Založ si blog

Kočner – nevydarený univerzálny zlosyn

Zdochýnajúca kobyla vraj najviac kope. Politická zberba plagiátorov vedená sociopatom Matovičom za asistencie žltej tlače (to je SME-čka, Denník N-ádor, týždeňAktuality.sk)  a kolaborantskej RTVS ešte kope. Momentálne do rozsudku Špecializovaného trestného súdu vo veci Kočnera a Zsuzsovej. S neskutočnou drzosťou plagiátorov a politických mopslíkov prskajú jedovaté sliny z rozčúlenia, že nezávislé súdy nie sú stále ešte u nás závislé od ich momentálnych sociopatických nápadov vykonávaných Matovičovým komandom v NAKA s pomocou Lipšicovej úderky na Špeciálnej prokuratúre a završovanej vybranými sudcovskými kolaborantmi na ŠTS.

 

Nevídaný útok na právny štát

   Dávajme si pozor na Matovičove pokusy pred blížiacimi sa voľbami vyhlasovať: „Čo bolo-bolo, teraz vám sľúbim viac, než kedykoľvek predtým“. Áno, práve Matovič a politickí skrachovanci ako Šeliga, Kolíková, stand-up komička Remišová a im podobní by radi zabudli na to, čo doteraz napáchali, alebo to aspoň politicky kryli. Preto si práve teraz pripomeňme ich bezprecedentný útok na základy právneho štátu u nás.

Matovičove komando (viac o nich je v mojej najnovšej knihe „Slovensko – raj kajúcnikov, Spravodlivosť podľa Matoviča“) ovládlo NAKA, zmenilo ju na NAČeKA (po vzoru boľševickej tajnej Polície), aby s ich pomocou koaličná politická zberba napadla piliere každého právneho štátu:

Políciu – brutálne prenasledovanie vedúcich funkcionárov, čo vrcholilo tým, že majú na svedomí predčasnú smrť generála Lučanského.

Prokuratúru – vyhnali odtiaľ Čižnára, hoci im paragrafom 363 verne slúžil, aj jeho zástupkyňu JUDr. Vieru Kováčikovú (ktorá generála Lučanského poznala a mohla zabrániť jeho plánovanému mučeniu väzbou s následkom smrti!) a za mreže falošnými „svedectvami“ dostali aj špeciálneho prokurátora Kováčika.

Súdy – celú garnitúru sudcov surovo napadli a vláčili v putách, aby sa zistilo, že okrem nimi väzbou mučenej Jankovskej a Harabinovho učňa Sklenku nikomu nič nedokázali. Bola to čistá zlovôľa. Naopak, proti všetkým pravidlám (a ktoré oni vôbec kedy rešpektovali?!) dosadili za predsedu Súdnej rady svojho Mazánka, pardon Mazáka, a ten im verne slúži zakrývaním obludných súdnych rozhodnutí (napr. „súdnym rozkazom“ neprávomocne a nezmyselne „odsúdený“ Kažimír, aby zakryli, že celá obžaloba stojí na falošnom svedectve univerzálneho kajúcnika).

A keď si SIS splnila svoju povinnosť upozorniť na tento zločinný komplot zneužitia politickej moci a aj právomoci vybraných verejných činiteľov, pomstili sa nezákonnou väzbou riaditeľa SIS, Pčolinského.

To všetko prekrývala z prezidentského paláca Barbina zo skládky politických sľubov, nehovoriac o celej zločinnej koalícii v selfie-vláde plagiátorov a chránenej dielni hlasovacích robotov v parlamente.

Všetky tieto zvrhlosti, ktoré podrobne opisujem v zmienenej knihe, im mali likvidáciou opozície zabezpečiť monopol na moc, aby na čele s Psychopatovičom vládli Slovensku (tak ako on predpovedal) „na večné časy a nikdy inak“!

Ibaže od plagiátora nemôžeme čakať, že by bol čo len mierne poznačený poznaním, ktoré každý vzdelanec ovláda – že totiž každá akcia vyvoláva reakciu. A teraz sú zúriví, že ich tá reakcia, aj v podobe najnovšieho rozsudku v kauze Kuciak, dostihla…

 

Univerzálni kajúcnici na univerzálnych zlosynov

   Táto politická zberba sa pokúsila vrátiť politické procesy, ako si ich pamätáme z 50-tych rokov. Aj vtedy stačilo len na niekoho ukázať prstom a nehľadali sa dôkazy, stačilo tvrdenie jediného udavača. Dnes sa takíto udavači na jedno požitie recyklujú ako „univerzálni kajúcnici“ (Makó, Slobodník, Imrecze…) v rukách „Čurillovskej mafie“ (ako ich nazval ex-mafián a budúci minister pornohospodárstva Kollár). A tak ako za komunistickej totality, aj tentoraz dochádza k absurditám. Máme tu predsa aj univerzálneho, všetkého schopného Lipšica. Toho, čo si so Zsuzsovou písal a aj fyzicky sa o ňu pokúšal! No a odrazu je ona tá „špina“ a on ten „čistý“, čo na ňu prihadzuje ďalšie blato? Takisto veľmi rozčúlilo vykrádačku aktuálnych vyšetrovacích spisov Todovú (v kauzách, kde nápadne figuroval práve Lipšic!), že sa v nimi tak glorifikovanej Kočnerovej komunikácii na Threeme, odrazu objavilo aj toto bizarné Lipšicove správanie. Veď ona zrejme mala sľúbený monopol na dezinformácie vo výbere „tých správnych“ a zamlčaní „tých nesprávnych“ záznamov! Lipšica preto kompromituje už len Zsuzsovej existencia (veď mu to v záverečnej reči aj vykričala), tak Lipšic zneužíva svoje postavenie (kam ho dotlačil Matovič s jasnou úlohou, ktorú porušovaním všetkých zákonných postupov aj plní!), aby sa jej zbavil?! A TOTO je tá „spravodlivosť podľa Matoviča“, ako o tom píšem vo svojej najnovšej knihe!

 

Kto spustil KuCIAkiádu a prečo?

   Evidentne bezdôvodná vražda dvoch mladých ľudí až príliš nápadne pripomína scenár „farebných revolúcií“, ktoré si globalizačná klika vyskúšala v afrických krajinách, aj Gruzínsku. Podľa zahraničných pozorovateľov je tých scenárov až päť, ale iniciácia vraždou nevinných ľudí vždy ostáva. To množné číslo platí napríklad aj na ukrajinský Majdan, kde gruzínski odstreľovači dodaní globalizačnou bábkou Saakašvilim strieľali (podľa svedectva pôvodne ukrajinskej hrdinky Savčenkovej, ktorá tým svedectvom hneď prestala byť hrdinkou a umlčali ju väzením) na obe strany, aby ich rozoštvali a konečne po mesiacoch, čo sa scenár nedaril, zvrhli podľa plánu vtedajšiu legitímnu vládu (hoci už bola podpísaná dohoda o nových voľbách, ktorú garantovali Nemecko, Francúzsko a Poľsko, ale vo Washingtone sa nehodila!). A tak dodali nasilu do čela Ukrajiny Saakašviliho klon menom Zelenský. A nezabúdajme, že si už dávnejšie overili nutnosť odviesť pozornosť od skutočných páchateľov, keď za údajného atentátnika v prípade smrti prezidenta J. F. Kennedyho nastrčili Lee Harwey Oswalda, ale toho hneď aj zlikvidovali, aby sa nemohol brániť.

Takýmito z horúcej stopy zavádzajúcimi „univerzálnymi zlosynmi“ sú u nás Kočner so Zsuzsovou. A ako správne podotýka novinár Ivan Mego v minisérii TV dokumentov „Mafiáni na Slovensku“, ktorá sa najnovšie objavila voľne na YouTube, aj tu sa neriešia skutoční objednávatelia brutálnej vraždy mladého páru, ale „zástupní“. Je totiž dosť iných zločinov, ktorých sa Kočner podľa všetkého dopustil, ale to je z hľadiska politických záujmov najnovších už nevládnych skrachovancov nezaujímavé. Ako ktosi napísal na internete v debate k jednému dielu TV relácie „Na moment, blogeri!“ práve o Kuciakovi a Lučanskom: „Kuciakom sa k moci dostali, Lučanským sa pokúsili pri nej udržať“. Prokurátor Harkabus dobre vedel, že na obvinenie Kočnera so Zsuzsovou nemá žiadne solídne dôkazy, tak začal dodatočne vymýšľať (a objavilo sa to znovu po už druhom oslobodzujúcom rozsudku nad Kočnerom), že sa budú hrabať znova v Threeme a niečo vyhrabú, ale na to im súd neskočil. Tak sa odrazu objavil Andruskóv list, ktorý polopatisticky ukazuje na Kočnera so Zsuzsovou a pán Harkabus nápadne neprejavil záujem preveriť, či nebol náhodou písaný účelovo a teda dodatočne. Mimochodom, falšovanie dôkazov pred súdom je trestné, ale veď čo zo svedectiev univerzálnych kajúcnikov ako „dôkazov“ nebolo falošné? Veď aj v tomto prípade Andruskó figuruje ako „univerzálny kajúcnik“, akých Čurillovská banda vyprodukovala viacero a všetky ich zverstvá v trestnom konaní podrobne opisujem v najnovšej knihe  „Slovensko – raj kajúcnikov, Spravodlivosť podľa Matoviča“. Je totiž podozrenie, že Andruskó a ďalší spoluobvinení buď na miesto činu prišli neskoro, teda už po smrti mladej dvojice, alebo ich tam navigoval niekto, kto nutne potrebuje podhodiť Kočnera so Zsuzsovou, ako obetných baránkov na odlákanie pozornosti od pravej stopy. A Zsuzsová sa tým obetným baránkom aj stala v absurdnej kauze údajných objednávok na vraždy prokurátorov (a vraj aj Lipšica, s ktorým si vymieňala intímne narážky a ktorý ju slizko zvádzal? To je absurdnosť na druhú!!!) a aj to len symbolicky, pretože náš absurdne neo-liberálny súdny systém tresty nesčítava, ale prekrýva. Čiže čo sa týka dĺžky väzenia, novým rozsudkom sa pre ňu fakticky nič nemení.

 

Mediálni psi štekajú a čo na to karavána?

   Ale nezabúdajme na krvilačnú žltú tlač, ktorej bezškrupulózni komsomolci od počiatku selfie-vlády plagiátorov fungovali ako štváči verejných lynčov bez súdu. Samozrejme, že jačia v hrôze, že nimi svojvoľne a samozvane vynesené rozsudky už súdy najnovšie odmietajú. To je tá reakcia aj po ich podpore brutálnych akcií na zastrašenie pilierov právneho štátu, ako sme to vymenovali v úvode. A čo im ostáva, než vytiahnuť obohraných politických mopslíkov Šeligu (strojcu KuCIAkiády, ktorý predsa sľuboval, že do politiky nepôjde!), či Kolíkovú (ktorá ma na rukách krv nevinného generála Lučanského). No a zneužitie Kuciakových rodičov (ktorí o nutnosti seriózneho dokazovania na súde nemajú ani len potuchy)? Ich huckanie k verejnému lynčovaniu vybraných obetných baránkov, je už pre žltú tlač rutinou. Veď sa pokúšali zastrašiť aj prvý senát, ktorý Kočnera so Zsuzsovou oslobodil tým, že sa nabúrali do zalepenej (?!) obálky, kde je podľa pravidiel súdu zaznamenané kto ako v senáte hlasoval! Zastrašovali, ale tento druhý súd zjavne nezastrašili. A to je pre nich niečo nepredstaviteľné! Zaujímavé je, ako je odrazu ticho donedávna tak hyperaktívna pani Kušnírová, ktorú si účelovo pribral do svojej biznis-straničky Matovič. Ten Matovič, ktorého žltá tlač vypustila ako džina z fľaše a teraz ho za nič na svete nevedia vrátiť späť. Ten Matovič, ktorý im vyhlásil vojnu a vraj ich bude dávať po jednom „dolu“. O tom je v mojej knihe celá jedna veľmi poučná kapitola.

A tak tu stále ostáva ako jediné po stáročia neomylné pravidlo hľadania pravdy v starorímskom „Cui bono?“, teda komu vražda novinára a jeho snúbenice prospela? A keby si všetci tí, čo teraz jačia a spochybňujú nezávislosť súdu, keď sa im to nehodí, túto otázku položili, vrátili by sme sa na úvod tejto úvahy. A možno by sme zistili, že všetko ukazuje  práve na nich, na fabrikantov politickej nutnosti odsúdenia Kočnera so Zsuzsovou, ako obetných baránkov. Aby sa tým tá otázka „Cui bono?“ aspoň nateraz prekryla s nádejou, že sa nikdy nezodpovie…

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6299417x
Priemerná čítanosť článkov: 8606x

Autor blogu

Archív

Odkazy