Založ si blog

Dokumenty Pentagónu neunikli! To len vypustili balónik. . .

BREAKING NEWS!!! FBI vraj zatkla autora úniku dokumentov Pentagonu. A teraz pozor: nevedia prečo to urobil a netušia AKO to mohol urobiť 21-ročný chalan z Massachusetts, ktorý slúži v Národnej garde, čo je americká verzia Ľudových milícií??? Zatknúť ho prišli na obrnenom transportéri a odviedli len v tričku a červených trenkách (to bola asi tá „ruská stopa“)! A viete, na čo múdre FBI-hlavičky prišli? Vraj sa k SUPER-TAJNÝM dokumentom (nielen o Ukrajine a Rusku, ale aj Číne a Severnej Kórei a už notorickom odpočúvaní vlastných spojencov) dostal z oficiálnych e-mailov!!! A viete AKO: no vraj tie e-maily sú ľahko dostupné komukoľvek??? To už väčšiu logiku by malo, keby tvrdili, že robil v Pentagone upratovačku a nejaký potentát tie dokumenty zabudol v náhlivosti črevných problémov na toalete!!! Takúto komickú konštrukciu vedia vyprodukovať len paranoidní Američania.

 

A teraz vážne

   V prvom rade si uvedomme, že washingtonská vojnychtivá klika ovláda významné médiá doma, aj v zahraničí. Pokojne teda mohla únik akýchsi dokumentov a ich vierohodnosť spochybniť a všetky kolaborujúce médiá doma i vo svete by boli ticho.

Prinajhoršom to mohli zhodiť na tzv. kremeľských kybertrollov (s čím podriadení mediálni mopslíci aj snaživo prišli!) a celú aféru zamiesť pod stôl, že ide o „šikovnú dezinformačnú kampaň“. Ale oni to neurobili! Oni potvrdili autentickosť tých dokumentov! A to už naozaj nie je náhoda, keď o aktuálnom vojnovom konflikte, ktorý celý bol vyprovokovaný a je doteraz riadený touto klikou washingtonských vojnových zločincov poletujú mediálnou scénou super-tajné dokumenty po celom svete. Keby brali ohľad na Zelenského a aj svojich spojencov, tak by veľmi ľahko celú aféru ututlali a dokumenty spochybnili. Lenže oni nikdy nebrali ohľady na svojich spojencov (viď ako vypiekli s tajtrlíkmi z NATO, keď bez ohľadu na nich a akejkoľvek dohody s nimi ušli z Afganistanu, čím vyzbrojili Taliban a ešte aj zrušili jeho status teroristickej organizácie?!!), ale riadia sa len a len na svojimi sebeckými záujmami. A teraz sa ukazuje, že je v ich záujme kompromitovať na nich a dávok, čo mu zrejme dodávajú, závislého Zelenského aj spojencov!

Aby bolo celému svetu naozaj jasné, že celá dlhoočakávaná ukrajinská protiofenzíva  je kompletne prezradená a teda sa na to dá vyhovárať v prípade jej neúspechu (pretože už analytikom Pentagonu došlo, že zrejme bude neúspešná!) prišli s tým v úvode spomínaným zatknutím chalana, ktorému padajú na hanbu sveta pri zatýkaní červené trenírky pomaly na kolená. A to má byť ten génius, čo jedným ťahom spochybnil celú ukrajinskú veľkohubo ohlasovanú protiofenzívu a tým aj celú podporu Washingtonu a jemu podriadených európskych politických mopslíkov vrátane tých slovenských??!

A keďže stále platí „zákon padajúceho…“ odrazu sa aj svetové médiá pod kuratelou Washingtonu otáčajú k Zelenskému a jeho klike oligarchov chrbtom:

Novinár The Telelgraph Con Coughlin vo svojom článku „Záblesk víťazstva pre Vladimira Putina“ odrazu  pripustil, že Ukrajina nemusí v konflikte zvíťaziť?!!

V hlavnom mediálnom guľometnom hniezde Deep State denníku Washington Post sa rozoberajú detaily super-tajných dokumentov, aby to ešte viac bolelo, hoci by stačil jeden pokyn a nevyšiel by o tom ani riadok!

V ďalšom neoliberálnom hovno-mete denníku New York Times sa odrazu objaví článok, že všetka tá doterajšia jednosmerná vojnová štvavá propaganda Západu asi nie je úplne v poriadku. A náhle sa im vyjasnieva a z desaťtisícov údajných zahraničných dobrovoľníkov na strane Zelenského vojnovej kliky (ktorých prirovnávali k španielskym interbrigadistom, čo je neskutočný absurdný a neakceptovateľný kotrmelec!) New York Times ohlasujú, že ich je len nejakých 1 500 a dokonca spomenú, že nie všetkých k tej účasti na bojoch vedú ušľachtilé ciele??? Čítam dobre, verní sluhovia Deep State odrazu o tomto hlavne propagandistickom blafe nemlčia, ale ho sami od seba odhaľujú??? To nie je náhoda.

A aj lokálni mosplíci hneď štekajú v inej tónine! Tak sa z českej televízie odrazu dozvedáme o ukrajinských oligarchoch (pričom Putin túto zberbu v ruskej podobe zlikvidoval a donútil vrátiť ich nakradnuté bohatstvo späť na prospech občanov a preto títo oligarchovia z Ruska utiekli, len aby sa stali obetnými baránkami falošnej západnej propagandy verejného lynču a tak im zobrali majetky aj ich ochrancovia proti Putinovi!!!). No tak sa asi čoskoro začneme dozvedať o neskutočnej korupcii na najvyšších miestach v Ukrajine a možno raz aj prezradia, že pred vojnou mali niektorí ukrajinskí oligarchovia dokonca aj vlastné súkromné armády, čo je znak banánových republík?!

No a nezabúdajme na našich mediálny mopslíkov. Odrazu nám verejnoprávna RTVS prestáva zatajovať donebavolajúci podvod s ukrajinskou pšenicou?! Tou, čo západní farizejskí politici vyhlasovali, ako nakŕmi úbohú hladujúcu Afriku, lenže tá berie obilie od Ruska! Tak ruským lodiam s tou tak vraj životne potrebnou pšenicou zablokovali možnosť dopraviť ju do Afriky a srdcervúcimi výkrikmi primäli Rusko, aby vývoz ukrajinskej pšenice povolilo výmenou za to, že prestanú blokovať ruské lode. A výsledok? Afrika je plná ruského obilia a tá kontaminovaná ukrajinská pšenica sa má „skŕmiť“ povinne nami v strednej a východnej Európe??? Pretože tí západní politickí mopslíci, čo pomohli washingtonským vojnovým štváčom vojnu na Ukrajine rozpútať, predsa takýto šunt nebudú ponúkať vlastným občanom!

 

Prečo práve takto?

   Washingtonský Deep State svoje triky nemení. Aj scenáre CIA sú tým pádom podľa jednej šablóny. Príkladom sú „farebné revolúcie“, ktoré spustili v afrických štátoch i Gruzínsku, ale šokujúce bolo, keď si to vyskúšali aj na Slovensku. Nimi organizované zvrhnutie vlády, ktorá ani nemusí byť nepriateľská, len málo úslužná, vždy začína cielenou vraždou, či inou násilnou smrťou. U nás na to doplatil mladý novinár so snúbenicou (to bola nevyhnutná súčasť tohto cynického scenára!) a zopakovali to krvavými udalosťami na Zámockej aj s nevyhnutným zbavením sa údajného strelca?
Deep State sa len kryje za prázdne gestá o demokracii. Pre nich medzinárodné právo, či zmluvy nič neznamenajú. Pre nich sú prioritou záujmy, ktoré pretláčajú cez Biely dom (len Trump to porušil už aj tým, že ich pomenoval, preto ho tak nenávidia). Ale je ich pravidlom, že v ich exporte násilia pred každým zásadným (a často zákerným) zahraničnopolitickým ťahom si robia prieskum. Hovorí sa tomu „vypúšťanie balónikov“…

A pre tento „balónik“ je rozhodujúce načasovanie. Tým je stretnutie čínskeho prezidenta a Putina. Čínsky kolos, ktorý sa nečakane dostal na čelo svetových ekonomík, čím predbehol USA, bol viac ako rok na vážkach. A ostal by, keby ho washingtonská klika zbytočne neprovokovala s Tajvanom, ktorý aj tak nie je na programe dňa. Ale je to tá červená čiara (okrem iných provokácií voči Čine, spomeňme si na umelú kauzu s Huawei i obviňovanie z pandémie), kedy nechtiac natlačili Rusko a Čínu k nevyhnutnému spojenectvu. A vstup Číny do zástupnej vojny na Ukrajine, by rozhodlo nielen tú vojnu, ale bolo by aj výzvou, ktorej by USA neboli schopné čeliť.

Preto tá diplomatická hystéria, kedy rýchlo vyslali Macrona (ktorý o ničom nerozhoduje len sa hrá na sprostredkovateľa, aby mohol robiť vyzvedača pre Washington – túto úlohu splnil pri zastieracích, akože ústretových telefonátoch s Putinom pred vojnou) s Lajnovou, ktorá mala hrať na čínskeho prezidenta silné ramená, ale vysmiali ju. Vzápätí vyslali nemeckú ministerku zahraničia, aby Číňanom vykladala absurdity, že Európania (?!) neznesú napätie v Tajvanskom prielive, ale skôr prišla vykonať povinnú vazalskú jazdu v záujme washingtonskej svetovládnej kliky. Zato dostala odmenu v čínskom ubezpečení, že zbrane do Ruska nateraz nepošlú, ale to pohladenie po hlavičke (typu „Odkáž malá Veľkému Bratovi“) trvalo len pár dní a už bol v Pekingu pre zmenu brazílsky prezident, ktorý vyhlásil, že Zelenský má na Krym zabudnúť. Pritom sám Zelenský priznal, že na Kryme nie sú žiadni Ukrajinci, tak ho vraj chce „zachrániť“ pre krymských Tatárov, ktorých je tam len približne 12 %, ale (podľa Wikipédie) po stretnutí ich vedúcich predstaviteľov s Putinom 16. mája 2014 a „Po anexii Krymu Ruskom v roku 2014 sa krymská tatárčina stala jedným z troch oficiálnych jazykov Krymu, čo sa im pod kyjevskou vládou ani v ére Sovietskeho zväzu nepodarilo“. A túto ústretovosť v kontraste s ukrajinským nazi-nacionalizmom majú napriek tomu, že v januári 1942 bola z krymských tatárskych dobrovoľníkov zriadená v Simferopole jednotka spadajúca pod SS Einsatzgruppen, ktorá sa podieľala na vraždení krymských Židov. Takže o čom to ten Zelenský (mimochodom židovského pôvodu!) točí? No, snaží sa zakryť fakt, že o Krym by Ukrajina neprišla, keby sa nestali bábkou v dlhodobých plánoch amerických vojnových štváčov. No a Čína (a najnovšie aktivity skupiny BRICS, ktorá už ekonomicky prevalcovala kedysi všemocnú G7, istý čas s Ruskom dokonca G8, ale to je teraz naopak jedným z hlavných hráčov BRICS) tak postavila washingtonských vojnových štváčov do pozoru. Tí asi už pochopili, že Putin stavil na „opotrebovaciu vojnu“, v ktorej proti ruským silám a zázemiu nemá Ukrajina šancu ani s celou podporou Západu, ktorý už vyprázdnil sklady zastaranej techniky a munície. A tak Washington „vypustil balónik“ v prospech Ruska. Že to vážne poškodilo Zelenského a amerických spojencov? No a čo, nie je to po prvýkrát…

 

História sa opakuje

   Washington mal Saddáma Husajna za spojenca proti Iránu a Západ mu dodával zbrane. Potom sa ho vlastnoručne zbavili…

S Kaddáfím sa zbratali tak, že „Killary“ Clintonová si potriasala rukou s jeho synom. Potom Kaddáfího v najnečakanejšej chvíli pomohli zabiť.

Bin Ládin bol ich spojenec a dodávali mu zbrane. Potom ho v priamom prenose pre Biely dom zbabelo zabili.

Miloševiča vyhlásili za „balkánskeho mierotvorcu“, potom nechali zavrieť nelegálnym Haagskym tribunálom a keď sa ukázalo, že žiadne obvinenie proti nemu neobstojí, záhadne zomrel v ich rukách…

Saakašviliho nahovorili na zákerný útok proti medzinárodnou zmluvou ustanoveným ruským mierovým jednotkám v Osetsku, prehral, utiekol z Gruzínska a teraz je samotnými Gruzíncami odsúdený a sedí za mrežami.

V divnom rozmare všemocnosti sa zbavili aj svojho najvernejšieho spojenca, iránskeho šáha!!! Toho opustili v najdôležitejšom bode jeho vládnutia a tak zomrel čoskoro na to v potupnom exile.

Najnovšie sú pripravení hodiť cez palubu aj svojho dlhoročného obľúbenca Netanjahua.

Ako samozrejmosť treba brať, že americký farizejský režim Deep State odpočúva už desaťročia ja svojich spojencov. Ako povedal sýrsky prezident Assad – Washington nemá priateľov, len sluhov. No a tých drží nakrátko…

Ak by balónik zmieru s Putinom zabral skôr, než čínsky kolos zasiahne na Ukrajine v jeho prospech, washingtonskí vojnoví štváči nezaváhajú ani sekundu, aby svojho vazala-herca Zelenského obetovali. Veď to už urobili, keď sa americkému novinárovi podarilo dokázať, že stoja za bezprecedentným útokom na NordStream2. Otázkou potom už len je aký bude jeho osobný koniec podľa predošlých predlôh tých, čo ich falošným sľubom a našepkávaniam uverili…

 

P.S. Po uverejnení tohto článku sa v západnej tlači vyrojil celý rad „prípravných správ“, ktoré tak dlho ohlasovanú ukrajinskú ofenzívu už vopred odpísali. Mediálna mašinéria dezinformácií ohlasujúcich Zelenského skvelé víťazstvo zastala. Pripravujú ho na porážku?

 

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6271225x
Priemerná čítanosť článkov: 8567x

Autor blogu

Archív

Odkazy