Založ si blog

Lavína sexuálnych obvinení – niečo tu nesedí

Spojené štáty sú posledné týždne médiami priam zaplavované obvineniami známych mužov zo sexuálneho obťažovania. Typické pre ne je:

 

  • obvinenia sa týkajú údajných obťažovaní, ktoré sú 30-40 rokov staré a teda nedokázateľné
  • vybranú obeť stačí osočiť na Twitteri a médiá to preberajú aj s plným menom ako už „jasnú vec“
  • napriek tomu, že sa tieto obvinenia nedokážu, nasleduje mediálny lynč; v tom sú Američania experti od čias Divokého Západu
  • obvinenia sú tak vágne, že nad tým ostáva rozum stáť: môže ísť dokonca o to, že muž pomohol žene do kabáta, či, že jej otvoril dvere a dal prednosť!
  • okamžite na to nastupujú „odborníčky“, ktoré sa snažia absurdnými štatistikami (presné súčty nepresného javu) dokázať, že ide o „masový“ jav; na to tu máme Pietruchovú, tá ich používa priam profesionálne (ešte si to aj všetci platíme?)
  • takýto mediálny lynč vedie k ostrakizácii, pod tlakom lynčujúceho davu (veď búranie modiel je obľúbená činnosť sfanatizovaného davu – to komunisti vedeli a rúcali aj vlastné modly, keď sa to komusi hodilo) a tak je vybraná obeť ostrakizovaná – čiže vyvrhnutá zo spoločnosti. Bez rozsudku a aj bez čakania naň je vyhadzovaná z čestných funkcií a členstiev.

 

Kto si len trochu pamätá časy „budovania komunizmu“, začína mu to byť povedomé. To je predsa stará komunistická metóda (komunistického diktátora Chruščova po vnútrostraníckom puči vyhodili zo Zväzu poľovníkov, kde mal tuším aj titul čestného predsedu, čo ho mrzelo najviac). Aj za komunizmu  boli neprávom obvinení vytlačení na okraj spoločnosti ako „vyvrheli“. Nútení kajať sa za to, čo neurobili a ďakovať komunistickým súdom za „zaslúžený trest“. Komunisti neuznávali „prezumpciu neviny“. A feministky sú verné žiačky komunistov.

 

Harašenie, obťažovanie, sexuálny útok

   Je nepochybné, že ide o novú feministickú kampaň. Už pred desaťročiami vyrazili do „útoku“ kampaňami, z ktorých najviac smiechu vyvolala tá o „harašení“. Tento bojovný feminizmus vznikol v USA, pričom zabúdame, že ide o „Nový svet“ alebo „Laboratórium demokracie“. A v takom laboratóriu sa skúša všeličo a zväčša (pri slušnej laboratórnej praxi a v slušnej spoločnosti) sú také experimenty po právom hodené do koša. Aj kampaň „harašenia“ (ktorým malo byť aj „poníženie“ žien, keď im muži otvárajú dvere a dávajú prednosť v dopravných prostriedkoch!) takto už pred rokmi zanikla. Ale poučili sa. Pôvodne totiž začali v duchu tézy jednej z ideologičiek feminizmu Marilyn French dokazovať, že „všetci muži sú znásilňovači a to je všetko, čo sú“. Lenže narazili, pretože znásilnenie už dávno pred feministkami každá civilizovaná spoločnosť odsúdila a štatistiky o tomto zločine, ako aj odborné štúdie, dokazujú, že ide o marginálny jav vzhľadom k ostatnej kriminalite. Navyše sa dá presne dokázať alebo vyvrátiť, takže feministické štatistiky sa ukázali ako falošné. Tak teraz prišli s „obťažovaním“ po 30-40 rokoch, ktoré sa nedá dokázať, ale dá sa škandalizovať. Moderný feminizmus nemá nič spoločné s oslavou ženy a teda prirodzeným feminizmom. Je to zneužitie tejto témy, tak ako demagogickými heslami nacisti zneužili Nemcov a komunisti robotníkov – a vieme ako v oboch prípadoch dotyční dopadli.

A tak sa harašiaca kampaň v týchto dňoch vrátila späť v podobe úplnej frašky!

 

Prvé útoky naisto

   Prvým – a treba povedať, že ľahkým terčom – sa stal slávny filmový producent Weinstein. Toho obvinilo hneď niekoľko žien – mimochodom, už dávno bol definovaný tzv. „slepačí efekt“, že ak sa v slepačom kŕdli nájde zranený jedinec, ktorý sa nemôže brániť, tak ho ostatné sliepky uklovú. Stačilo sa posťažovať do telefónu a už ho newyorskí detektívi pohotoví naháňajú. A to by nebola Amerika, aby to nebolo – show. Takže nie normálne predvolanie, ale klepetá na ruky, či je vinný alebo nie – hlavne, že majú krvilačné a právo ignorujúce feministky radosť. Čo sa týka Weinsteina, perfektne sedí na „sexuálneho predátora“. Bol mocným producentom v Hollywoode a vieme si domyslieť ako v takom konkurenčnom prostredí herečky bojujú o priazeň producentov. Tou najľahšou cestou je cez posteľ. A je nepochybné, že to tento pán (ktorý ešte aj vyzerá na „prasáka“) využíval. Akurát, že si na to „obťažovanie“ dievčatá spomenuli až keď sa stali babkami! A už nerobia kariéru…

Mimochodom, už ste si niekedy pozreli ako chodia herečky na miesta kde sú stovky fotografov, ako napríklad na červený koberec na filmovom festivale v Cannes? V priesvitných šatách, „na ostro“ alebo všade bez, s vystavenými ceckami aj zadkami ako u mäsiara. Nie je dnes už nič, čo by nevystavili, aby zaujali. A potom sa čudujú, že takúto výzvu zoberie niekto vážne? Žeby spadli z jahody? Alebo slúžia novej feministickej kampani, ako na pravú vieru obrátené sexice? To sa babkám stáva. Tie u nás idú do kostola, aby sa zo svojich hriechov vyspovedali, tie v USA idú na Twitter, aby sa „pochválili“ ako „trpeli“.

 

Bizarnosti pokračujú

   V takejto kampani nemôže byť len jeden „sviniar“ lynčovaný. Chceme predsa dokázať, že všetci muži sú sviniari! Cieľom feministiek je zničenie klasickej rodiny po vzore komunistických ideálov a to znamená zničiť vzťahy mužov a žien – kriminalizovať ich!

Takže hneď po producentovi Weinsteinovi nasledovalo obvinenie viacerých herečiek proti ich kolegovi, „rambovi“ Segalovi. Tiež si vraj dovoľoval a nemusíme o tom v najmenšom pochybovať. Skúsil to, ony odmietli a čo? Teraz si odrazu spomenuli, že ich to „ranilo“. Tie otrlé predvádzačky sexuálnych atakov na mužov? To myslia vážne? Veď ak by na všetky strany nesignalizovali aké sú „hot“, tak by sa na ne ani taký „sviniar“ Seagal ani len nepozrel. Obťažoval snáď nejakú mníšku, počestnú ženu pri nákupoch, či šoférku taxíku? Nie, ozvali sa len pôvodné „sex-bomby“. Tak o čom toto všetko vlastne je? No, o kampani! A pri tej sa hodí predsa všetko, či nie?

Ale feministky nepoznajú mieru. A tak sa objavilo obvinenie (po 48-mich rokoch! po polstoročí!!!) aj na Dustina Hoffmana. Ale aké?!! Spomenula si asistentka réžie, že ju ako 17-ročnú pri nakrúcaní štyri krát za deň (ako si poznamenala do denníčka) „plesol po zadku“. ALE keď mu na to povedala (ako 32-ročnému!), že je „starý chren“, tak sa jej ospravedlnil a odvtedy bol k nej, podľa jej vlastných slov, mimoriadne milý! Takže tá istá osoba tvrdí, že si ho váži, že neutrpela žiadnu ujmu, že sa za svoj „čin“ ospravedlnil a bol k nej veľmi milý. Navyše Dustin Hoffmann (na rozdiel od Weinsteina, či Sagala – ktorí ale doteraz tiež neboli obviňovaní) za celé desaťročia nemá žiadny morálny škrabanec tohto druhu. Tak prečo s tým prišla? Lebo kampaň! A od tejto chvíle (podľa zákonitostí mediálneho info-taimentu, kde je správa automatický zábavou) bude tento skvelý herec svetového formátu už navždy označený za „obťažovača“, jeho meno sa do omrzenia spomína pri všetkých ďalších obvineniach „akože aj on“, hoci sa opäť po toľkých rokoch, už ako 80-ročný, ešte raz verejne ospravedlnil a kajal (presne ako za komunizmu “nepriatelia ľudu”, pričom ľud o tom ani nevedel, že sú “nepriatelia”), ale to mu už nepomôže, nebude mu odpustené, lebo je to skvelý „úlovok“ na dokazovanie „že aj Dustin“ a keď Dustin „tak predsa všetci“ a tak sa to iste objaví aj v každom jeho novom životopise, v životopisných knihách to bude ako “upútavka” a asi mu to vyryjú aj na náhrobný kameň.

Môže byť na tejto feministickej kampane niečo bizarnejšie? Môže, dovi zajtra.

 

 

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6296449x
Priemerná čítanosť článkov: 8602x

Autor blogu

Archív

Odkazy