Založ si blog

Ukrajina? Nečakaná hrozba – mafia!

Putin urobil rovnakú chybu, ako Napoleon, keď vtrhol do Ruska. Ten si myslel, že zvedie v krátkej dobe jednu-dve bitvy, kde by mal jasnú prevahu, a ruský cár potom pod tlakom zničenia krajiny pristúpi na rokovanie a dôjde k dohode podľa Napoleonových predstáv. Lenže to sa nestalo, a každým ďalším dňom vojnovej kampane sa sila Napoleonových vojsk rozplývala, až sa Veľká armáda rozplynula úplne. História sa opakuje. Putin evidentne tiež predpokladal, že stačí pohroziť hrubou silou, ale s tým, že Ukrajinci napríklad sami vyhodia svoje mosty, nepočítal. A predlžovaním tejto Rusmi spôsobenej deštrukcie, najmä však civilných obetí, a ukrajinskej samo-deštrukcie, sa koniec vojny dohodou vzďaľuje v nedohľadne…

Tragédia je, že takto zbabranú vojenskú operáciu Putin nemôže vyhrať a „nesmie“ prehrať. Takže nepôjde o žiadne bleskové skvelé „víťazstvo“, ale dlhotrvajúcu a ničím neospravedlniteľnú vojnovú agóniu. A čím dlhšie bude trvať, tým viac to postihne aj nás.

O dopadoch ekonomických a sociálnych hovoria iní. Ja by som chcel upozorniť na niečo, v čom sa aspoň trochu vyznám – o mafii.

 

Naša vlastná vojna

   Je to zatiaľ vojna slov, ale vo svojich dôsledkoch rovnako s neprípustnými obeťami.

Putinovým vojenským dobrodružstvom sme sa ocitli na hrane nielen humanitárnej, ale aj ekonomickej katastrofy a naša koalícia „zmeny k zlu“ sa namiesto praktických krokov vybíja v tom jedinom, čo im naozaj ide – bezuzdnom politickom hejtovaní. Nám tu hrozí skutočný kolaps všetkých aspektov života a oni, ako klasickí politickí skrachovanci, sa vrhli na likvidáciu opozície a zastrašenie každého slobodomyseľného občana tejto krajiny.

V tomto politickom hejterstve sa predháňajú, pričom najviac jačia politické nuly, ako Remišová (ktorá voličskými preferenciami už skoro dva roky do parlamentu a teda ani vlády nepatrí). Nielen ona v krachujúcej koalícii túži, aby bola umlčaná akákoľvek iná, než žltá tlač, a tá tak mala monopol na ich vlastné dezinformácie jednostrannej propagandy. Po Hlavných správach, sa najnovšou obeťou tohto potláčania slobody slova stal aj Hlavný denník, ktorý čítanosťou a obľubou medzi čitateľmi žltú tlač typu „denník N-ádor“ hravo predčil. Aj z toho dôvodu už skôr súd odmietol označenie Hlavných správ za „konšpiračné“, ako zneužitie konkurenčného boja…

Koalícia „zmeny k zlu“ potrebuje každý kritický hlas umlčať, pretože v priamej argumentácii prehrávajú. V tom sa podobajú starým boľševikom a ich metóde brutálneho umlčania akejkoľvek kritiky. Už aj západné televízne stanice sa pozastavujú nad množstvom fake-news a fejkových videí, ktoré ukazujú vedome skreslený obraz udalostí na Ukrajine, a to aj s využitím záberov z video-hier, či udalostí roky pred tými dnešnými. V USA si trúfnu na to poukázať, kto si to trúfne u nás?  A pritom tu neustále počúvame, že alternatívne médiá sú blokované, aby vraj nebránili objektívnemu spravodajstvu! To je ale možné len keď máme slobodný prístup k rôznym informačným zdrojom a môžeme tak sami usúdiť, čomu veriť. Tu sa však presadzuje jediná viera v jedinú, vopred vládne schválenú (a aj im Globalizačnou klikou vopred schválenú?), pravdu?!

Ako som predvídal, na povrch tejto politickej žumpy sa derú tie najväčšie kalibre z jej dna. Máme tu politického exhibicionistu Dostála, ktorého by nikto nevolil, ale ako had vždy akosi prekĺzne poza inými do parlamentu. Ten sa už kvôli tomu promenoval po parlamente so židovskou hviezdou, potom sa vyhlásil za Róma, prezliekol sa aj za ženu, a najnovšie si samozvane privlastnil ukrajinské občianstvo. Nerozumiem: znamená to, že tým zároveň podporuje tamojší režim, ktorý vyhlásil národný sviatok na pripomenutie si nacistického kolaboranta a spoluorganizátora krvavých pogromov Židov, Banderu?! Ako si ten istý Dostál môže dať na klopu saka židovskú hviezdu, a ten istý Dostál sa hlásiť k štátu, ktorý oslavuje nacistického hrdloreza a jeho bandy vraždiace za II. svetovej vojny neukrajinských civilistov, a dokonca po vojne aj Židov v Československu, proti čomu protestuje aj oficiálna izraelská tlač? A ak je taký ukrajinský vlastenec, ako to, že ešte nešiel bojovať do Kyjeva za svoju najnovšiu náciu?! Ale tu, v závetrí, sa stavať za hrdinu, to pán Dostál zvládne hravo?

Momentálnym šampiónom idioti(z)mu be(z)u(z)dnej rusofóbie je (z)úfalec Sulík, ktorý v pretekoch bezohľadných protiruských hejterov s ostatnými SAS-ankami presad(z)uje kriminalizáciu písmena Z, lebo sú tak označené invá(z)ne ruské tanky. Brané vážne, mali by byť tera(z) (z)ničené státisíce recyklovateľných obalov o(z)načených práve Sulíkom momentálne nenávideným symbolom Z!!! Ozaj, nemali by sme vylúčiť toto hanebné písmeno (z) abecedy vôbec? Sulíka to poteší!

Korunu tomu nasadila v prezidentskom paláci z našich daní platená hovorkyňa istej ambasády, ktorá sa pridala k šialencom, ktorí úplne zbesnení žiadajú, aby sme si pod sebou hneď a hneď podpílili životne dôležitú energetickú vetvu ruského plynu a ropy. Ktosi túto večnú slečnu prirovnal k polystyrénu, ktorý sa síce pod tlakom faktov potopí, ale o chvíľu zase vyskočí na hladinu s tou istou sadou vopred naučených fráz. Mne ona pripomína robota na diaľkové ovládanie a kde sídli ovládač tohto robota všetci dobre vieme.

Namiesto účinnej pomoci samospráve, na ktorú doľahla prvá vlna vojnových utečencov, vládni hejteri sa takto vybíjajú v zmienených absurditách. Hejtovanie, to im vždy išlo, veď to prebrali od kolaborujúcej žltej tlače! Ale keď sa vedúci predstavitelia samospráv domáhajú pomoci štátu, tak im Mikulec s Hegerom odpovedajú arogantným odvrknutím a duševne nekompletný Matovič sľubmi, ktoré ako obvykle nedokáže splniť. Po vlne rozhorčenia sa šiel Heger za zlyhanie štátnej pomoci rýchlo ospravedlniť dobrovoľníkom (a čo samosprávam?), ale to sú zatiaľ len slová…

Takže pri tejto nimi umelo vyvolávanej hystérii nezvládajú ani očividné, nie to ešte že by predvídali, čo nás môže ďalšie postihnúť.

Podľa nezávislých západných pozorovateľov priamo v Kyjeve, Zelenského vláda vypustila väzňov a rozdala im zbrane v nádeji, že budú brániť krajinu. Ale prvé, čo takto vyzbrojení urobili, je, že si začali mafiánske bandy medzi sebou vybavovať účty. To bola podľa pozorovateľov tá streľba v centre Kyjeva, ktorá bola pripisovaná ruským výsadkárom.

A tu je tá nová hrozba.

 

Čo nás čaká?

   Naši koaliční politickí „neschopasi“ tlačia na čo najväčšiu priepustnosť našej hranice. V prípade skutočných vojnových utečencov, je to logické. Ale ako sa cez tú hranicu dostali zároveň aj zástupy černošských migrantov, dodnes solídne nevysvetlili. Tí totiž neovládajú ruštinu, nie to ešte ukrajinčinu, a tak ťažko by mohli byť študentmi z ukrajinských univerzít.

Zároveň naši koaliční politickí „neschopasi“ tlačia na legalizáciu pobytu vojnových utečencov. A ak im pod rukami prekĺzli do oči bijúci černošskí migranti, tak asi ťažko zachytia nástup prvých emisárov ukrajinskej mafie.

Len si pripomeňme, že už v 90-tych rokoch sme ich tu mali. Ale to bola radikálne iná situácia. Slovensko bolo vtedy plne obsadené domácimi mafiánmi a tí sami dokázali ukrajinskú konkurenciu upozadiť. Z nich sa výraznejšie presadil jedine Jegorovov gang, ktorý sa zameriaval na kradnuté autá západných značiek, ale aj ten naša polícia postupne eliminovala. Lenže naše súdy neboli schopné odsúdiť Jegorova ani za vraždy! Druhý ukrajinský boss, Ivan Ivanovič Miško, siahal svojim vplyvom najvyššie, keď ovládal číslo súkromného mobilu ministra vnútra Pittnera, a jeden z jeho pešiakov mal byť zapletený do vraždy ex-ministra Duckého (viac v knihe „Mafiáni 2: DANIŠOVCI, Peter Žaluď Steinhübel, diničovci“, 2016). Boss Miško u nás nebol nielen odsúdený, ale nikdy ani súdený. Tak, ako by to dokázali naše súdy dnes, keď tu naša koalícia „zmeny k zlu“ vytvára  nimbus, že čo Ukrajinec, to anjel? Pritom ukrajinská mafia patrí k najbrutálnejším, a jej nástup k nám nás môže vrátiť do brutality 90-tych rokov! Veď za vlád Roberta Fica boli všetky slovenské mafiánske bandy pochytané a naša kriminálna scéna je nateraz od hrubého mafiánskeho výpalníctva prakticky vyčistená. A do takejto „panenskej pôdy“ zločinu vstúpia tí najobávanejší a najbrutálnejší mafiánski emisári z východu?!

Doma im teraz biznis nebeží, tak si ho otvoria tu. Budú to mať ešte aj morálne vyfutrované, pretože budú vyberať „vojnovú daň“ na obranu Ukrajiny. Poznáme to už z vyčíňania albánskych mafiánov na Slovensku, ktorí tak ospravedlňovali svoje zločiny podporou separatistov v Kosove, ktorým velil mafián Tači. Pripomeňme si, že ukrajinská vláda v skutočnosti neovláda vlastné neonacistické bandy, a mafiánsku scénu už vôbec nie. Tým sa darí v korupciou pandemicky zasiahnutej krajine, kam tú infekciu zaniesla päťmiliardová americká „pomoc“. Albánci vtedy u nás zarábali hlavne na pašovaní drog, a išli skôr po vlastných krajanoch, ktorí sa tu už v 80-tych rokoch usadili. Tí ukrajinskí mafiáni nemajú čo pašovať, keď k nám utečenci prúdia už v podstate legálne, a drogová cesta vo vojnových zónach nefunguje. Preto sa dá očakávať, že sa pustia do brutálneho výpalníctva, čo pocítia, ako prví najmä naši podnikatelia na východe Slovenska. Ruka v ruke s tým môže začať bujnieť prostitúcia, kedy budú ukrajinskí mafiáni regrutovať svoj „tovar“ spomedzi zúfalých žien utekajúcich na Slovensko. Budú sa naši koaličníci, dnes sa vystavujúci ako vrcholní moralizátori, potom len prizerať?

Na toto ohrozenie by sa mali naše bezpečnostné zložky pripraviť. Myslíte si, že to našu selfie-vládu plagiátorov zaujíma? Že by si na hanbu sveta koalíciou „zmeny k zlu“ vyvolený predseda nášho parlamentu spomenul na svoju mladosť, keď ako 34-ročný odrastok hompáľal nohami na prašiaku s najväčšími bratislavskými mafiánmi? Dokonca, že by sa ešte včas dokázali na ten očakávateľný nápor kriminality pripraviť a zastaviť ho už na hraniciach?

 

P.S.1. Stalo sa presne to, čo som tu predpovedal. Ale len v Čechách majú odvahu to pomenovať: „Zneužívají oběti války. Na uprchlická centra se zaměřila ukrajinská mafie…“ (viď idnes.cz z 21. 3. 2022). Myslíte si, že nás táto zločinná selfie-vláda plagiátorov pred nevyhnutným príchodom týchto brutálnych praktik aj k nám, uchráni?! Ako?

P.S.2.Konečne aj u nás sa odhodlali seriózne noviny odhaliť pravdu, ktorú nám žltá Matovičo-tlač zatajuje: „Pred krajským asistenčným centrom pre utečencov v Kongresovom centre v Prahe stoja davy Ukrajincov, ktorí utekajú pred vojnou. Prišli si vybaviť všetky potrebné doklady, aby mohli žiť v Českej republike. A niektorí sa už radujú: oslovili ich ľudia, ktorí im so všetkým chcú pomôcť a nájsť im aj prácu. Dobrá správa? Omyl. Ide o ukrajinských mafiánov, ktorí sa snažia ľudí naverbovať pod seba, aby pre nich pracovali. Aby sa v podstate nechali pololegálne zamestnať a odvádzali im zhruba polovicu svojho zárobku.“ TU je viac.

P.S.3. Pridávajú sa aj ďalšie varovné hlasy: „Sledujem dianie na Slovensku v súvislosti s Ukrajinsko-Ruským konfliktom ale z iného pohľadu. Z pohľadu bývalého policajta, ktorého zaujíma v prvom rade bezpečnosť občanov Slovenska. Nechcem písať o prebiehajúcej vojne, kto je zlý a tak podobne. Ale Spýtam sa Vás. Pamätáte si ešte 90-te roky? Úradovala tu mafia, horeli autá, obchody, strieľalo sa aj za bieleho dňa, platilo sa výpalné. Nechcem byť zlým prorokom ale bohužiaľ toto nám znova hrozí. Pýtate sa prečo? Hneď Vám to vysvetlím.
V televízore nám ukazujú ako sa ku nám hrnú utečenci z Ukrajiny. Sú to pre ľudí srdcervúce zábery ako ku nám utekajú ženy s deťmi, akí sú len chudáci. Lenže čo som si všimol, policajti im vôbec nekontrolujú batožinu. Respektíve obsah batožiny. Veď kto by už kontroloval chudinu ženu s dvoma plačúcimi deťmi. Ešte jej aj cez hranice tašky prenesú policajti, vojaci alebo hasiči. Lenže toto je ideálna možnosť pre rôzne kriminálne skupiny ako sem prepašovať nie len peniaze, zlato, drogy a bohvie čo ešte. Žena to pekne pod ochranou polície a vojska prepašuje na územie Slovenska a na ňu už čaká spojka, ktorej zásielku odovzdá.
Ďalej. Vôbec sa nezisťuje akí ľudia ku nám utekajú. Áno v prvom rade sem utekajú chudáci. Ale medzi bežných ľudí sa pekne votrú aj doslova vagabundi najhrubšieho zrna. Môžu to byť členovia zločineckých skupín ale aj vrahovia, ktorí sa vyhýbajú polícii a súdom. Ináč títo vždy utekajú ako prví. Nebudú predsa umierať pre niečo čo nie je ich záležitosť. Biznis musí ísť aj keby vojna bola.
Zamestnávatelia sa tešia, že Ukrajinci vyplnia medzeru na trhu práce. Dobre ale určite nie tí, ktorí sem utekajú na BMW, Mercedesoch, Lexusoch a podobných autách. Tí určite nebudú robiť na družstve alebo za pásom. Niekto povie, že im len závidím, že sú to len úspešní ľudia. Aj mafiáni sú úspešní ľudia (svojím spôsobom). Čiže títo sem najprv donesú peniaze. Začnú skupovať nehnuteľnosti, samozrejme ich cena bude znova rásť. Avšak budú potrebovať ďalšie peniaze, lebo tie nie sú nekonečné. Ak teda podnikali v určitom remesle, určite z nich nebudú rezbári, murári, pekári a tak podobne. Zbraní budú mať toľko, koľko len budú chcieť. V 90-tych rokoch sa zbrane vozili z bývalej Juhoslávie. Teraz ich budeme mať toď len za humnom. Budete chcieť kalašnikov? Nie je problém ten bude za 2OO €. Ale ak dáte 300 € tak v akcii dostanete rovno dva spolu s vedrom nábojov. Budete chcieť raketu? Nie je problém. Tiež Vám dajú akciu. Typické pre nich je najmä vydieranie a únosy, pričom nemajú žiadne zábran. Doslova sú to hrdlorezi. Sú lepšie vycvičení ako naši policajti. O našich vojakoch ani nehovorím lebo tí by nedobili lepšie opevnenú dedinu. Najprv vždy vydierajú svojich. Ich spoluobčania nebudú nič hlásiť, lebo sa ich boja a nemajú skoro žiadnu ochranu. Sme naučení chodiť do reštaurácii, kaviarni, pivárni. Chodíme tam tak dlho, že už poznáme aj majiteľov. Majiteľ je trebars Jano. Ale zrazu je majiteľom nejaký Sergej z Ľvova.
Chápete o čom tu píšem? Nebude to za týždeň ani za mesiac. Ale za pól roka, rok, keď už bude dávno po vojne. Všetko potrebuje svoj čas. Sledujem to s hrôzou lebo našu vládu nič podobné nezaujíma.“
JUDr. Milan Ján Šídlo

P.S.4. Po roku a štvrť fakt, že ukrajinská mafia preniká do západných susedných štátov priznali aspoň Poliaci.

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6303242x
Priemerná čítanosť článkov: 8611x

Autor blogu

Archív

Odkazy