, potom, až skončíš, čakaj, za všetko to zlo, čo si tu napáchal, na dvere ti zaklope spravodlivosť…

 

P.S. Pod lampou tma

   A kým na želanie najväčšieho politického hejtera Matoviča prebieha tento zatýkací cirkus, tí čo doteraz hrabali k sebe, aj pod kuratelou OĽaNO hrabú ďalej. A márne na to upozorňuje samotný poslanec OĽaNO. Veď len otravuje. Politická čvarga vtrhla do štátnej pokladnice a tak ako malé deti v cukrárni, nevedia sa tí vybraní dodžgať…

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6278116x
Priemerná čítanosť článkov: 8577x

Autor blogu

Archív

Odkazy