Založ si blog

Terorizmus piskľoša piskľavého a jeho ochranárov

Je noc a aj zákonom predpísaný nočný pokoj. Ale nočný pokoj nie je, pretože je tu to písk – písk – písk. Celú noc, každú sekundu v notorickom opakovaní, do úmoru a znovu.

písk – písk – písk

Už niekoľko týždňov naše sídlisko terorizuje noc, čo noc tento zvuk: písk – písk – písk.

Kvôli teplu majú obyvatelia otvorené okná a tak nie je úniku: písk – písk – písk.

A keď človek nemôže v noci spať, tak sa dovzdelá: tak som sa dozvedel, že ide o mláďatá sovy Myšiarky ušatej, ktoré síce vyleteli z hniezda, ale ešte si otvárajú na rodičov papuľu, aby ich kŕmili.

Nedávno ochranári zvierat presadili zákon, podľa ktorého zviera už nie je vec – a netuším, čo teda je. Ale, ak už má niekto právo nebyť vecou, tak by mal mať aj povinnosti! Napríklad držať v noci zobák.

písk – písk – písk

 

Myšiarka ušatá, mláďa-terorista

Foto archív autora: Myšiarka ušatá, mláďa-terorista

Sova na sídlisko nepatrí!

Na tomto sídlisku žijem viac ako polstoročie, nikdy tu pred tým neboli.

Nech si ten tvor ide do kelu pískať kam chce, ale nie pod našimi oknami.

písk – písk – písk

Sloboda zvierat (či už ako organizácia, alebo slogan) nesmie otravovať slobodu ľudí.

Keby niekto takto terorizoval donekonečna opakujúcim sa zvukom sídlisko, čo len pár dní, tak voláme políciu a tá zasahuje.

Ale, keďže sa nám premnožili ochranári (a vďaka nim aj medvede, vlci, žraloci a čokoľvek si spomeniete), nemáme pred tým terorom koho volať o pomoc.

Dozvedel som sa tiež, že to ešte bude trvať mesiac. Tisíce ľudí terorizovaných noc, čo noc. Skúste to vydržať, TU to máte rovno do ucha.

písk – písk – písk

Šľak to trafil, toto je skutočne flagelantská civilizácia (tak to pomenoval istý filozof a znamená to „seba/samobičujúcu civilizáciu“). Máme jasné príklady – invázii ekonomických migrantov pomáhajú ruka v ruke s pašerákmi mimovládne organizácie (?!!!) tak, že pašerákom stačí vystrčiť člny (ktoré legálne kupujú v EÚ?!!!) do medzinárodných vôd a už sa tam trepú slniečkári-záchrancovia sveta. ktorí takto ten náš svet dokonalo pochovajú. Pašeráci si tak podľa priznania šéfa EÚ Donalda Tuska prídu na jednu miliardu dolárov ročne!!! S pomocou mimovládok! A keď sa konečne zobrala iná, ktorá ich chce kontrolovať, tak už jačia pravdovravkovia, že je to nelegálne. A pašovať nešťastníkov do EÚ je legálne? No dobre, poviete si, veď sú to ľudia, riešenia nie sú také jednoduché. Ale už aby sme si nedali rady ani s nejakými krpatými sovami??? Tisíce ľudí nemôžu spať kvôli týmto terorizujúcim tvorom a vraj sa s tým nič nedá robiť???

Je najvyšší čas založiť mimovládku na ochranu normálnych ľudí…

 

P.S. Sme obeťami amorálnych neoliberálnych podvodov, kedy „politická korektnosť“ je v skutočnosti cenzúrou, feministická „rodová rovnosť“ v skutočnosti totalitným presadzovaním nerovnosti mužov a eko-fašisti presadzujú „ľudské práva zvieratám“, pri ktorých sú v skutočnosti zvieratá nadradzované ľuďom. Prípad piskľoš je toho dokladom…

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

zima, sneh, Chorvátsko, dedina, potok, rieka

Slnko vystriedal sneh. Teploty v Chorvátsku klesli za 24 hodín o takmer 30 stupňov

16.04.2024 23:46

Severné Chorvátsko zaznamenalo veľký teplotný pokles a sneženie, pričom v pondelok tam dosahovali teploty 28 stupňov Celzia.

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6292857x
Priemerná čítanosť článkov: 8597x

Autor blogu

Archív

Odkazy