Založ si blog

Po Matovičovi potopa – ako to dopadne?

V prípade korona-paniky je mimoriadne dôležitý čas. Čím dlhšie ju bude udržiavať náš samozvaný Spasiteľ Matovič, tým ťažšie sa z toho budeme spamätávať.

K moci sa dostali „zmenári“ (posadnutí zmenami pre zmeny), ktorí dokázali v mimoriadne krátkej dobe narobiť hanbu nielen sebe, ale aj celej krajine. Ich pandemické plagiátorstvo poznajú už aj za hranicami (Matovič, Kollár, Krištúfková, Gröhling a ďalší).

Matovič mal od začiatku fixnú ideu, že bude premiantom vo vysporiadaní sa s korona-pandémiou a tak robí aj opatrenia, ktoré iné vlády odmietajú.

Obálka knihy

Obálka knihy

Pod týmto politickým zadaním tri komisie anonymov opatrenia vymýšľajú, ale  nedomýšľajú. Ide doslova o sociálne experimenty, pri ktorých skúšajú koľko ešte znesieme.

Takto zoberú ľuďom chuť čokoľvek podnikať, plánovať, púšťať sa do verejných aktivít.

Zarežú zaživa ekonomiku, kultúru, šport a v konečnom dôsledku aj živé školstvo.

Najhoršie je, že žiadna racionálna debata s Psychopatovičom nie je možná, ako sa o tom presvedčil už x-tý krát jeho bývalý kamoš Sulík (čo má tiež dosť masla na hlave). Psychopatovičova pomsta ide tak ďaleko, že na samit v Bruseli neberie štátneho tajomníka Ministerstva zahraničných vecí za SAS. Pomoc od odborníka berie ako „ústretovosť voči SAS“??? Takže tam bude Psychopatovič sedieť nadarmo. Jednak na jeho trnavčinu tam prekladateľa nemajú a druhak netuší o čom je tam reč. Na to on nemá čas, robí si selfie. A už aj hanbu v priamom prenose…

Osoby s touto diagnózou nemajú problém obviniť kohokoľvek so svojich vlastných zlyhaní. A Matovič si už hľadá obetného baránka. Najnovšie tvrdí, že za všetky lapsusy a dôsledky „opatrení“ môže len a len Ústredný krízový štáb a Mikas osobne. Pritom Matovič už dopredu vyhlásil, že sa sám o sebe pustí do boja s veternými mlynmi svojej vlastnej korona-paniky a všetky výnimky, čo doteraz urobil boli len a len jeho vôľa až svojvôľa.

Matovič sprosto vynadal občanom tejto krajiny, že sú vraj nezodpovední. Vážne? A ako je potom možné, že jeden z tých mudrcov v troch panických a kvízových komisiách bol pozitívne testovaný?! Vodu káže, víno pije? A nie je to až do očí bijúci paradox, že akurát Mikas a náboženský fanatik preoblečený za ministra zdravotníctva Krajčí sa ocitli v preventívnej karanténe? Tak, kto je tu nezodpovedný? Či skôr, nie je to dôkaz, že z prevencie je viac škody, než úžitku?

Pozoruhodná je jeho oprávnená obava z protestov, keď zákaz zhromažďovania začal platiť už dva dni pred začiatkom ostatných opatrení z 15.10..

Táto selfie-vláda zrazil prirodzenú autoritu štátu na samé dno. Nečudo, že si ju vynucuje zneužívaním Polície a Armády.

Vírus prirodzene oslabuje, oni z bezradnosti pritvrdzujú. Ale nezabúdajme, ako sa nám tu títo „zmenári“ zjavili:

Pred prevratom spôsobeným úmyselnou politickou dvojnásobnou vraždou:

+ táto krajina nevídane prosperovala

+ vláda sa vytrvalo starala o pozitívne sociálne opatrenia pre všetky vrstvy obyvateľstva

+ bránila a vracala späť národný majetok

+ vďaka tomu sme boli aj na medzinárodnom poli samostatne a suverénne vystupujúcou krajinou

TERAZ je ZMENA

+ napriek bruselským sľubom hlavne malí a strední podnikatelia krachujú, štát skĺzol na hranu bankrotu

+ sociálne výhody obyvateľov „zmenári“ likvidujú

+ národný majetok rozpredávajú

+ vďaka tomu sme banánovou republikou v rukách „amatérů a idiotů“ (podľa českého komentátora) v prospech iných.

Kto z toho profituje? No tí, čo zaplatili tú politickú vraždu, ako nástroj brutálneho politického útoku voči tomuto štátu.

A dokedy toto šialenstvo s Covid-om potrvá? Na to podľa novej anekdoty už nejakému pacientovi odpovedal jeho doktor: „Neviem, o politiku sa nezaujímam.“

 

P.S. A čo ďalej? Keď nám zakázali protesty (ktorými sa dostali k moci), stále predsa platí slovenské „Ako sa do hory volá, tak sa z nej ozýva“. Títo panáci sú posadnutí seba-prezentáciou. No tak kdekoľvek uvidíme, že sa zase na sociálnych sieťach vytŕčajú, treba im v komentári dať slušne ale jasne najavo, kam patria…

 

Ukážka z knihy Koronavírus ako terorizmus, vydanej v limitovanom náklade v spolupráci s internetovým rádiom InfoVojna.sk.

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6301536x
Priemerná čítanosť článkov: 8609x

Autor blogu

Archív

Odkazy