Založ si blog

Bostonské obetné baránky? Hrozba londýnskemu maratónu!

 

Ako som tu už písal, v legende o bostonských teroristoch mnohé nesedí.

Potom, čo matka údajných „teroristov“ prezradila médiám, že jej staršieho syna už dávnejšie kontaktovala FBI a požiadala o spoluprácu, zmenila sa nápadne táto oficiálna legenda. FBI následne vyhlásila, že sledovala oboch bratov. Čo je toto za nezmysel? Ak ich sledovali, ako mohli podniknúť bombový útok?

V oficiálnej verzii „odhalenia a zneškodnenia terorisov“ je toľko do očí bijúcich hlúpostí, že nad tým ostáva rozum stáť. Máme uveriť, že podozrivých bratov odhalili na základe toho, že išli na miesto štartu ráno s batohmi. Ozaj, a ako idú bežci maratónu na miesto štartu? Veď sa tam musia prezliecť a veci si snáď nenosia v kufroch. A keďže bostonský maratón je jeden z najväčších na svete, tak v to ráno kráčali na štart desaťtisíce ľudí s batohmi na chrbte. Ale akurát tých dvoch si bdelé oko spravodlivosti všimlo…

Tento príbeh sa až príliš podobá na príbeh „osamelého atentátnika“ na prezidenta Kennedyho. Vtedy si vytipovali osobu s dobrou legendou „zlosyna“ a kontaktovali ho. Keď bolo treba, zatkli ho pod absurdnou zámienkou zastrelenia policajta. Potom ho obvinili z atentátu na prezidenta a vzápätí nechali zlikvidovať „rozhorčeným občanom“ (v skutočnosti podradným mafiánom, ktoré zakrátko tiež zlikvidovali).

V oficiálnej verzii udalostí sa rozsýpa dokonca aj obraz obetí, lebo vraj minimálne jednú mŕtvu si vymysleli. Môžeme si byť však istí jednou obeťou navyše: nevinného indického študenta  Sunila Tripathiho, ktorý bol po zverejnení fotografií nasnímaných tesne pred výbuchom na sociálnych sieťach omylom označený za možného páchateľa, našli v rieke mŕtveho. Pod tlakom oficálnymi miestami vybičovaného hysterického „honu na teroristov“ pravdepodobne spáchal samovraždu. A (ako uviedli aj naše médiá) to len preto, že sa podobal na tých, čo doteraz nie sú usvedčení, ako skutoční teroristi.

A scenár z Bostonu môže vyznieť aj takto:

V to ráno sa na trase maratónu pohybovali podivuhodní agenti bezpečnostnej služby (vraj podľa Boston Globe to bola údajne agentúra Craft International) s batohmi na chrbte. Vraj tam „cvičili“. Bratov mohli inštruovať, aby na cvičení robili volavky. Veľmi nevinné, len sa prejsť po vopred danej trase v batohmi na chrbte a jasne odlíšiteľnými znakmi na záberoch priemyselných kamier (len naozaj dementný „terorista“ si dá šiltovku dozadu, aby mu bolo vidieť do tváre!). Takže ich snímky mali včas k dispozícii. Snímky celej hordy „cvičiteľov“ polícia odmietla komentovať.

Po dobre načasovanom období neistoty, „objavili“ snímky a zverejnili ich. Následné údajné činy takto označených bratov (ktoré mohli za nich vybaviť aj „figuranti“) sú z hľadiska skutočných teroristov úplne nezmyselné, ale do scenára zapadajú.

Prepadnutie pumpy – nezmysel.

Zastrelenie policajta – absurdné.

Naháňačka s vyhadzovaním výbušnín z ukradnutého auta – fantazmagória.

ALE to všetko skvelo zapadá do „obrazu nepriateľa“.

Odrazu sa verejnosť dozvie o údajne podozrivých Čečencoch. Rozhodne to nemohli byť dvaja bodrí Texasania…

Následne sa verejnosť dozvie, že sú agresívni lupiči a ozbrojení.

Potom dôjde k zastreleniu policajta, čo ospravedlní všetky následné drastické manévre obmedzujúce slobodný pohyb verejnosti. Od tejto chvíle môžu policajti urobiť čokoľvek komukoľvek, vlasť je v ohrození!

Do ulíc vyráža Národná garda, aby ukázala aká je užitočná.

Ostreľovači visia z každého kurníku.

Policajti stavajú rojnice ako na prvého mája, plece pri pleci!

Výsledok: Naviedli dvoch trpákov, aby sa zúčastnili hry, ktorej následky nedohliadli (nepripomína vám to prípad Cinkotu?), predhodili ich ako obetných baránkov verejnosti, zarámovali ako vrahov policajtov a nebezpečných teroristov, ponaháňali a „zneškodnili“.

Podľa zverejnených snímkov sa starší z bratov vzdával. Ale, ak by teraz žil, mohol by pokaziť legendu. Už nežije, nepokazí.

Druhý z bratov sa ešte chvíľu skrýval, ale predstava, že by sa zranený ubránil v člne celej armáde streľbou z pištole je rovnako absurdná, ako predošlé činy údajnej teroristickej bratskej dvojice. A predsa sa to podľa polície údajne stalo. Zázrakom prežil, ale je v izolácii (ako „trenírkový terorista“, ktorého pohnútky a vzťah k FBI bol tiež nejasný) a ak všetko „dobre dopadne“, navždy aj zostane.

A národ jasá a oslavuje hrdinov v uniformách aj bez. Ako v takmer každom hollywoodskom filme aj s potleskom na záver, kedy všetci za honorár účinkujúci hrdinovia si navzájom ďakujú.

Teraz už je jasné, čo je najväčšou hrozbou dnešného londýnskemu maratónu:

Podozriví agenti s batohmi…

 

P.S.1 Autori oficiálnej verzie bombového útoku v Bostone si môžu oddýchnuť. Ten druhý chlapec už asi naozaj neprehovorí. Preto sa nemohol vzdať, ale museli ho v tom úbohom úkryte v člne doraziť.

P.S.2 Oficiálne miesta ignorovovali stopy a indície vedúce k iným možným páchateľom, napríklad zo Saudskej Arábie, tak ako to už urobili v prípade Útoku na Dvojičky.

P.S.3 Dôležitého svedka z okruhu obvinených bratov FBI zastrelila neozbrojeného v jeho dome skôr, než mohol vypovedať pred súdom.

 

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6300879x
Priemerná čítanosť článkov: 8608x

Autor blogu

Archív

Odkazy