Založ si blog

Absurdný vianočný terorizmus

Je to paradox. Bežní ľudia a mnohí blogeri upozorňovali, že v prípade novej vlny migrantov nejde o klasických utečencov, ale nebezpečný výsadok potencionálnych teroristov iniciovaný Islamským štátom a organizovaný profesionálnymi pašerákmi. Je to doslova „piata kolóna“ – pojem, ktorý vznikol pred II. svetovou vojnou a opisoval rozhodujúci útok Frankových fašistických vojsk na Madrid, ktoré postupovali v kolónach zo štyroch smerov, pričom počítali s „piatou kolónou“ ich priaznivcov vnútri obkľúčeného mesta. A vďaka pani Merkelovej táto piata kolóna potencionálnych teroristov prekročila svojou masou množstvo, ktoré sa dá aj v prípade ich úplnej mierumilovnosti plynulo a bez nežiaducich javov integrovať do akejkoľvek spoločnosti.

Ibaže oni nie sú mierumilovní! Najnovšie útočia na vianočné stromy na námestiach a v obchodných domoch. Niečo tak absurdné, že si to iste ani tá Merkelová nedokázala predstaviť. Podpaľujú tie na námestiach (Belgicko) a lezú na tie v obchodných domoch (Švédsko, tam sa zo strachu pred domácimi islamistami vo viacerých mestách vzdali vianočnej výzdoby na verejnosti!), aby ich zničili. Tá obľúbená atmosféra vianočnej pohody a vzájomnej ústretovosti je takto drasticky a zákerne ničená. Nie je to náhoda, je to zámer držať nás v stálom napätí a zamestnávať obranné sily každého takto postihnutého štátu v pohotovosti do úplného vyčerpania a rezignácie. Európa vďaka Merkelovým utečencom smeruje k obrazu ruín Blízkeho východu. Istým spôsobom je to očakávateľná pomsta za to, že sme sa nečinne prizerali ako tento región už desaťročia terorizujú bombové intervencie USA iniciované známym lobbistickým pozadím., ktorého predstaviteľkou bola Killary Clintonová. Uvidíme, či sa Trumpovi podarí vymaniť z područia týchto skupín v pozadí, tak ako sa o to (nie veľmi úspešne) pokúsil prezident Obama.

A aká je reakcia Európy pod patronátom pani Merkelovej? Táto politička (v duchu historického reťazca Kaiser – Hitler – Merkel)  sa už pred viac ako rokom pokúsila presadiť cenzúru všetkých kritikov ňou podporovanej utečeneckej krízy. Ochrana hraníc EÚ nazvaná Frontex v duchu úplného Kocúrkova utečencov nezadržiava, ale naopak transportuje za peniaze nás všetkých a pre väčšie zisky pašerákov (ktorých nijako nestíha!) dovnútra deravých hradieb nášho kontinentu! Aby bola škoda úplne dokonalá, pokúsili sa Merkelová a spol. zaplaviť islamskou inváziou dosiaľ nepostihnuté štáty Európy nanútenými kvótami. Samozrejme, slniečkári, pravdoláskari a zaumní krasoduchovia by im k tomu radi napomohli. Podľa nich my máme byť nekonečne tolerantní k rozširovaniu tohto netolerantného náboženstva u nás, hoci tam u nich neznesú ani také nevinné symboly kresťanstva, ako je vianočný stromček! Podporujú stavanie mešít v Európe, hoci Európania už pomaly ani nemôžu ísť do vlastného kostola, aby ich moslimská piata kolóna nenapadala? A toto všetko sa má povinne u nás zatajovať! Európsky parlament nedávno schválil potláčanie slobody slova (jednej z hlavných výsad našej civilizácie) pod zámienkou údajnej netolerancie nezávislých médií. Snaha o ich (zatiaľ hlavne finančnú) likvidáciu aj u nás je známa. Aj také korektne pôsobiace Parlamentné listy si vyslúžili ostrakizáciu oficiálnymi inzerentmi. Rozhovory relácie „Infovojna“ boli na YouTube bez akéhokoľvek vysvetlenia vymazané. A zaplatili sme takmer dvetisíc školiteľov, ktorí majú chodiť po našich školách a učiť naše deti tolerancii k utečeneckej vlne?!! Tie, ktorým tí istí utečenci zapaľujú vianočné stromčeky pred očami??! Absurdné, ako môžeme byť tolerantní k principiálne (tu sú názorné ukážky) netolerantným nájazdníkom?

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6302429x
Priemerná čítanosť článkov: 8610x

Autor blogu

Archív

Odkazy