Založ si blog

Trauma doktora Traubnera

Je dávno známe, že „revolúcia požiera svoje deti“. Niekedy to má bizarné podoby.

Profesor Traubner nie je žiadny revolucionár. Ale môžem potvrdiť z desiatok našich polemík na Facebook-u, i vzájomného doberania sa pri spoločenských príležitostiach, že naivne a bezmedzne uveril v „tváre zmeny“ a to bez ohľadu na fakty a upozornenia na ich reálny obraz. Žltými médiami až obludne vyfabrikovaný „anjel Kiska“ i rovnako vyfabrikovaná skládková Zuzana mali jeho bezmedznú dôveru a podporu. A to napriek tomu, že si profesor Traubner musel pamätať „kult osobnosti“, kde sa našli umelci, čo skladali ódy na Stalina (u nás básnik Feldek na Brežneva), tak ako zložila istá Borušovičová rýmovačku-oblbovačku pre deti o skládkovej Zuzane. Dá sa teda povedať, že profesor Traubner bol skvelou ukážkou intoxikácie žlťáckou tlačou u nás.

A teraz, keď nám táto extrémne propagandistická tlač splodila ne-vládu tria výtečníkov Zmatkovič-Sulík-Kollár (Remišová tu hrá politickú bábku-herečku) odrazu je krištáľovočistý vzor spoločnosti a donedávna obľúbenec žltej tlače, profesor Traubner, terčom tej najšpinavšej kampane amerického typu MňaTiež. A dokonca na to zneužili invalidnú ženu s duševnými problémami. Ako je niečo také vôbec možné?!

 

Show musí ísť ďalej

   Tlač u nás splnila naozaj hrdinskú úlohu v boji proti mečiarizmu a po jeho páde sme mali široko-ďaleko najslobodnejšie médiá. Až do chvíle, kedy si v Deep State uvedomili, že strácajú kontrolu nad touto časťou Európy a tá sloboda, hlavne na sociálnych médiách, začína odhaľovať špinavosti ich svetovládnych plánov a hlavne ich masové ľudské obete všade po svete. A tak zmobilizovali svoje „think tanky“, aby vyfabrikovali nálepky typu „konšpiračné teórie“, „hoaxy“, „fake news“, či „toxické informácie“ (naozaj bizarný pojem!) na umlčanie slobody slova. Toto základné ľudské právo v každodennej praxi ich samých usvedčovalo z masívnej konšpirácie a nimi používaných fake-news a hoaxov (ako bol podvrh o údajných zbraniach hromadného ničenia v Iraku). Každý kritický pohľad na Deep State a jeho prisluhovačov je „nenávistný prejav“??! Ich nenávistné prejavy sa, pochopiteľne, prehliadajú (spomeňme si len na zbesneného Igora Hrozného Potemkina a jeho desaťročné vyčíňanie v našom parlamente). U nás je suverénne najväčším konšpirátorom Hríb s jeho obludnou kampaňou na obranu beštiálnych vrahov študentky Cervanovej.

Keď chcete vymývať ľuďom mozgy, nestačí len podstrčiť nástroje novej propagandy, ale treba aj vyškoliť a dobre zaplatiť jej vykonávateľov. Na to sú najvhodnejší novodobí komsomolci, ako istá Studničková, či jej tútor Kostolník alebo starší kolega Struháčik a im podobní. Nie je ich veľa, ale besní sú dosť. A nezabúdajme, kto vlečie SME-čko do stoky žurnalistiky. Beata Baloghová dostala americké školenie už v roku 1995. A tak napríklad neuznáva samozrejmosť autorizácie rozhovoru (veď v USA ju to neučili!), hoci vďaka tomu sa dá vyhnúť zbytočných chybám a zle odpočutým a tým pádom prekrúteným faktom. A teraz si predstavte, že už nejde o zbytočnosť, ale zámer. Hanzelovej slovník označujúcich herca Kramára a profesora Trabnera za „sexuálnych predátorov“ predsa kopíruje manuál americkej fantazmagórie MeTú-cej kampane!

Takže tu máme SME-čku takýchto dobre vycvičených mediálnych psov (veď sa tvrdí, že novinári sú strážnymi psami demokracie), aby besne hrýzli na povel. A odrazu nemajú koho hrýzť! S(po)tvorili nám tu politickú zberbu v podobe vlády psychopata Zmatkoviča, mafiánskeho kumpána Kollára a Kočnerovho pobratima Sulíka. Tí sú nateraz nedotknuteľní a keby aj spoločne od radosti z bezmedznej moci podpálili bratislavský Hrad, žlťácka tlač by držala hubu. O skutočnom zle v pôvodných oligarchoch (ako je Haščák, hlavný organizátor rozkrádania štátu v projekte „Gorila“ a inšpirátor Kočnerových „vybovačiek“), i tých nových (ESET prepojený na podozrivé toky i záujmy mimo Slovenska) žlťácka tlač nepíše, veď si ich títo oligarchovia kúpili! Obludná bublina „lebo Fico“ (keď sa Haščákom platená tlač do zblbnutia zamýšľala nad jednou vypitou kolou, ale miliardové Haščákove šachy s naším národným majetkom si okázalo nevšíma) je už nezaujímavá. Ale štekať a hrýzť si už tieto besné psy zvykli. A tak sa hodí aj chudák profesor Traubner. Podľa amerického vzoru.

 

Čo s tým?

   Profesora Traubnera poznám takmer tridsať rokov a môžem len potvrdiť, že je to obetavý, mimoriadne slušný a ústretový lekár i spoločenská osobnosť. Posledné roky chodil už len o paličke, všade do spoločnosti so svojou vzácnou pani manželkou, popíjal len vodu, či minerálku, nijako nehodoval a rozdával len dobrú náladu. Vždy ochotný pomôcť – ako lekár, aj ako priateľ. Túto osobnosť obviňovať podľa manuálu MeToo-posti je proste choré. A chorý je aj ne-etický novinársky „výkon“ hovnometčíčky Hanzelovej, ktorá jednoducho neodolala, aby vyfabrikovala kauzu, ktorá je už od základov falošná a umelo nafúknutá. Roky bola svojimi chlebodarcami chválená za svoj mediálny hyenizmus, tak prečo by sa mala zastaviť pred špinením človeka, ktorý prežil holocaust, desaťročia vykonával obetavú službu tejto spoločnosti a v súčasnosti je pripútaný na vozíček? A to všetko má byť teraz popreté pre niečo tak absurdné, ako je celé toto pofidérne „hnutie“ na čele s hereckou podenkovou hviezdičkou na drogách, ktorá prvá v Hollywoode vytiahla svoje cecky na verejnosť, aby na seba za každú cenu upozornila? To môže fungovať len za oceánom, kde má intoxikácia spoločnosti žltou tlačou takmer storočnú tradíciu. A, škoda mlčať, nie je to osobné!!! Noviny sa musia predávať a ten predaj zarábať. A pri takýchto škandáloch zarábajú dva krát: najskôr stvoria priam vesmírnu bytosť nadľudských vlastnosti a charakteristík „super-star“ a keď sa tento obludný človeku nepodobný obraz mediálne vyčerpá, rovnako bohorovne tú nimi vytvorenú modlu zrútia a okydajú mediálnym hnojom. Zámienka sa vždy nájde. U nás rovnako absurdná sa našla v prípade herca Maroša Kramára – pôvodne líbling žltej tlače a dobrovoľný amplión „zmeny“, je po tej zmene vláčený tou istou žltou tlačou za obludný nezmysel osvedčenou metódou mediálneho lynču. Roky, ba desaťročia, dobrých činov a zásluh na povel zabudnuté – to je definícia žltej tlače v USA už z tridsiatych rokoch minulého storočia.

Pri takej revolučnej novinárke, ako je Hanzelová, by nás nemali prekvapiť kotrmelce dvojitého metra. Na jednej strane obhajuje pedofilov (?!!), ale tu fabrikuje takú hystériu, že tu nebude pomaly fungovať gynekológia, aby sa náhodou nejaká osoba s duševnými problémami (lebo to je Hanzelovej „svedok“) nesťažovala, že sa pri pôrode musela vyzliecť!!!!!!

Ibaže, Hanzelová, tu nie sme v Amerike! Našťastie. Tu je predsa len ešte aspoň časť spoločnosti pri zdravom rozume. Jeho záchranou sú alternatívne médiá, ktoré sú skutočným strážnym psom demokracie plateným samotnými čitateľmi a poslucháčmi. Nie oligarchami, starými, či novými, Hanzelová! A tiež sme o poznanie menšia krajina, kde každý každého pozná a vie si urobiť svoj názor na takého falošné okydávanie. Možno profesor Traubner na očistenie svojho mena podá Trestné oznámenie, možno žalobu a isteže sa rozhorčene ozve. Pán profesor, dovoľ mi radu skúseného autora viac ako 3 600 článkov, rozhovorov, reportáží a esejí, nepočítajúc do toho blogy s úhrnnou čítanosťou presahujúcou štyri milióny čítaní, pričom o médiách aj píšem a prednášam. Tá rada znie: s trpaslíkmi sa nebojuje, trpaslíci sa prekračujú! Veľkoryso mávni rukou nad Hanzelovou (lebo čím viac sa budeš ozývať, tým viac príležitostí bude mať žltá tlač a bulvár na zárobky) a odpusť tej pani-osočovateľke, čo sa zjavne pomiatla. Máš svojich vďačných pacientov, máš priateľov a rodinu, ktorá Ťa potrebuje. Pán profesor, zabudni na príkoria z iste nečakanej strany a buď naďalej vzorom a vítaným hosťom v každej slušnej spoločnosti. Do tej Hanzelová, Baloghová a spol. nepatria, takže sa ani nestretnete. Veľa zdravia a duševnej pohody, pán profesor!

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6279047x
Priemerná čítanosť článkov: 8578x

Autor blogu

Archív

Odkazy