Založ si blog

NAKA-fraška s Robertom Ficom

Včera sme boli svedkami ďalšej frašky za pohotovo zvolanej účasti novinárov, kedy bol na výsluch predvolaný predseda najväčšej opozičnej strany Robert Fico. Ten ktorý upozorňoval, že Matovičova vláda, pri fatálnej strate podpory občanov, hľadá riešenie v brutálnej likvidácii opozície umelo vykonštruovanými politickými procesmi. Noví boľševici opakujú maniere tých starých.

Na vytýčený cieľ sú ochotní použiť aj vyslovené fantazmagórie. Takto o tom píšem v chystanej druhej, podstatne rozšírenej a aktualizovanej, knihe o generálovi Lučanskom:

 

Obalka knihy General Milan Lučanský

 

Stále treba mať na pamäti, že k moci sa dostali amatéri, ktorí už do pol roka znechutili svojimi absurdnými výkonmi moci väčšinu národa. A ich šancou politického prežitia je diskreditácia parlamentnej opozície. Na to mala poslúžiť Jankovská. A naozaj sa snažila.

Týždeň pred Štedrým večerom 2020 podnikla Polícia „útok na parlament“, kde si išli pre bývalého ministra hospodárstva Petra Žigu. Namiesto toho, aby mu vyšetrovateľ poslal jednoducho predvolanie, vyrazilo komando 12 kukláčov a ďalší policajti na dokopy šiestich autách. Chýbala len obľúbená helikoptéra! A teraz si vychutnajte to „svedectvo:

Žiga tvrdí, že sa s Jankovskou nemal prečo stretávať. Na protest vyhladovaná Jankovská naopak vyšetrovateľovi (tomu, čo zorganizoval falošné obvinenie ex-prokurátora Mamráka na základe falošných nahrávok?) chcela urobiť zrejme radosť a tak vyhlásila, že ona osobne prebrala od Žigu úplatok. Ale, aký?! Jankovskej „svedectvo“ je skvelý námet na pokračovanie seriálu „Slovácko sa nesúdi“. Akurát, že strýc Pagáč by si hlavu odkrútil od údivu, čože je to tu za „zločin“.

Dzurindova  vláda sa stala nechvalne známou rozpredávaním národného majetku (od Sulíka nečakajme nič iné!). Tak sme prišli o strategickú priehradu Gabčíkovo. V roku 2006 sa prvá vláda Roberta Fica rozhodla tento pre Slovensko nevýhodný obchod napadnúť na súde. A teraz pozor – o desať rokov neskôr – mal minister hospodárstva Žiga vytiahnuť z ministerského trezoru 100 00 eur, dať ich v obálke Jankovskej, tá ich údajne vložila do darčekovej taštičky a odniesla sudkyni Najvyššieho súdu, JUDr. Kataríne Pramukovej, aby rozhodla v prospech štátu!!!

Tak si to Kocúrkovo preberme ešte raz:

Žiga mal nie pre svoj prospech, ale v prospech štátu uplácať sudkyňu NS SR?!!

A Jankovská ochotne splnila úlohu kuriéra?!!

Až na to, že keď dorazila k sudkyni Pramukovej, už bolo rozhodnuté – v prospech štátu! Aj bez „úplatku“.

Že by tak veľmi dobre informovaná Jankovská netušila, že ide uplácať, keď už nie je čo?

A že by tak veľmi dobre informovaná Jankovská netušila, že Senát NS SR sa skladá z troch sudcov a tak môžu dvaja prehlasovať aj predsedajúcu Senátu? A rozhodnutie bolo 3:0 v prospech štátu!!!

Navyše Pramuková o žiadnom Jankovskej „darčeku“ nič nevie!

A teraz perla na tomto bizarnom „svedeckom“ náhrdelníku: na úrovni Krajského súdu v tejto kauze rozhodovala v prospech štátu Jankovskej sestra Haitová – a tú nebolo treba podplácať?! No isteže nie, veď by tak Jankovská namočila takýmto „svedectvom“ vlastnú sestru!!

A teraz si predstavte, že tento evidentný logický blábol (čin sa nestal, osobný záujem nebol žiadny, nehovoriac o premlčacej lehote keďže od údajného skutku ubehlo šesť rokov!) si „elitný vyšetrovateľ“ osvojí tak, že do parlamentu posiela komando, ako keby mal hneď a hneď zatknúť masového vraha?! Spomínate na to, čo si o tejto „elite“ nahlas povzdychol krivo obvinený ex-prokurátor Mamrák? Povedal doslova: „V protikorupčnej jednotke je to samý poľnohospodársky inžinier, a tak to aj vyzerá.“ Generál Lučanský varoval pred spolitizovaním Polície a len čo odišiel, tak duo Mikulec – Kovařík vysiela jedno komando za druhým, aby naplnili politickú objednávku likvidácie opozície vlády vedenej bláznom a to takýmito absurdnými diskreditáciami. Peter Žiga vyhlásil oprávnene celé „svedectvo“ Jankovskej za nezmysel a to taký, že jeho obvinenie sa od hanby asi prepadlo samo pod zem. Do väzby nešiel. Komando s hanbou odtiahlo…

Jankovská teda nesplnila očakávanie svojich väzniteľov, akokoľvek sa snažila. V snahe zaslúžiť si prepustenie z väzby urobila dokonca až taký kotrmelec, že snaživo ona sama na Žigu podala Trestné oznámenie, čo už je naozaj hlúposť na kvadrát. Veď to udala aj seba samú?! Kto pri zdravom rozume vôbec pristúpi na takúto očividnú frašku a ešte sa sám aj udá? No, treba povedať, že chudera Jankovská sa už po mučení väzbou (a vieme, že otrasie aj mužmi, nehovoriac o vražde generála Lučanského) pred svojimi katanmi už asi aj plazila po kolenách, len aby jej už dali pokoj. Lenže neposlúžila dostatočne, takéto pseudo-obvinenie na väzbu vybranej politickej obete nestačí. A tak jej zrejme sľúbené prepustenie z väzby – zamietli. Je ťažké si domyslieť, čo sa v tej žene, pôvodne spoločenskej hviezde a teraz bábke zločinného (a navyše aj cynického) režimu mohlo odohrať? A tak sa v nedeľu (!), 31. januára 2021, dozvedáme, že Jankovská užila nadmerné množstvo liekov, antidepresív. Samozrejme, ministerka na jedno použitie a Kiskova politická plienka, Kolíková, vyhlasuje, že čin je preventívne vedený ako pokus o samovraždu a Jankovská je premiestnená na psychiatrické oddelenie väzenskej nemocnice v Trenčíne (tam skončil na pár dní aj generál Lučanský). Matovičov zločinný režim za pomoci poskokov ako je Mikulec, Kovařík, či Kolíková urobil z elitnej NAKA, ktorá za generála Lučanského odstíhala skutočných mafiánov, politickú políciu, ktorej brutálne ranné prepady v domácnostiach vybraných obetí sa blížia praktikám Gestapa. A tak už o pár dní teflónová ministerka ornamentálne obšíva verziu, že sa (už opäť) vlastne nič nestalo. Pritom Jankovská ako udavačka predstaviteľov súčasnej opozície, ohrozujúcej upadajú voliteľnosť Matovičovej zločinnej vlády, očakávania všetkého schopného režimu nenaplnila, zlyhala. A keď zistila v akej špinavej hre sa ocitla, pričom ju podviedli sľubmi o prepustení z väzby, pokúsila sa podľa jej právnika naozaj o samovraždu…

A teraz pozor: O Jankovskej sa predsa už od jej pokusu o hladovku vedelo, že je v zlom psychickom stave. Napriek tomu jej dali do rúk celú škatuľku liekov, hoci v takejto väzbe sa vydávajú len jednotlivé tabletky a tie sa pred dozorcom musia prehltnúť?!

Lenže topiaci sa aj slamky chytá a Matovičov režim, s krvou generála Lučanského na rukách, sa naozaj topí. A tak vybraní poskokovia z generálnej prokuratúry a NAKA posilnení špeciálnym Lipšicom pokračujú v terorizovaní opozície, ktorá ich hrozí nahradiť. A tak si predvolali Roberta Fica, ako keby ten niesol Jankovskej kabelku s úplatkom, a aj chudáka exministra životného prostredia László Sólymosa, čo už je zjavná nadpráca. Ale čo funguje spoľahlivo, je smečka novinárov nahuckaných vždy pohotovo, keď treba nejakého opozičníka zastrašiť. Napríklad mediálnym lynčom. A tým, že sú vždy tam, kde chce tento zločinný režim okázalo ukázať, koho si zasa zobral na mušku…

Toľko z mojej pripravovanej knihy. A k tomu záveru ešte zaujímavý postreh kohosi na sociálnych sieťach: „Ako vždy, so správou o zadržaní Suchobu v Dubaji prvý vyštartoval Denník N o 14.13hod. O desať minút, 14.23 h sa pridali Aktuality.sk, vedené istým Bárdym, odvolali sa na Denník N. No a polícia správu vydala 16.52, podpísaná šéfka Bárdyová (zhoda priezvisk je samozrejme úplne náhodná)…“

Je to tak, nenávistná žltá tlač je už to posledné, čo túto zločinnú vládu ešte drží aspoň na pohľad nad vodou. Dokedy ešte budú asistovať takým fraškám, ako bol výsluch Roberta Fica a László Sólymosa? Ako hlboko ešte klesne Bárdy-smečka? Že by zabudli, ako ich boľševickí predchodcovia, že Božie mlyny stále melú?

 

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6301284x
Priemerná čítanosť článkov: 8608x

Autor blogu

Archív

Odkazy