Založ si blog

Kauza doktorky Mikovitzovej

Je to až neuveriteľne dramatický, a pritom symptomatický, príbeh boja o slobodu slova. Skúšobnou próbou je korona-panika. A výsledkom vzorové boľševické metódy Deep State a ich prisluhovačov vo svete i u nás. A veľký paradox – nebyť toho všetkého zla, čo okolo tejto vedkyne napáchali – malo by jej posolstvo celosvetovú odozvu? Asi ťažko…

Obálka knihy

Obálka knihy

Na indexe

   Na tento výraz z čias boľševika sme už skoro zabudli. Pochádza pritom z rímskych čias, kde tiež zažili doby prenasledovania nepohodlných. Odtiaľ je tiež výraz „libri prohibiti“, teda zakázaných kníh. Kto sa za boľševika dostal „na index“, ten mal oficiálne zmiznúť. Ak už nie fyzicky, tak určite zo všetkých verejne dostupných zdrojov informácií. To už vynašli starovekí Egypťania (otĺkaním mena predošlého faraóna a jeho podobizní zo stien chrámov) a zdokonalil Stalin.

Dvasaťšesťminútové video rozhovoru s dr. Mikovitzovou začína opisom toho, ako ju – nádejnú vedkynu svetového renomé – prepadlo doma policajné komando a bez zatykača ju zavreli. A päť rokov ju držali v izolácii od možnosti verejne sa vyjadriť a tak obhájiť. Podoba s boľševickými metódami vôbec nie náhodná. Kto pozná Deep State, nečuduje sa. Ale je tu jedna mimoriadne pozoruhodná vec: príčinou zničenia vedeckej kariéry dr. Mikovitzovej bola jej priekopnícka práca na odhalení vírusu HIV. Tu narazila na dve veľké mená: dr. Galla a dr. Fauciho. Druhého pozná dnes celý svet (je hlavným poradcom Bieleho domu pre korona-pandémiu) a budeme o ňom ešte hovoriť. A ten druhý?! Aké prekvapenie, veci znalí vedia, že v jednej diskreditácii jemu blízkeho vedca už bol! Žiaľ, málokto u nás vie (preto už roky na vlastné náklady rozvíjam projekt „Slováci a svet“ s portrétmi cca 250-tich osobností našich krajanov), že v laboratóriu dr. Galla sa práve vyvinutím prvého testu na svete proti vírusu HIV vyznamenal Slovák! Mikuláš Popovič svojím objavom siahal po Nobelovej cene, ale bez vlastnej viny sa dostal do prestížneho súboja amerického ašpiranta na prvenstvo dr. Galla a jeho francúzskeho súpera prof. Montagniera. Spor riešili až prezidenti oboch krajín a keďže sa zhodli na urovnaní, potrebovali obetného baránka tohto „nedorozumenia“. Viac sa o osude nášho rodáka dozviete TU.

 

Hysterická obranná reakcia?

   Isteže, ak sa niekoho Deep State pokúsi tak drasticky umlčať a zastrašiť, ako dr. Mikovitzovú, jej kritika korona-paniky je pre nich zrejme zvlášť citlivá. Navyše hovorí o tom, že pred prepuknutím takejto pandémie varovala už pred rokmi a viní z nej práve nezodpovedné hamižné správanie určitej skupiny amerických vedátorov okolo dr Fauciho.

Na druhej strane kriticky sa k súčasnej situácii vyjadrilo mnoho iných lekárov a vedcov –

z Talianska, Nemecka, Česka, aj u nás (viď môj článok „Pandémia vírusových klamstiev“). Len si pripomeňme, že vo Washington Times vyšla úvaha s nadpisom, že celá korona-pandémia je „najväčší politický hoax na svete v histórii ľudstva“. V samotnom 26-minútovom videu s dr. Mikovitzovou vystupujú aj iní americkí praktickí lekári. Veľmi dramaticky proti spôsobu riešenia pandémie v USA dr. Faucim vystúpil samostatne aj iný americký vedec, Dr. Buttar. Nikto z nich si ale nezaslúžil takú pozornosť Deep State a enormné úsilie o umlčanie.

Tu je príklad od čitateľky Beatrix, ktorá na mojej FCB stránke napísala: „Áno, dnes po prvý krát na mojom slovenskom profile prišlo upozornenie z FB, že mi zmazali, aj keď prevzatu správu z oficiálnych zdrojov o americkej biochemicke Dr. Judy Mikovitz, a napisali mi, že to preto urobili lebo vraj šíri nepravdivé informacie ohľadne Covid-19 a vakcine. To si ako môžu dovoliť? Veď to nebol hoax ale článok aj s jej interview z odborného časopisu.“

Ten rozhovor s Dr. Judy Mikovitzovou bol opakovane zmazávaný na Youtube, aj Facebooku. Až sa ho chytili internetové alternatívne médiá a je tam dostupný doteraz (napr. na web-stránke rádia InfoVojna).

Ale čo je ešte kurióznejšie – iný rozhovor pre miestnu americkú televíznu stanicu s Dr. Judy Mikovitzovou je na Youtube voľne dostupný. Veľmi ostro sa tam vyjadruje proti dr. Fauciho radám i proti Gatesovému horovaniu za vakcíny, ktorých súčasnú podobu odmieta, ako doslova vražedný koktail. Ale odvoláva sa na prezidenta Trumpa a – čuduj sa svete – ten istý prezident Trump odrazu kritizuje dr. Fauciho. V pozadí teda prebieha boj záujmových skupín, do ktorého malým okienkom je práve vyjadrenie doktorky Mikovitzovej!

 

Aj naši komsomolci

   Ak americký minister zahraničných vecí Pompeo (a bývalý šéf CIA) si jediným telefonátom s čerstvým premiérom Zmatkovičom overil, že v tejto gubernii je všetko v poriadku, ako by mohli naši mediálni komsomolci ostať bokom a neplniť svoju neblahú úlohu? Tam kde sú ohrozené záujmy Deep State, nastupuje naša diverzná centrála menom denník N-ádor (ktorý nikto nečíta, ale pozoruhodne metastázuje do iných, čítaných médií). A jeden môj čitateľ sa rozhodol, že mi „otvorí oči“, a predplatil mi prístup na ich článok s príznačným názvom „Konšpiračné video Judy Mikovitzovej o koronavíruse videli milióny, Facebook aj YouTube ho odstránili“. A naozaj som oči otváral!

Článok začína verejne dostupnou časťou, kde sa autor i redakcia chvália niečím typicky N-ádorovým. Tento denník totiž vykazuje ne-denníkové aktivity. V prvom rade nepotrebuje čitateľov, lebo je štedro dotovaný z podozrivých zdrojov. Masívne využíva spravodajské metódy a korumpovanie Orgánov činných v trestnom konaní vykrádaním „živých“ vyšetrovacích spisov. Pôsobí „pro-aktívne“ zastrašovaním vybraných osôb. Tým tretím sa teda chvália takto: rozhovor s dr. Mikovitzovou vyvesil nemenovaný vedecký pracovník Katedry virológie PrF UK na ich web-stránke. Ale nie na dlho. Dostal totiž telefonát od Veľkého Brata, isteže v zastúpení redaktora N-ádru, ktorý mu „dohovoril“. A vystrašil ho tak, že ten nielen materiál stiahol, ale ešte aj vykoktal nejaké ospravedlnenie. Čítam dobre? Odborník-virológ, ktorý si rozhovor prečítal a uznal za hodný pozornosti aj študentov, sa ospravedlňuje ideologickému dozorcovi z N-ádoru, ktorý nemá o odbornej časti vyjadrení dr. Mikovitzovej ani potuchy??? Ale ktorý má dobré školenie, aby vedel (to tu pred nástupom N-ádoru nebolo), že niektorým ľudom stačí pripomenúť „Veľký Brat ťa vidí“ a pustia do gatí. Takých sme za boľševika zažili celé zástupy, hlavne vo funkciách, o ktoré sa trasú, a je to tu znovu! Komsomolec vás má na dráte, počkajte až zavolá. Toto nemá nič spoločné s demokraciou, ani ľudskými právami, ani so slobodou slova. To je Deep State a o tom ako funguje sme si tu už niečo povedali.

A perla na záver. Hneď potom, čo sa redaktor-komsomolec pochváli ako zastrašil odborníka-virológa, nasleduje pozoruhodný odstavec v znení: „Od minulého pondelka videli 26-minútové video milióny ľudí po celom svete. Na Slovensku o ňom písal dezinformačný web Infovojna, na sociálnej sieti ho propagoval aj kontroverzný publicista Gustáv Murín a člen Katedry botaniky UK v Bratislave. Cez jeho profil video dosiaľ zdieľalo skoro 500 ľudí.“ Novinársku hodnotu tohto oznamu zvážte sami, zvlášť, keď údaj o 500 zdieľaniach je čistá fantazmagória – žiadny môj status za celé roky nemal ani zďaleka toľko zdieľaní, v tomto prípade ich bolo 12 (slovom: dvanásť!). Čo ale čakáme od mediálneho komsomolca? Ale prezradil tu chlapec jednu ďalšiu zaujímavosť. Títo zvlášť školení a dobre platení mediálni komsomolci nielen vykrádajú vyšetrovacie spisy, nielen zastrašujú „pro-aktívnymi“ telefonátmi, ale aj týždne a mesiace monitorujú FCB stránky vybraných cieľov. A to nerobí normálny profesionálny novinár…

 

Ponaučenie

   My, kto sme zažili praktiky boľševickej vlády, s prekvapením zisťujeme, že tie nové studenovojnové sa obsahom nelíšia. Vylepšili len formu. A my, čo sme zažili boľševika  naživo (a aj jeho zastrašovanie a prenasledovanie za slobodu slova), nevychádzame z údivu, ako títo noví boľševici s praktikami predošlých, prebrali aj ich fatálne chyby. Už Orwell na to upozorňoval, ale oni sa nepoučia. Veď potrebujú vykazovať činnosť, aby mali byť za čo platení. A tak sa vďaka N-ádru dozvedáme to podstatné: „Video plné konšpiračných bludov videli aj Slováci. Denník N vysvetľuje, prečo sa Mikovitzová mýli. Hovorí, že nosenie rúšok aktivuje nový koronavírus, že očkovanie proti chrípke zvyšuje pravdepodobnosť ochorenia na COVID-19 o 36 percent alebo že povinné očkovanie pre všetkých by len v Spojených štátoch amerických zabilo prinajmenšom 50 miliónov ľudí.“ Úžas, oni vynesú z nimi zakazovaného posolstva to podstatné?! No, tak lepšieu reklamu to video mať snáď ani nemôže. Gratulujem.

Medzi nami, ak by títo naši, aj iní, poskokovia Deep State nerobili také manévre vo svete, i u nás, okolo donedávna neznámej dr. Mikovitzovej, kto by o nej dnes vedel? Bolo by to jedno z už pomaly stoviek kritických vyjadrení vedcov a lekárov. Ale ich hysterická proti-reakcia z toho urobila atraktívnosť zakazovaného. Robia to tak, ako to robili boľševici, a dopadnú tak, ako boľševici…

 

Ukážka z knihy Koronavírus ako terorizmus, vydanej v limitovanom náklade v spolupráci s internetovým rádiom InfoVojna.sk.

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6278481x
Priemerná čítanosť článkov: 8577x

Autor blogu

Archív

Odkazy