Založ si blog

Dosť bolo Matoviča! Ešte je šanca. ..

Neo-liberálny experiment dostať manipuláciou propagandistickej žltej tlače do čela slovenskej vlády sociopata nevyšiel. Zmätené vyhlásenia, šírenie poplašných správ a hlavne neschopnosť systematickej práce na poste predsedu vlády vedú Slovensko do hospodárskeho bankrotu. Túto krajinu nejde viesť po stojačky od plačovky k plačovke. Ten pán tak ako zvulgarizoval parlament, tak ponížil výkon vládnej moci na osobnú reklamu.

Svojim katastrofálnym dielom zaskočená žltá tlač je ticho. Alternatívnych médií zdravého rozumu málo. Musíme si pomôcť sami.

A nie je pravda, že by po skončení volieb už občan nemal šancu ozvať sa, keď vidí, že ho samozvaný Mesiáš vedie do ekonomickej záhuby. Sú tu predsa poslanci NR SR, ktorí majú z Ústavy SR povinnosť voliť podľa svojho vedomia a svedomia. A tiež majú oči, tiež videli, čo nám tu tento histerión napáchal zablokovaním Slovenska v prvých dňoch veľkonočných sviatkov. A nie je záruka, že vo svojom ego-centrizme nesiahne po ďalšom zneužití silových zložiek tohto štátu proti vlastným občanom. Už ich špicľuje na ich vlastných mobiloch. A nový šéf SIS hrozí pod falošnou zámienkou pandémie zlikvidovať naše základné ľudské právo – slobodu prejavu.

Využime svoje občianske právo a oslovme priamo všetkých poslancov NR SR, alebo tých, ktorých strany sme volili. Veď preto sú ich e-mailové adresy zverejnené. Tu sú všetci.

Tu sú poslanci za OĽaNO.

Tu sú poslanci za SAS.

Tu sú poslanci Kollára a spol.

Tu sú poslanci Remišovej a spol.

Občan medzi voľbami rozhoduje listami, alebo demonštráciami. Tie demonštrácie (naše právo vyplývajúce z Ústavy SR) nám predvídavo tento ego-maniak znemožnil. Ale aj so svojich domovov máme dosah na poslancov NR SR. Nech vedia, že už toho neo-liberálneho experimentu máme dosť. Pripomeňte im ich vedomie a svedomie. V tejto situácii je každý iný predseda vlády vhodnejší, než tento exot našej politickej scény. Pripomeňte im ich zodpovednosť voči nám – občanom Slovenskej republiky. Nech volia najbližší pondelok kohokoľvek iného z momentálne voľbami vzniknutej koalície, len nie osobu, ktorá sa za tri týždne pri moci dokázala totálne znemožniť. Rozum musí zvíťaziť!

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6300288x
Priemerná čítanosť článkov: 8607x

Autor blogu

Archív

Odkazy