Založ si blog

Chystajú nám Ukrajinu

Volil som Kisku. Veril som, že bude múdrou alternatívou vlády. A som zhrozený! Zvolil som zombie! Volil som bábku, ktorá koná podľa dávno známeho scenára.

Aký program dostane od inštruktorov, taký plní. Kto nemyslí, nemá zábrany.

A je hrozné sa pozerať ako sa napĺňa už toľkokrát osvedčený „dúhový“ scenár.

Prečo sme na rade? Táto vláda a tento premiér nie sú na špagáte globálnej kliky.

Sú preto otravní svojou logickou argumentáciou. Postavili sa zákerne zorganizovanej migrantskej invázii. Naučili sa pravidlá EÚ a demokraticky argumentujú. Nie sú slabí (čo sa týka voličov), nie sú lacní alkoholici (ako obľúbenec Západu Jeľcin), nie sú kompromitovateľní (ako Merkelová), neprovokujú nezmyselne Rusov (ako miláčik Západu Saakašvili, vyhnaný preto z vlastnej krajiny), nemajú maslo na hlave (viď o podnikaní Kisku nižšie) a neboja sa preto vecne argumentovať. Vďaka Róbertovi Ficovi Európa o Slovensku vie a berie ho vážne, počúva nás a naše námietky. S týmto premiérom sme dosiahli prosperitu bez kompromisov. Ochránil nás pred inváziou, ktorá by sa niekomu hodila na oslabenie, či likvidáciu Európy. Postavil sa za pracujúcich proti globálnym monopolom.

Neodpustiteľné!

Tak teda konajú:

Kradnú vám demokraciu pod zámienkou importu demokracie.

Kradnú vám slobodu rozhodovaní ilúziou (nimi kontrolovanej) voľby.

Kradnú vám slobodu slova hlušinou lží hlavných médií.

Už toľkokrát zvrhli legálne zvolené vlády (Čile, Honduras a iné) kvôli ich globálnym kšeftom.

A stále sa im nedarí povaliť našu vládu v prospech nastrčených pajácov. Sú zúriví a pôjdu ďalej. V Kirgizsku mi hovorili miestni, ako ich „revolúciu“ odštartovalo to, že „ktosi“ (profi-snajper) počas demonštrácií zastrelil pani, čo išla z obchodu. Ešte mala plné ruky nákupu, keď to dostala bezpečne do hrude.

Od roku 1989 vedia, že uspejú len, keď bude krv. Naši eštebáci to vedeli tiež a boli tak chytrí, že ju v Novembri 1989 len predstierali. Aj to zabralo.

Lenže táto klika na ľudské životy nehľadí a ide tvrdo za svojimi plánmi (podľa knihy „Války USA – kronika agresívního národa“ statočných autoriek Nicole Schleyovej a Sabine Busseovej, vyd. Brána, 2003) – od Vietnamu, cez Irán, Čile, Honduras, Guatemalu, Tchajwan, Libanon, Kongo, Dominikánsku republiku, Irak, Afganistan, Grenadu, Nikaraguu, Panamu, Somálsko, Bosnu a Hercegovinu, Kosovo, Haiti, Sýriu, Líbyu… Do roku 2003 to autorky odhadli na 7 a pol milióna zväčša civilných obetí. Oproti tomu jeden Slovák hore-dolu, to je nič.

Krátko po revolúcii mi na jednej recepcii na oslavu slobody povedal Janko Budaj, že sa mu prihovoril akýsi nemecký podnikateľ a povedal: „Musíte si predstaviť tieto oslobodené krajiny ako Stenu hojnosti, kde my potrebuje zavŕtať pípu, aby to bohatstvo tieklo k nám. Na Slovensku stále nevieme nájsť ten správny vrt, pomôžete?“ Janko povedal, že nie. A čoskoro ho pod absurdnou zámienkou odstavili za pomoci jemu najbližších!

Už zasa nevedia nájsť ten správny vrt. Minuli sa Dzurinda, Mikloš, Haščák… Prišli po nich noví a sebavedomí politici na čele s Róbertom Ficom. Tak ich treba nahradiť bábkami a karikatúrami politikov z opozície.

Inštruktori zo Západu (prišli na VPN takmer hneď a aj z CIA) nás mali naučiť demokracii. A keď sme sa ju naučili, teraz nám skúšajú pripomenúť staré rímske porekadlo: „Čo je dovolené Bohovi, nie je dovolené volovi“. A my sme tie voly. Oni tí Bohovia.

Krátko po Novembrovej revolúcii som na ulici stretol Leopolda Podstupku. Bývalého šéfredaktora týždenníka Nové slovo, kde som ako dopisovateľ začínal. Bol to komunista a správny chlap aj medzi nimi. Myslel som si, že mi ako bývalý komunista už nebude mať, čo zaujímavé povedať. Ale pozrel mi do očí a povedal: „Toto nie je nič nové. Už sme to zažili a preto sme sa stali komunistami, aby sme tomu zabránili. Zoberú nám teraz demokraticky základné zdroje života – elektriku, plyn, vodu… Naučia nás jesť ich odpad a ešte predražený…“

Neveril som mu. Dzurinda s Miklošom ma vrátili do reality.

Róbert Fico a strana Smer sa tomu postavili. Vrátili nám (napriek bubu-bu-bu svetovládcov) Gabčíkovo, zabránili, aby nám ukradli vodu, nechcú predať vzduch, čo dýchame a jesť ich predražené odpadky. Zabránili komerčným zdravotným poisťovniam, a na našich chorobách zarábali a napriek hrozbám medzinárodných súdov, vyhrali. Na iných súdov nám ušetrili desiatky miliónov eur vymáhaných pochybnými zahraničnými firmami. A to sa neodpúšťa. Lebo biznis je biznis a ekonomika voľného rozkrádania nepozná kompromisy.

Takže tu máme už importovaného emisára Majdanu. Keď v Kyjeve začal, vtedajší vládcovia Ukrajiny boli takí hlupáci, že sa nechali osočovať viceprezidentom USA Bidenom z „brutality“ a nakázali policajtom, aby bránili prieniku násilníkov k vládnym budovám holými rukami. Dodnes tie zábery existujú. POLICAJTI sa chúlia jeden k druhému a „demokratickí demonštranti“ do nich beztrestne kopú a mlátia ich čím len im pod ruku príde. V tej istej dobe v USA protesty „rieši“ Národná garda streľbou zo samopalov a guľometov z obrnených vozov. O tom sa ale nehovorí. Aj tak tí násilníci neprerazili. Tak po mesiacoch váhania (a piatich miliardách dolárov „investovaných“ na demokraciu na Ukrajine), zaplatili odstreľovačov zo zahraničia (podozrenie estónskeho ministra potvrdené viacerými zúčastnenými) a vymazali presne mierenou streľbou naivné pokusy Nemecka, Francúzska a Ruska pliesť sa im do kšeftov. Biden, ale aj známy ultra-jastrab Mc Cain (napodobenina zúrivca McCarthyho z 50. rokov aj rétorikou podobnou bľabotu) tomu osobne asistovali a neštítili sa ani faktu, že Majdan ovládli fašisti a banderovci. Podľa ich vzoru sa dnes náš prezident o „kríze“, ktorú sám rozdúchava, ide radiť s bizarným multitrkom a kamošom mafiánov?!! To je Ukrajina cez kopírák. Už aj západné médiá priznávajú, že na Ukrajine americkí republikánski „jastrabi“ zaviedli vládu kleptokracie, čo urobila z Ukrajiny najskorumpovanejšiu krajinu Európy. Dnes majú Ukrajinci (predvídateľnú) občiansku vojnu a keď sa zhrození teraz pokúšajú v Kyjeve znovu protestovať, už ich riešia „po americky“. Tvrdo, nekompromisne, krvavo. Ale u nás o tom v hlavných médiách ani slychu. Veď ani v „normalizovanom“ svete. A,mimochodom, Mc Cain si prišiel obzrieť Slovensko len nedávno…

Obávam sa, že tento scenár sa už spustil. Veď sa chytajú masové protesty nevedomých.

A už toľkokrát osvedčení žoldnieri „protestu“ (dovezení zo zahraničia?) budú útočiť, ničiť, provokovať.

Ak Polícia zasiahne, naši opozičníci budú jačať, že zasiahla.

Ak Polícia nezasiahne, naši opozičníci budú jačať, že nezasiahla.

Pozor na to, tieto provokácie sú súčasťou rutinného, globálneho scenára. Prosím vás všetkých, čo v týchto dňoch vyjdete do ulíc, najmä mladých. Dobre sa obzerajte.

Ste na muške…

 

P.S. Poslala mi čitateľka, ktorú osobne poznám:

Dostali sa mi do rúk vymáhacie  listy  firmy Consumer Finance Holding (CFH), založenej  Kiskovcami.  Andrej Kiska bol  členom predstavenstva takmer až do volieb a jeho brat predsedom predstavenstva až do jej likvidácie – 01.01.2018. Firmu niekedy 2006 predali VÚB, ale spôsoby  a osoby, ktoré ich praktizovali  zostali.
Ak Kiska hovorí  zdieraniu, na ktoré nemá žiadny normálny človek  žalúdok,  podnikanie a prezentuje to ako úspešný príbeh a štát, v ktorom sa verejnosť dozvie o jeho podvodoch mafiánsky,  tak  čím je  zneužívanie nesvojprávnych a vymáhanie  dlžôb súdnou cestou?
Mám vymáhačské listy CFH od svojprávnosti pozbavenej, následné vymáhanie  od jej opatrovníčky,  a to aj napriek tomu, že firma CFH dostala rozhodnutie súdu o jej  pozbavení spôsobilosti na právne úkony.
S touto osobou, ktorej postih je na prvý pohľad evidentný, uzavrela firma Quatro až tri zmluvy, hoci v občianskom preukaze je na druhej strane uvedená formulka o zbavení spôsobilosti na právne úkony. Preukaz  je platný od roku 2010. Zmluvy boli uzavreté na základe tohto OP  dňa 11.01.2013, 18.04.2013 a 24.01.2014. Teda nie nedopatrenie, ku ktorému prišlo jeden krát, ale v priebehu roka trikrát.  Pobočky predajcov cez Quatro nemali problém s nesvojprávnou osobou, s príjmom  len mierne nad hranicou životného minima (cez 250,-€)  uzatvoriť tri zmluvy a teraz sa táto už neexistujúca firma s adresou P.O.BOX 87 Poprad pokúša preniesť zodpovednosť na opatrovníčku. Aj nesvojprávni, aj opatrovníci môžu mať majetok, ale čo je podstatné, mnohí nevedia, ako sa brániť, nevedia zosmoliť súvislú vetu a na týchto hendikepoch  staval svoje podnikanie „Dobrý anjel“.  To čo robili jeho firmy je zdieranie a týmto bezbranným pomáhajú iní.

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6278647x
Priemerná čítanosť článkov: 8577x

Autor blogu

Archív

Odkazy