Založ si blog

Deti – obete očkovacieho experimentu?

Čelíme ohromujúco zavádzajúcej očkovacej kampani plnej dezinformácií a klamstiev.

Selfie-vláda plagiátorov a jej poskokovia tvrdili, že očkovanie je sloboda. Ako sa môže presvedčiť každý z nás – klamali.

Tvrdili, že očkovanie chráni pred infekciou covid-u. Klamali.

Tvrdili, že očkovaní zastavia šírenie infekcie covid-u. Klamali.

Teraz tvrdia, že vraj očkovanie uľahčuje priebeh infekcie. Teda už pripúšťajú, že očkovaní šíria infekciu a sami jej môžu podľahnúť. Ale opäť klamú. Aj očkovaní plnia nemocnice a dokonca končia na pľúcnej ventilácii, čo je polcesta do hrobu. Naopak vládnuci plagiátori zatajujú, že státisíce občanov Slovenska už prekonali túto infekciu s nepatrnými, či ľahkými príznakmi – bez očkovania!

Tak si to zhrňme:

Bráni očkovanie šíreniu infekcie? Odpoveď znie – nie!

Bráni očkovanie pred samotnou infekciou? Odpoveď znie – nie!

Pomáha očkovanie ľahšie prekonať infekciu? Odpoveď znie – nie inak, než u neočkovaných!

Aký je teda rozdiel medzi očkovanými a neočkovanými? No jeden zásadný – neočkovaných experimentálnou provizórne nasilu schválenou vakcínou neohrozujú drastické, brutálne a niekedy aj fatálne vedľajšie účinky až po náhlu smrť z očkovania.

A perla perál na záver. Vždy, keď už sa zdá, že sme z najhoršieho vonku, vytiahnu ešte nejakú inú mutáciu vírusu. A tú nám akousi záhadou v rozpore s dlhoročnými skúsenosťami virológie, aj epidemiológie, vybraní tiež-odborníci vždy predstavia ako ešte „infekčnejšiu“. Pritom každý vírus v záujme svojho prežitia časom mutuje do tzv. latentného štádia, kde v hostiteľoch prežíva, ale už dramaticky neútočí. Pri delta-mutácii nám zatajili, že je naopak násobne slabšia, čo sa týka priebehu infekcie. Najnovším šlágrom covid-kampanistov je „omicron“. A čuduj sa svete (aká to náhoda?!), doterajšie vakcíny naň vraj nezaberajú?!! Takže je už niekde v zálohe celá sada nových vakcín pre ovčianikov?! Ovčinikovia sú totiž tí vytúžení občania pre všetkých potenciálnych samovládcov, ktorí sa vyznačujú dávno už opísanou „láskou k diktatúre“, ktorá ich automaticky zbavuje povinnosti samostatného myslenia. A práve to využívajú nalievači jediného „správneho“ výkladu sveta a teda aj pandémie.

Šokujúce je poznanie, že po všetkom tom zlyhaní bizarných „opatrení“, ale hlavne očkovania, sa naši plagiátori, v záujme globálneho biznisu farma-firiem, rozhodli nezastaviť očkovanie, ktoré nepomáha, ale dokonca môže škodiť. Naopak, presne podľa želaní bruselských papalášov ešte pritvrdili. Nasilu nanucujú už očkovaným tretiu dávku a keďže tu vždy príde nová mutácia, tak bude aj štvrtá, piata… Zvýši sa tým kolektívna imunita? Ani náhodou, ale určite sa tým zvýši počet mrzákov po očkovaní. Poznáme už konkrétne príklady.

Navyše sú známe prípady, kedy boli covid-om infikovan aj tí, čo absolvovali tretiu dávku vakcíny! Hlavne, že biznis frčí ďalej…

Hrôza však ide z toho, že táto očkovacia genocída už siaha aj po budúcnosti tohto národa. Plagiátori a ich poskokovia ohrozujú naše deti. Stanú sa pokusnými morčatami v tomto obludnom farmaceutickom biznise?

 

Obálka knihy

Obálka knihy

 

Lengvarský ako minister propagandy

   Ak niekto dosiahol odborné vzdelanie a napriek tomu slúži zločinným nezodpovedným nápadom plagiátorov pri moci, ten sa svojej odbornosti spreneveril a je spolupáchateľom ich zločinného konania. Lengvarský je spoluzodpovedný za predčasnú násilnú smrť generála Lučanského. A obludným paradoxom (ale, čo pri tejto vláde nie obludné?) za odmenu slúži svojim chlebodarcom naďalej oddane. Sme tak pod tlakom propagandy, ktorá v šírení dezinformácií nemá obdoby. Každý sa napríklad môže presvedčiť, že testovacie MOM sú celé dni prázdne, sem tam sa objaví človiečik – jediní, čo sú tam permanentne, sú v rámci umelo vyvolávanej hystérie policajné hliadky, ktoré majú vraj chrániť pracovníkov MOM, teda absurdnosť, aká môže napadnúť len plagiátorov. Každý deň však hlási kolaborantské spravodajstvo RTVS viac ako 20 tisíc, raz dokonca 71 tisíc (?!), otestovaných?!! Kde by ich nabrali, ak nie manipuláciou s číslami? Ďalším mega-podvodom je zatajovanie počtu tých, čo prirodzene prekonali covid-infekciu. Tí sú totiž z covid-semaforu umelo vylúčení. Pritom ich sú státisíce a ak by sa riadne zarátavali, hrali by všetky okresy ďaleko optimistickejšími farbami vrátane zelenej! Ale to by potom táto selfie-vláda plagiátorov nemala moc zastrašovať a šikanovať obyvateľstvo, o ktorom vedia že ich už voliť nebude. Takže sa dezinformáciami a vyslovenými propagandistickými klamstvami udržujú umelo pri moci.

Najnovšie sa táto banda plagiátorov upäla na absurdný „fetiš očkovania“, pričom žiadne námietky a pripomienky nie sú v oficiálnej tlači prípustné. A tak minister propagandy Lengvarský vyhlásil: „Nechceme, aby sa ľudia testovali. Veď už 20 minút po teste môžu byť infikovaní?!!!!!!“. Tým sa usvedčil! Od začiatku vedel, že testovacia mánia je podvod a predsa ho ako minister zdravotníctva kryl, aby sa selfie-vláda plagiátorov dostatočne nabažila tohto obludného biznisu! A keď sme presne toto pred rokom a pol tvrdili, tak spolu s bandou nezodpovedných plagiátorov nasilu presadzoval celoplošné testovanie ako samospasiteľné „Povstanie“, či „Atómovú bombu“?!! Celý ten čas vedome s nami hrali hru na: tento test platí 72 hodín, antigén NIE STARŠÍ ako 48 hodín a pritom vedeli, že KLAMÚ. Na testoch sa už na začiatku pekne nabalila nejaká trnavská firmička, len náhodou Psychoptovičovho známeho. Na tých testoch premrhali OBROVSKÉ peniaze a TERAZ sa jeden z tých prisluhovačov zločinného režimu prizná, že od začiatku vedeli, že je to jedno cynické, masové cvičenie s nami?! A ak klamali s testami, ako týmto plagiátorom a klamárom môžeme veriť s očkovaním? Náboženský fanatik a díler alkoholu v kresle premiéra bez hanby do omrzenia vyhlasuje, že „očkovanie je sloboda“, hoci milióny občanov tejto krajiny už vedia, že je to LOŽ. A keďže sa tí občania prirodzene bránia, banda plagiátorov hrozí povinným očkovaním?! Tu však už ide o zdravie, o životy a tie nemôžu byť v rukách takejto politickej zberby, ktorej Lengvarský tak vriťolezne slúži…

A hoci samotná Európska lieková agentúra (EMA) ešte očkovanie vakcínou proti ochoreniu COVID-19 od spoločnosti Pfizer pre deti mladšie ako 12 rokov nepovolila, minister propagandy Lengvarský sa poponáhľal povoliť ho. Opäť sme laboratóriom obludných experimentov? Pretože v tomto nápade sme s blahosklonným súhlasom spoločnosti Pfizer opäť prví na svete! Sme teda laboratóriom sveta práve preto, že naša vláda plagiátorov nemá elementárnu schopnosť racionálnej úvahy a preto je ľahšie ovládateľná globálnym farma-biznisom?! Kde inde by našli takú zbierku nekompetetných idiotov, ako sú títo naši samo-vládci?

Hrozí tak, že sa naše deti stanú pokusnými morčatami vakcíny, pričom pôvodný autor mRNA verzie, Dr. Robert W. Malone, vyjadril vážne obavy z toho, ako sú terapeutické prístupy, ktoré sú stále ešte len vo fáze výskumu, vnucované zle informovanej verejnosti. Podľa neho vedenie verejného zdravotníctva „prekročilo čiaru a teraz porušuje základné princípy, ktoré tvoria základ, na ktorom je postavená etika klinického výskumu“.

 

Najskôr cvičenie s náhubkami

   Slovensko má smolu, že sa tu akurát krátko po prepuknutí covid-pandémie dostala k moci selfie-vláda plagiátorov. To nie sú osoby schopné racionálnej úvahy. Vodcom tejto politickej zberby je predsa Psychopatovič, ktorý má záchvaty mesiášskych vnuknutí, na ktoré len doplácame. Je nepochopiteľné, že slovenskí psychiatri, ktorí v máji 1998 na svojom III. zjazde diagnostikovali Mečiara, ako rozvracača demokracie, čo „rozdeľuje občanov Slovenska“, teraz zaťato mlčia?! Vtedy im vraj nedalo „svedomie“, aby sa neozvali, ale že by ho na čele s prezidentkou SPsS SLS, doc. MUDr. Ľubomírou Izákovou, PhD. odrazu stratili?!!

Keďže slovenskí psychiatri nezasahujú, máme tu pandemický blázinec v réžii vládnucej bandy plagiátorov. Najskôr prišli s nápadom, že všetci musia nosiť rúška a nevedeli ich zabezpečiť. To preto, aby to mohol „zachrániť“ Psychopatovič osobne cez spriatelenú trnavskú firmičku.

Za vlády tejto politickej zberby žiadne pravidlá, či normy neplatia, takže vláda rúška nedokázala dodať ani zdravotníkom a tak si občania začali sami rúška šiť. Lenže tým pádom z toho nebol kšeft?!

Tak pandemickí propagátori rýchlo zabudli na sľub, že nás rúško ochráni a vyhlásili, že treba dve. Pfizer-profesor Krmčéry (podľa vlastných tvrdení len s polovicou funkčného mozgu a tretinou pamäti) sa hneď aj predviedol s dvomi rúškami a skoro sa pred kamerami novinárov udusil.

Lenže ani z toho nebol mega-kšeft, lebo občania mali rúšok dosť?! Tak pandemickí propagátori, Krčméry s Jarčuškom, rýchlo zabudli na sľub, že nás dve rúška ochránia a vyhlásili, že treba respirátory. To z prostého dôvodu, že tie si už občan sám nevyrobí. A začal megakšeft.

Do toho zrejme práve Jarčuška nahovoril Psychopatovičovi s Krajčím, že budú „svetoví“, ak vyskúšajú na Slovensku dovtedy neoverený experiment s celoplošným testovaním. A nastali týždne brutálneho vydierania občanov a vyhrážok, pri ktorých sa vyznamenal aj minister obrany a arogancie Naď. Výsledok: boli sme odrazu „svetoví“ v obludnom náraste obetí. Nikdy to tieto politické hyeny neoľutovali.

A chystajú sa na ďalší obludný „svetový“ experiment – na našich deťoch.

 

Vydieranie v školách

   Je dávno známe, že povinnosť mať rúška u detí počas vyučovania je kontraproduktívna. Veď pri prestávkach si ich dávajú aj tak dole a rovnako v jedálni. Navyše sú testované pri vstupe do školy, takže je to naozaj nezmyselné „opatrenie“. Sú odborníci, ktorí sú dokonca vôbec proti noseniu rúšok, ako neefektívnom opatrení s prevahou negatív nad jediným údajným pozitívom. PRETO príslušná odborná komisia toto opatrenie u nás v novom školskom roku, v septembri 2021, zrušila (v Čechách to urobili už dávnejšie). Ale to by sme zabudli na našu kolaborantskú RTVS! Vždy poslušní propagandisti sa odrazu rozhodli pre vlastnú kampaň, predstaviteľke danej Komisie dali na vyjadrenie dve vety na pár sekúnd, ale zohnali (a to dnes, žiaľ, nie je problém) niekoľko tiež-odborníkov, ktorí sú spoľahliví rúško-maniaci, a tým dali priestor navyše. ALE o tom, že koncesionári RTVS verejne protestovali proti samospasiteľnosti rúško-mánie už redaktori Slovenského rozhlasu, ktorí z tých našich koncesionárskych príspevkov žijú, zaťato mlčia.

   Rovnako je treba si pripomenúť, o čom už pred rokom hovoril virológ profesor Fedor Čiampor (ktorého potom nápadne začali najhlasnejšie médiá ignorovať): „Táto choroba nie je detskou chorobou. Ja som zásadne proti tomu, aby sa deti očkovali.“ Ale očkovanie detí sa u nás politicky presadzuje ďalej! Dokonca bez súhlasu rodičov?! V Čechách to označili za šialený experiment, ale veď my tu máme šialenca Psychopatoviča, ktorý chce nasilu ukázať svoju „šialenú akčnosť“.

   Proti očkovaniu detí sa ozvalo Združenie slovenskej inteligencie otvoreným listom aj vedeniu Banskobystrického kraja.

Aj Komisárka pre deti sa ozvala.

Toto očkovanie neodporučila ani Komisia expertov.

V diskusii profesora Hrušovského s Pfizer-profesorom Krčmérym, druhý menovaný uznal, že očkovanie detí je neprípustné. A ako je jeh notorickým zvykom, po čase (ktovie čo a kto mu dohovoril?) opäť otočil.

O tom aká schizofrénia v tomto smere panuje svedčí, že v Nemecku (aj vďaka masovým protestom občanov) plošné očkovanie detí odmietli, ale v Maďarsku bolo zavedené už od 14.12.?!

Ale nie po prvý krát od vyvolania pandemickej paniky sme sa mohli presvedčiť – ak sú dve protichodné rozhodnutia vo svete, naša selfie-vláda plagiátorov sa rozhodne pre to horšie. A Lengvarský milerád poslúži. Strach mu nedá odporovať, veď by prišiel o tútorov zabezpečujúcich najmä vďaka Krvavej Mary Kolíkovej jeho momentálnu beztrestnosť v kauze brutálnej predčasnej smrti generála Lučanského.

Dlho som sa bránil uveriť, že pandemická panika je dômyselne dirigovaná kdesi z akéhosi centra. Ale v tomto prípade je na čase jediná logická otázka: Je cieľom očkovania detí likvidácia pôvodnej európskej populácie, ktorú nahradia vďační migranti (ktorí sú vítaní kedykoľvek, hoci Európania v danom období nesmú prekročiť hranice?) s perspektívou, že z nich konečne budú tí vykorenení euro-občania (presne ako to skúšali starí boľševici s modelom „sovietskeho človeka“), ktorí sa budú z Bruselu dať ľahšie ovládať?

Isté je len jedno, títo naši plagiátorskí idioti tomu zlu ochotne asistujú…

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6302652x
Priemerná čítanosť článkov: 8610x

Autor blogu

Archív

Odkazy