Založ si blog

Moc „bezmocných“ mimovládok a diabolský Sputnik

Je veľký rozdiel medzi Občianskymi združeniami a mimovládkami. Tí prví mobilizujú občanov k užitočným charitatívnym činnostiam, tí druhí robia politiku, čo priznávajú výrazom „ovplyvňovanie politík“. Tí prví fungujú na vlastných nápadoch a iniciatívach, tí druhí sú financovaní najmä zo zahraničia alebo majú aspoň minimálne odtiaľ noty na svoju činnosť. U tých druhých je pozoruhodné aj to, že sa prakticky nepredpokladá, že tie noty a peniaze by mohli prísť aj zo Severu, Juhu a „nedajbože“ Východu – sú výsostným produktom Západu a to pod zámienku, že tam vynašli demokraciu (na Grécko sa zabudlo?) a tým pádom majú na ňu výlučný (americký) patent. Občianske združenia pracujú obetavo v každom režime, mimovládky bolo najviac počuť pred minulými voľbami, kedy sa v politike starali naozaj už do všetkého. Ale teraz nám akosi nápadne onemeli. Splnili svoju úlohu a už nie sú potrební?

 

Čo sa im to stalo?

   Všimnime si to na konkrétnych príkladoch. Pred nástupom selfie-vlády Psychopatoviča sme boli pravidelne a masívne oblažovaní feministickými a LGBTI kampaňami. Medzi organizátormi vynikala istá Pietruchová, čo si „urobila meno“ na útokoch proti katolíckej cirkvi a orgány činné v trestnom konaní si to akosi nevšimli. Ani jej netransparentné financovanie kampane „Piata žena“, kde na danú tému klamala ako na bežiacom páse. Tak sa veľmi starala o LGBTI, že dokonca aj pedofilov chcela vraj brať pod ochranu (po protestoch vycúvala?). Z aktivistky, čo si nežila chudobne, sa (za odmenu za štvavé kampane?) stala dokonca riaditeľkou Odboru rodovej rovnosti a rovnosti príležitostí na Ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny SR. Z capa sa za naše dane stal záhradník?! A žiadna vláda si s tým netrúfala nič urobiť. Až prišla selfie-vláda a Pietruchová musela odísť z riaditeľskej pozície, aj Ministerstva. A čuduj sa svete, ani LGBTI pes po nej neštekol?!

Je to vôbec drastická premena. Mimovládky pod kepienkom „ľudskoprávnych aktivistov“ huckali kde koho proti predošlým vládam. Pamätáte si na hercov, vždy ochotných vycapiť sa na tribúny protestov, aj keď sa to ich konkrétne netýkalo? Dnes tu máme už rok odborníčku na „koňské divadlo“, čo nechala vykrvácať kultúru zaživa. Kde sú Stanke, Kemka, Pauhofová a celá tá dychtivo protestná grupa reprodukčných umelcov? V prípade Kuciaka zneužívali aj dosky Národného divadla na hecovanie proti vtedajšej vláde. Táto selfie-vláda aj ich konkrétne pripravila o všetko a nedala im nič. Hej, Stanke, Kemka, Pauhofová, čo sa stalo, že teraz držíte hubu?! Ako to, že odrazu neprotestujete ani hláskom, keď ide o vás samotných?!

Ľudskoprávnych aktivistov bolo ako húb po daždi po vražde Kuciaka a jeho snúbenice. Ale po vražde generála Lučanského a celej sérii samovrážd pre brutálne praktiky tohto zločinného režimu – aké ticho zavládlo! Aj sme skoro zabudli, že nejaká Amnesty International existuje. Kde ste, ochrancovia demokracie a ľudských práv? Kam ste zaliezli?!

A pamätáte si na tých priam z kanála vyskočených príživníkov na migračnej vlne pred pár rokmi? To vláda toho „nenávideného“ Roberta Fica im bez výberového konania zo dňa na deň dala 300 000 eur na utečencov, ktorí k nám nikdy nedorazili?! A aj pán Krčméry sa nezabudol na tom priživiť…

Keď nenávistná extrémne propagandistická žltá tlač živila umelo nafúknutú kauzu Dankovej rigorózky, akademickí funkcionári išli z kože vyskočiť, ako boli pobúrení. U nás na Prírodovedeckej fakulte to boli hlavne profesor Nosek a docent Trizna, čo sa nehanbili zneužiť aj hromadnú poštu zamestnancom fakulty, aby burcovali „proti neprávosti“. A tuším to bol pán docent Trizna, čo viedol hŕstku „rozhorčených“ až z Mlynskej doliny do centra hlavného mesta a po ceste čosi vykrikovali a čímsi mávali. Také „vážne“ to bolo. Dnes máme vládu plnú plagiátorov a ten najväčší je predsedom parlamentu – a kde ste, počestní akademici?! Prečo ste sa neozvali a dodnes mlčíte? Veď som ich nielen na tomto blogu (ktorý mohli prehliadnuť), ale aj osobne vyzýval, slniečka naše fakultné, ale akosi o nich a im podobných nebolo a nie je počuť? Tak čo je to za farizejstvo, že keď zavelí žltá tlač, tak jačíte a teraz odrazu nie?

Ale sú tu aj otázky, ktoré sa dotýkajú nás všetkých. Pod rukami selfie-vlády sa rozpadáva naša ekonomika, čo zasahuje každého z nás. Problémy gastro-priemyslu a turistického priemyslu, ktoré začali už pred rokom riešia títo „amatéri a idioti“ až dnes?! Nehovoriac o iných odvetviach. A odrazu sa dozvedáme priamo z Europralamentu od Nichosonovej, že bábkoherečka prešustrovala miliardu eur, a – nič? Žiadna mimovládka nejačí o dušu spasenú? Nedostali od svojich západných patrónov noty, či?

Pod zámienkou núdzového stavu nám „zmenári k zlu“ zmrzačili Ústavu a demontujú demokraciu. A kde ste, „ľudskoprávni aktivisti“?! Odrazu vám demokracia a ľudské práva nestoja za pohnutie, čo len malíčkom?

 

Žaba na prameni

   Začalo to našim Paľkom Demešom, údajne prvým ministrom zahraničných vecí, ale skôr to bol svojrázny ministerský predskokan. Ale on akoby tomu ministerstvu vtlačil „biľag“, ktorého sa nezbavilo dodnes. Veď to bol jeho kamoš, istý Milan Nič, ktorý bol podozrivý z ovplyvňovania dotácií z programu rozvojovej pomoci Slovak Aid, keď sa iste aj s Paľkovou pomocou doškriabal na MZV? Len čo sa dostal na Zamini, kam prišiel z Nadácie Pontis, táto jeho materská nadácia zázrakom uspela v dojení ministerských (a teda našich) peňazí. Zo siedmich predložených projektov bola úspešná v siedmich prípadoch…  Čo za tie ohromné peniaze vlastne poskytli? Pretože tu máme neuveriteľný paradox. Najviac peňazí dostávali mimovládky práve za vlád Roberta Fica, ktorého tak nenávideli. Dobré, čo?

Pavol Demeš sa staral do každých volieb a protestov, čo si ja len pamätám. Veď bol samozvaným „otcom mimovládok“. On im rozdával tie západné noty. Veď to on sa postaral o ich zatiahnutie do politiky. A ako to, že odrazu mlčí? Taký „záchranca demokracie“ a jej súčasná demontáž Matovičovou selfie-vládou ho necháva ľahostajným?

A nezabúdajme, že to bolo za ministrovania Lajčáka z vlády Roberta Fica, kedy bola z našich daní masívne financovaná konferencia vojnových štváčov Globsec, kde nechýbal ani ten najväčší jastrab, americký senátor McCain. Neprišiel iste zadarmo a ani nadarmo. Táto konferencia šírila rusofóbiu a čínofóbiu vo veľkom. Po nástupe selfie-vlády sa ich tisíc stretlo napriek všetkým „black-out-om (to je po trnavsky „lock-down“) na jednom mieste a nechýba ani Paľko Demeš s jeho selfie-mániou. Takže ho máme pekne vycapeného aj s bieloruskou alternatívnou prezidentkou, po ktorej dnes už opäť (tak ako v prípade Saakašviliho, pôvodne miláčika Washingtonu) ani americký pes husky neštekne.

Jedným z hlavných organizátorov Globsecu bol istý Korčok. Ten, čo pracoval a dnes aj ako minister zahraničných vecí selfie-vlády pracuje na tom, aby sme sa „korčok po korčoku“ konečne stali nesvojprávnou kolóniou v rukách globalizátorov.

A teraz si všimnime tú čarovnú premenu.

Keď Matelko „za trest“ nezobral Korčokovho zástupcu Klusa do Bruselu a predviedol tam svoje „one time, next time“ – Korčok ani nepípol.

Keď Testovič trapošil v Paríži s Klárkou – Korčok držal hubu.

Keď Šachmatovič „vtipne“ urazil Ukrajincov – Korčok sa za neho ospravedlňoval, ale na Matelka nemal krivé slovo.

A keď sa Korčok konečne ohradil voči maďarským manévrom s našim dvojitým občianstvom – Zmatkovič ho zvozil a Korčok sklopil uši.

Ale, pozor, pozor!!! Stačilo, aby Igor Hrozný Potemkin siahol po vakcíne Sputnik, a odrazu sa nám pán minister Korčok pohotovo stoporil a začal vehementne podrývať autoritu a štátotvornosť svojho predsedu vlády, keď sa rovno na TA3 vyhrážal, že kto bude zaočkovaný SPUTNIKOM V nebude mať rovnaké práva ako ostatnými (tiež spočiatku provizórne) schválenými vakcínami EÚ. A tu sme pri podstate!

 

Riešenie tu je!

   Záhadné mlčanie mimovládok som tu opisoval už aj skôr. A, čuduj sa svete, nič im doteraz nevadilo, ale odrazu sa prebudili a už jačiáááááá – kvôli vakcíne Sputnik?!! Donedávna neviditeľná Transparency International sa dokonca vyhráža žalobou, ak by si nedajbože niekto trúfol zaočkovať sa niečím, čo už absolvovali msy Rusov bez problémov (spomeňme si na odpadnutú „pokusnú zdravotnú sestričku“ po aplikácii Pfizer-zázraku rovno pred propagandisticky privolanými novinármi!) a viac ako 40 krajín po nej siaha. Maďari ju bez problémov využívajú, keď EÚ na čele s pani Lajnovou zlyhala pri obstaraní „tých pravých“.

Nemôže byť jasnejší dôkaz toho, že mimovládky u nás zľahka prehliadajú všetky lapsusy a brutálne experimenty tejto selfie-vlády, ale zmobilizujú sa v okamihu, keď ide o záujmy západných globalistov. To odrazu vstávajú z mŕtvych a už pracujú (ako vždy ruka v ruke s tými pravými v našej politike) dokonca aj na rozpade tejto Sociopatovičovej zločinnej vlády. Za toľké doslova svinstvá by si to zaslúžil a nakoniec ho pochovajú jeho mimovládkoví tvorcovia, keď si raz trúfne urobiť niečo, čo nám Západ neschválil?

Áno, mimovládky u nás sú tá „piata kolóna“, čo zabezpečuje aj za naše dane, aby sme ani náhodou nemali pocit, že sme svojprávni a tak aj slobodní v našom rozhodovaní. Čo s tým?

Veď je to také jednoduché. Tam kde formát mimovládok vymysleli, tam vymysleli aj ich elimináciu, keď sa nehodia. Tak v USA zaviedli pre aktivistov financovaných zo zahraničia štatút „zahraničného agenta“. A čuduj sa svete, americký princíp prevzalo s úspechom Rusko!!! No a čo sme my horší než naši vzorrovia v USA?

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 07:54

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6299847x
Priemerná čítanosť článkov: 8606x

Autor blogu

Archív

Odkazy