Založ si blog

Prečo covid-očkovanie zlyháva?

Jednou z odpovedí by mohlo byť úplné zlyhanie vecnej a objektívnej odbornej diskusie u nás. Do médií sú pretláčaní len jednostranní očkovací propagandisti s podozrivou finančnou motiváciou (viď Krčméry a ohromujúca odmena v desaťtisícoch eur v parlamentnej cene, ale nielen on; pritom prepojenie pána Krčméryho na Pfizer je zrejme väčšie, než sme si doteraz mysleli). A ak sa ozvú celé skupiny odborníkov a najmä lekárov (ako napríklad v Čechách, ale aj v Nemecku, USA atď.), naša žltá tlač to síce nemôže zatajiť, ale sa aspoň zameriava na špinenie vybraných osobností, ktoré mali odvahu sa takto ozvať. Smradľavých nálepok majú od svojich inštruktorov dostatok (zvlášť aktívne sú časti západných tajných služieb a tzv. „think tank-y“). Podstatou odborných protestov sa títo propagandisti zásadne nezaoberajú.

A čo je horšie. Úmyselne sa tu selfie-vládou plagiátorov buduje nezmyselný očkovací apartheid. Médiá rozoštvávajú spoločnosť absurdným vytváraním údajne zodpovedných očkovaných a nezodpovedných neočkovaných. Je to typický orwellovský „newspeak“, čo naznačuje, že to môže byť presne naopak – zodpovední sú tí, čo sa zodpovedne zamýšľajú nad touto silenou kampaňou a nejdú ako ovce do pochybného experimentu.

Najhoršie je, že aj elementárne fakty o tomto globálnom experimente sa u nás zatajujú. Hoci inde sa ich neboja.

 

Obálka knihy

Obálka knihy

 

Z oficiálnej tlače

   V Českej televízii v bežnom večernom spravodajstve nie je problém, aby lekárka z praxe pripustila nežiaduce účinky očkovania vrátane silných alergických reakcií u 10% prípadov. Nemajú tiež problém dať slovo študentke, ktorá kvôli takej reakcii jednoducho nemôže byť len podmienečne povolenou experimentálnou vakcínou očkovaná.

V Čechách nemajú tiež problém priznať, že za jediný deň tam zomrelo s covidom 27 ľudí, z toho väčšina 18 boli očkovaní! V malom to potvrdzuje katastrofálnu situáciu v Izraeli, kde skorumpovaný premiér Netanjahu chcel masívnym očkovaním zachrániť svoj politický osud. Aj za cenu brutálneho nátlaku na farma-firmy získal prednostne vakcíny a priam ako úderník dosiahol rekordnú zaočkovanosť krajiny. A dosiahol rekordnú úmrtnosť?!! To predsa je už dôvod aspoň zamyslieť sa nad tým, ako je to vlastne s tou spásonosnosťou experimentálneho očkovania, či?

Samozrejme, náš (a je naozaj náš, lebo si ho MY platíme koncesionárskymi poplatkami) servilný Slovenský rozhlas nemohol zatajiť, že bývalý minister zahraničných vecí Collin Powell zomrel na covid, hoci bol očkovaný. Hneď našli ospravedlnenie, že si za to mohol pomaly sám?!! Ale to už nedodali, že nátlak na očkovanie seniorov v takom stave, ako bol on (rakovina, znížená imunita), je celkom nezmyselné. Tomu sa hovorí manipulácia s informáciami. Za naše koncesionárske peniaze.

Konečne aspoň priznali, že bývalý minister školstva a poslanec SNS, Jaroslav Paška, zomrel následkom očkovania. Ale jednostranná očkovacia propaganda u nás frčí ďalej!

Nemecká tlačová agentúra zostavila zoznam 75 európskych športovcov, ktorí zomreli „náhle“ za posledných 5 mesiacov od úplného očkovania. U nás sa o obetiach medzi mladými športovcami len šepká. Ale jednostranná očkovacia propaganda u nás frčí ďalej!

 

Očkovanie je sloboda? Nebláznite, to vám kto nahovoril?!

   Navyše údajná „konšpiračná teória“ sa ukázala pravdivou!!! Koľko odborníkov upozorňovalo, že očkovanie má nielen vedľajšie následky, ale že aj neochraňuje pred infekciou covid-u (čo dokazujú denne tí, čo sú očkovaní a hospitalizovaní). Ale jednostranná očkovacia propaganda u nás frčí ďalej!

Pritom očkovaným táto selfie-vláda plagiátorov sľubovala s vakcínou „vstupenku na slobodu“. Dnes sa čudujú a búria, že sú obmedzovaní rovnako, ako neočkovaní. Ale po právu! Veď práve očkovaní sú najnebezpečnejšími roznášačmi infekcie. O tom sa v Čechách hovorí otvorene, u nás je oficiálne ticho. Psychopatovičov plne zaočkovaný poradca dostal covid-infekciu, ale jednostranná očkovacia propaganda u nás frčí ďalej!

U nás sa argumentuje tým, že čísla infikovaných hrozivo narastajú. Ale už sa zatajuje, že existujúce testy nerozlišujú medzi covid-vírusom a akýmkoľvek iným. Máme tu každoročnú chrípkovú sezónu a tak sa umelo do covidového súčtu takto zarátavajú aj tí, čo majú obyčajnú chrípku! Ale jednostranná očkovacia propaganda u nás frčí ďalej!

 

So Sovietskym zväzom na večné časy, s EÚ ešte dlhšie?

   Naši komunistickí papaláši otrocky papagájovali všetko, čo ich súdruhovia v ZSSR vymysleli. Ale len do chvíle, kedy prišiel do čela Sovietskeho zväzu Gorbačov. To už odrazu začali tí istí starí stranícky geronti hlásať „vlastnú cestu“.

Máme tu nových boľševikov. Myslenie aj metódy majú rovnaké. Keď sa im to hodí, vždy sa odkážu na pravidlá EÚ, či EK. Ale akosi podozrivo ticho sú ohľadom rokovania Euro-parlamentu o návrhu Uznesenia z 23.9.2021predloženom v súlade s článkom 143 rokovacieho poriadku o založení Európskeho fondu pre odškodnenie obeti očkovania proti onemocneniu na COVID-19!

Táto iniciatíva na najvyššej úrovni vychádza z ohromujúcich oficiálnych údajov o nežiaducich účinkoch u:

435 779 prípadov u vakcíny Pfizer BioNTech,

373 285 prípadov u vakcíny AstraZeneca,

117 243 prípadov u vakcíny Moderna,

27 694 prípadov u vakcíny Janssen.

A to sú len tie oficiálne zaregistrované prípady. Nenahlásených je ďaleko viac.

A u nás, odrazu aké ticho. Žiadna televízia, ani tá verejnoprávna, o tom neinformovala, nevysielala reportáž z rokovania, nepýtala sa našich euro-poslancov. A jednostranná očkovacia propaganda u nás frčí ďalej!

 

Kto si to zodpovie?

   Veľkým tichom sa u nás prehliada fakt, že súčasné experimentálne očkovanie porušuje všetky zásady, podľa ktorého takéto nepreverené látky smú byť aplikované len s „informovaným súhlasom“ pokusnej osoby. Očkovaní sú nadháňaní v obchodných centrách, či autobusoch, o chvíľu prídu očkovací úderníci aj k vám domov. Ale už vám neukážu aj oficiálne priznané vedľajšie účinky tohto experimentu. Zato vám podstrčia vaše vlastné prehlásenie, že tento experiment podstupujete na vaše osobné riziko, za ktoré nikto neručí! A toto je tá vychvaľovaná uvedomelosť? Totálny zdravotnícky podvod, kedy sú občanom upierané vitálne informácie a nikto za následky tohto experimentu nechce vziať zodpovednosť?!

Slovenská lekárska únia špecialistov adresovala už 18.12.2020 list vtedajšiemu ministrovi zdravotníctva Krajčímu. Položili mu v ňom 12 otázok, ako prvá bola táto: „Podľa Vášho vyjadrenia musí byť každý pred dobrovoľným očkovaním vyšetrený na SARS CoV-2 protilátky v triedach IgG a IgM?“ Samozrejme, že sa nedočkali odpovede, ale keď to v septembri 2021 navrhoval moderátor Bielik na úvahu prezidentovi Lekárskej komory MUdr. Kollárovi, ten vyhlásil, že to vraj nie je možné zorganizovať?!! Takže sa očkuje hlava-nehlava a to len zvyšuje nebezpečie vážnych zdravotných následkov tohto experimentálneho očkovania.

Tí naozaj zodpovední na Slovensku, ale aj v celej Európe už podali oficiálnu žalobu na súdny dvor v Haagu. Podporili ju aj preživšie obete holocaustu, asi im to niečo pripomína? U nás je však oficiálne veľké ticho. A jednostranná očkovacia propaganda u nás frčí ďalej!

 

Že by predsa?

   Jeden by si myslel, že keď sme zastavili očkovanie problematickou experimentálnou vakcínou AstraZeneca, táto selfie-vláda plagiátorov aspoň konečne uzná, že varovné hlasy u nás mali v tomto prípade pravdu. No, to ani omylom! Umlčiavaní sú naďalej.

Naopak, oficiálna propaganda nám tu tvrdí absurdity o akejsi vládnej charite?! Rozdávajú DVA MILIÓNY dávok vakcíny AstraZeneca, ktoré sme my všetci zaplatili a farma-firmy sa tým pádom dobre nabalili. Kto ešte z toho mal prospech nevieme. Len nie my, občania Slovenskej republiky. Selfie-vláda plagiátorov sa teda tvári, že robia charitu, ale zaboha nepriznajú, že vakcína bola ako prvá stiahnutá vo viacerých európskych krajinách pre preukázané nebezpečné vedľajšie účinky. Už rozdali 770 tisíc dávok kdekade po svete mimo Európy, čím len vyviezli tie problémy inam. U nás ich priznávajú len v akejsi obecnej štatistike, drastické prípady sú zamlčiavané, až na jedinú reportáž RTVS pri prvom úmrtí mladej učiteľky.

Medzičasom už bola v niektorých európskych krajinách stiahnutá ďalšia vakcína. Opäť pre potvrdené nežiaduce vedľajšie účinky!

 

Riešenie je prosté…

   …ale pri súčasnej politickej zberbe pri moci nedosiahnuteľné. Treba otvoriť odbornú diskusiu pre všetkých zúčastnených. Nepotláčať kritiku. Hovoriť otvorene o problémoch tohto globálneho experimentu. Zodpovedne informovať obyvateľstvo. Pretože pri týchto nových boľševikoch, tak ako to bolo pri tých starých, sa objavuje znovu rovnaký efekt. Čím viac zatajujú normálne pochopiteľné riziká jednostranných zdravotníckych kampaní, tým viac sa občania s kritickým myslením obracajú na alternatívne zdroje informácií, kde dúfajú nájsť to, čoho sa súčasní papaláši najviac boja – slobodu slova. Tým pádom aj základné ľudské právo rozhodovať o svojom zdraví a živote…

 

P.S. OHlas čitateľa Ivana na FCB: „…celé zle, keď som ako študent histórie robil ročníkovu prácu na tému Španielskej chrípky vždy si našiel čas a veľa mi poradil a vysvetlil. On a už nebohý „vojenský“ lekár profesor Rehak. Hoc druhý menovaný bol kožných lekárom nadobudol aj nevšedné vedomosti z tropickej medicíny, keďže ako vyslaný lekár v Mosule liečil takmer všetko. Jedna veta mi uňho za rezonovala, a to, že očkovanie na respiračné ochorenia je ako keď si pes naháňa chvost. Už si myslí, že ho má, no predsa mu utečie. Tak je to aj s vírusom, ktorý v snahe prežiť má vždy kúsok na vrch nad človekom…“

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

machaj

SNS vyzýva riaditeľa RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

28.03.2024 15:05

Národniari zároveň oznámili, že sa v tejto súvislosti obrátia na príslušný výbor Národnej rady SR.

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6278185x
Priemerná čítanosť článkov: 8577x

Autor blogu

Archív

Odkazy