Založ si blog

Po Matovičovi potopa – pandémia poplašných správ

Najnovšie brutálne „opatrenia“ zavádza táto selfie-vláda s odkazom na „hrozivý nárast čísiel“. Problém je v tom, že ide o presný súčet nepresných čísiel, z ktorých podstatná časť môže vykazovať falošné výsledky. Podľa New York Times v prípade PCR testov až na 90%! To totiž vyplýva z ich mechanizmu, kedy sa pri „správnom zadaní“ vždy niečo nájde.

Vieme, že v Afrike urobili pokus a do laboratória poslali živočíšne a rastlinné vzorky a označili ich falošnými sprievodnými listami neexistujúcich osôb. Všetky boli pozitívne!

Obálka knihy

Obálka knihy

O tom ako sa také falošne pozitívne výsledky môžu objaviť, je už viacero vysvetlení a aj názorných ukážok.

Vo svete už začínajú aj vlády otvárať oči nad týmto kolosálnym podvodom, len naši provinční epidemiologickí úradníci zrejme ešte nedostali ten správny pokyn. Vo Švédsku odhalili chybovosť testov dodaných z Číny už pred niekoľkými mesiacmi. V Čechách znížili počet nahlásených infikovaných po zistení „obyčajnej“ štatistickej chyby.

Podľa správ Slovenského rozhlasu (najdôveryhodnejšieho média na Slovensku bez hoaxov?!) z dňa 8.10.2020 vo V. Británii preverovali tieto testy a zistili, že z 800 testov vykazovalo 50 nesprávne výsledky. Na túto tému prehovoril aj minister zahraničia Veľkej Británie, ktorý uviedol, že len 7% pozitívnych testov zodpovedá realite!!!

Vysvetlenie „hrozivých“ čísiel a následnej propagandy bezradnej selfie-vlády Matoviča je prosté. Údajný nárast „nakazených“ (konečne sa v RTVS naučili používať správnejšie označenie „infikovaných“) sa zamieňa s nástupom chrípkového obdobia. A vtedy čísla infikovaných prirodzene rastú. Dôkaz zámeny covidu so sezónnou chrípkou: v lete boli Tatry plné na prasknutie, reštaurácie, hotely aj električky a žiadny nárast pozitívne testovaných, kým oficiálne neohlásili II. vlnu!!!

A to najpodstatnejšie: tieto testy NEROZLIŠUJÚ korona-vírus Covid-19 od obyčajného chrípkového. Jednoducho preto, že vzorka toho strašidelného covid-u NIE JE k dispozícii!!! Referenčnou vzorkou je katalógový vzor hodiaci sa na akýkoľvek korona-vírus!!!

Komu sa nechce čítať vedecké štúdie na danú tému, stačí obyčajný sedliacky rozum na príklade nasledujúcich oficiálnych správ (čísla sú pre lepšiu názornosť zaokrúhlené, každý si môže vyhľadať presné): Podľa oficiálnych správ bolo 6.10. 800 pozitívnych výsledkov na 8 000 testov, dňa 7.10. už 1 000 pozitívnych na 9 000 testov a 10.10. viac ako 1 000 pozitívnych na menej ako 9 000 testov. To sú absurdné pomery, keď náhodné testy majú viac ako 10% záchyt?! To je u náhodných testov nepredstaviteľné. A teraz ďalšia oficiálna správa: na konferencii Globsec bolo testovaných skoro 1 000 účastníkov a nikto nemal pozitívny výsledok. NIKTO?!! Teda, poviem vám, imunita vojnových štváčov je obdivuhodná!?

A perlička k tomu všetkému: byť pozitívne testovaný neznamená byť chorý a dokonca ani nemusíte byť prenášačom infekcie. Vrcholný cynizmus potom predvádzajú pseudo-minister Krajči a pseudo-hygienik Mikas, ktorí obaja prekonali údajnú covid-infekciu, ale naďalej šíria nezmyselnú paniku.

Takže celá tá Potemkinova dedina korona-paniky tu nie je na našu ochranu. Matovičova selfie-vláda si vykonštruovala veterné mlyny a bojuje teraz o dušu proti nim na náš úkor a proti našim občianskym aj ľudským právam. NAČO to teda je? Možno na zakrytie už do očí bijúceho faktu, že tou korona-panikou Matovičova selfie-vláda zakrýva svoju nepripravenosť a neschopnosť riadiť tento štát! Na základe pochybných údajov vydávajú absurdné opatrenia a keďže aj bežní občania už rozpoznávajú ten nezmysel, na ich vynucovanie povolávajú políciu a armádu. A nikdy nezabudnime, že Psychopatovič s histriónskymi sklonmi a s neovládateľným nutkaním po selfie-publicite chce byť tým Spasiteľom, čo nás „spasí“, aj keby mal po sebe zanechať len trosky pôvodne prosperujúcej krajiny…

 

Odborné hlasy proti

   Náboženský fanatik prezlečený za ministra zdravotníctva v televíznom rozhovore z nedele, 11.10.2020, zvalil vinu za „hrozivé čísla“ nie na pochybnú štatistiku, ale na nezodpovedné „živly“ oponujúce vládnym „opatreniam“ a spochybňujúcim celú údajnú korona-pandémiu. A dodal, že sa k takýmto „živlom“ pridávajú aj odborníci. Pre každého racionálne uvažujúceho politika by to bol signál zamyslieť sa práve nad kritickým názorom odborníkov. Ale tento pán nie je racionálne uvažujúci politik, ale náboženský fanatik. Boh nás pred ním ochraňuj!

A tu sú kritické hlasy celých veľkých skupín odborníkov v Čechách už z apríla tohto roku ako aj teraz, ale aj lekárov z Nemecka a lekárov a zdravotníkov z Belgicka. Na podvody s evidovaním korona-obetí už dávnejšie upozornili americkí lekári. Sumarizované po prvý krát pani Dr. Mikowitzovou, teraz Dr. Tapperom..

U nás už zazneli kritické hlasy Dr. Liptáka, Dr. Bukovského a profesora Fischera. Myslíte si, že sa niekto v Panickej komisii, či Kvízovom štábe nad ich argumentmi zamyslel? Nežartujte….

Už v júli tohto roku pán profesor virológie Čiampor v rozhovore pre Plus 7 dní povedal: „Musím zdôrazniť, že nejde o žiadnu druhú vlnu. O druhej vlne môžeme hovoriť pri cunami. Epidémia sa buď ukončí a potom obyčajne nasleduje desať až dvadsať rokov, kým sa objaví nový vírusový kmeň. Tak to bolo pri chrípke alebo aj pri SARS. Navyše nový vírus, ktorý by sa mal objaviť ako druhá vlna, by musel mať úplne iné vlastnosti a musel by nakaziť aj ľudí, ktorí už prekonali túto infekciu. A to sa nedeje. Len je o niečo agresívnejší, čo je prirodzené. Strašiť druhou vlnou je dosť populistické.“

Takéto triezve odborné hlasy Matovičova selfie-vláda naozaj nepotrebuje. Veď má dosť poskokov v nadmiere komisií, čo prikývnu na čokoľvek. Aj verného Mikasa s Jarčuškom, čo budú strašiť, kým bude objednávka z tejto vlády. A tak sme obeťami brutálnych zásahov do našich životov pod zámienkou fiktívnej hrozby. A ako už odznelo aj v zahraničnej tlači – následky budú horšie, než akákoľvek takáto PR-pandémia…

 

Už ste pochopili?

   Ak to niekomu ešte nedoplo, tak treba pripomenúť, že „opatrenia“ nevydávajú členovia tých troch prapodivných komisií anonymov, ale vláda a za ňu premiér osobne. Chcete názorné príklady?

Orbán zatvoril maďarské hranice. Ale desaťtisíce rumunských Maďarov mohlo cez ne z jeho rozhodnutia voľne korzovať, lebo v Rumunsku boli voľby, tak aby sa ich hlasy nestratili.

Obvinený korupčník a vojnový štváč Netanyahu v obave pred protestmi zakázal v celom Izraeli vychádzanie na vzdialenosť väčšiu ako jeden kilometer do domu. Nepomohlo, desaťtisíce vyšli do ulíc na demonštrácie proti jeho vláde a nikto s netrúfol zasiahnuť.

A čo sme my horší? V okamihu, kedy táto selfie-vláda zrušila športové podujatia, kultúrne akcie, svadby, pohreby, cirkevné obrady nad účasť 50 ľudí, tá istá vláda ani okom nemihla, keď sa v Bratislave v týchto dňoch zišli vojnoví štváči na konferencii Globsec, kde bolo 250 účastníkov (aj zo zahraničia!) a 700 členov obslužného personálu. Pavol Demeš sa na FCB pochválil, ako sa bratal s pani bieloruskou prezidentskou protikandidátkou bez rúšok. A ako dopadli testy tej takmer tisícky účastníkov a ich obsluhy na Globsec-u, už vieme.

Konečne ste pochopili?

 

Ukážka z knihy Koronavírus ako terorizmus, vydanej v limitovanom náklade v spolupráci s internetovým rádiom InfoVojna.sk.

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6296385x
Priemerná čítanosť článkov: 8602x

Autor blogu

Archív

Odkazy