Založ si blog

Antifa – útok na kultúru!

Dlhodobo sa najmä v Bratislave prezentuje fašistickými metódami skupina extrémistov, ktorí si hovoria Antifa. Nad ich statusmi sa slušnému človeku zdvíha žalúdok. Je to na úrovni extrémistov so „Zomri“, ktorí sú pod policajnou ochranou, čo kryje všetky ich svinstvá.

Polícia si ani Antifu akosi nevšíma. Pritom exponenti Antifa sú vraj verejne známi. Spatlali dokonca aj nejakú kapelu, ktorá je koncentrovaný hnus, ale oni sa tvária, že tým oblažia obyvateľstvo rómskych osád. Vraj by radi takto pôsobili ako politická agitka pre „Progresívne Slovensko“. Isté je však aspoň to, že si trúfajú stále viac.

Antifa 3, fin.

Minulý týždeň ktosi zaútočil na malé kníhkupectvo Svojeť v Liga-pasáži v centre Bratislavy. Vedie ho už roky staršia, obetavá pani. Nie je zamerané na komerciu, skôr je to osveta a raritné knižné tituly, ktoré inde nedostať. Básne, filozofické spisy, história… Tiež literárne časopisy, ktoré v bežnej distribúcii nie sú, lebo to nevynáša. A na tento stánok kultúry spáchali extrémisti brutálny útok v štýle najhorších fašistických praktík?!!

Pozoruhodné je na tom to ohlušujúce mediálne ticho! Komerčné televízie, ktoré ochotne odvysielajú reportáž aj o mačičke zablúdenej na strome, neprejavili najmenší záujem informovať o brutálnom útoku na kultúru uprostred hlavného mesta! Ani verejnoprávna RTVS za naše koncesionárske poplatky neprejavila záujem. Správička sa objavila spočiatku len v Nitranskych novinách a podrobnejšia reportáž v časopise Zem a vek. Ako keby sme sa vracali do čias nacistického Nemecka, kedy fašistické bandy terorizovali kultúrne inštitúcie a obyvateľstvo.

G. Murín: Antifa 2, fin.

A čo nami platená „morálna autorita“, na ktorú sa tu hrá pani Čaputová? Ako to, že sa nad tým ani nepozastavila? Ako to, že sa neozvala? Ako to že nevolá po verejnom proteste? To jej už až tak otrnulo z prehliadania nacistických extrémistov na Ukrajine (viď Azov a Pravý sektor), že ich chráni svojim mlčaním (a kto mlčí, svedčí!) aj na Slovensku??!

G. Murín: Antifa 1, fin.

Nie je vôbec jasné, čo útočníkom na tých knihách a časopisoch vadilo. Tí vagabundi nasprejovali na dohľad svojho „diela“ nápis Kvír Antifa, čo je už úplne absurdné, pretože historické štúdie o pôvode Slovanov, alebo elegické verše o kráse Prírody, či štúdia utopickej filozofie nemajú ani omylom s touto komunitou nič spoločné. Jasné je len to, že samozvaní údajní exponenti tejto komunity sa prejavujú brutálnym násilím a ich teror už presiahol všetky medze.

Čitateľka Klaudia to na FCB komentovala slovami: „Nacisti pálili knihy a toto sa na to podobá…“

Dokedy sa tomu bude „chrabrá“ NAKA prizerať?

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

kvety, mráz, ľad, jabloň

Meteorológovia varujú pred snehom a mrazmi, môžu poškodiť úrodu

18.04.2024 16:08

Výstrahu vydali vo štvrtok aj českí experti.

Mŕtvy v banke

O pôžičku v banke "žiadal" mŕtvy. Podpíš to, strýko! vyzývala ho neter

18.04.2024 16:00

Banku v Brazílii navštívil nezvyčajný zákazník. Sedel na invalidnom vozíku, nehovoril, padala mu hlava, ale jeho neter tvrdila, že strýko si chce zobrať pôžičku.

Zuzana Čaputová / Aurel Sabó / Jaroslav Krám / Juraj Štefanka /

Čaputová poslednýkrát ako hlavná veliteľka síl vymenovala generálov. Armáde vyjadrila uznanie a vďaku

18.04.2024 15:34

Prezidentka zdôraznila, že povýšení dôstojníci zosobňujú aj prínos Slovenska a jeho armády v rámci spojenectva v NATO.

Vít Rakušan

Rakušan: Migračný pakt nie je skvelý, ale nové pravidlá sú potrebné. Podľa Babiša klame

18.04.2024 15:12

Podľa Rakušana kým budú v ČR budú ukrajinskí utečenci, Česko bude mať v solidárnom systéme výnimku.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6294673x
Priemerná čítanosť článkov: 8599x

Autor blogu

Archív

Odkazy