Založ si blog

Pandémia vírusových klamstiev

Súčasná korona-panika je unikátna v troch aspektoch.

Začala v Číne, čo nie je nič nové, ale nové je to, že Čína sa v tichosti stala veľmocou. Ibaže komunistickou. A pre totalitné režimy je typické, že nečakaný problém miestni funkcionári najskôr zatajujú. Keď sa to nepodarí, zasiahne Ústredie a oni sú prvou obeťou nastalej krízy. Po nich prichádzajú noví, ktorí už majú inštrukcie a právomoci k totálnym opatreniam. Slovo „opatrenie“ je v tomto prípade veľmi láskavé. Mesto Wu-chan zažilo brutálnu, drastickú karanténu, kedy boli celé rodiny zabarikádované v ich bytoch (čo napodobovalo zamurovávanie postihnutých za čias moru) a nechané napospas. Ľudia boli odchytávaní na uliciach ako zver a odvážaní do neznáma. Všetci si tiež pamätáme rekordnú výstavbu špeciálnych nemocníc so stovkami pracujúcich bagrov a povolanie armády. Zdalo sa, že prestíž novej veľmoci bude zachovaná. Čína sa obetovala a keby to ostalo pri tom, neboli by sme svedkami následných bizarností.

Obálka knihy

Obálka knihy

Ibaže vírus preskočil do severného Talianska, kde boli opatrenia presne spočiatku opačne laxné. A na rozdiel od hermeticky izolovanej Číny, tu nastal hody pre globálnu tlač. V modernom svete sú len dve tabu, na ktorých médiá spoľahlivo zarábajú: sex a smrť. A keďže masová smrť predáva masovo, stali sme sa svedkami gigantickej mediálnej bubliny. Tú ešte znásobili sociálne médiá. Tie vybagrovali všetku bolesť a strach, ktorú nestihli globálne médiá. Zrodil sa gigantický démon koronavírusu.

Do treticu skazu dokonali politici a hlavne tí ovládaní Deep State. Odrazu sa objavila šanca na jedno obrovské celosvetové cvičenie v ovládaní más. Preto sa tiež prvotná spontánna bublina nafúknutá globálnymi médiami stala chronickým javom tejto tzv. pandémie. A pre Deep State je to manna nebeská, pretože sa jej masy v poslednej dobe (už len prezradením, že Deep State existuje, ku ktorému prispel vo svojej predvolebnej kampani Trump) začali vymykať spod kontroly. Teraz nastala šanca zase ich „dať do laty“ a navnadiť sľubom zázračnej vakcíny. Tá je nepotrebná, nebezpečná a neexistujúca. O to lepšie pre Deep State, môže nás jej prísľubom (a naopak povinnosťou masívneho očkovania) držať pod krkom ľubovoľne dlho. S cyklickej jarnej epizódy sa môže stať nástroj ovládania más na roky…

 

Prvé pochybnosti

   Najväčším problém Deep State je, že používa mediálne nástroje, ktoré sú dvojsečné. A cez sociálne siete fakticky neumlčateľné. Hoci sa o to pokúšajú (viď Merkelovej návrhy na cenzúru Facebooku, Youtube a ďalších, tak obdivované našou bábkou v prezidentskom paláci, Kiskom). Prešli mesiace umelo udržiavanej paniky a v týchto dňoch je už neudržateľná.

A tak vyšla vo Washington Times úvaha s nadpisom, že celá korona-pandémia je „najväčší politický hoax na svete v histórii ľudstva“.

Už skôr sa ozvala MUDr. Václava Adámková, primárka mikrobiológie Všeobecné fakultní nemocnice v Prahe. Podľa nej hystéria, ktorá v Česku prepukla nemá obdobu: „Epidemie koronaviru bude trvat tak dlouho, dokud ji budou živit média. Báli jsme se čarodějnic, když se upalovaly, teď se bojíme nového viru. A v budoucnu se budeme bát něčeho nového.“

Pochybnosti našich lekárov sa objavili už aj v najčítanejšom denníku Nový Čas.

Vedci z Oxfordu sa ozvali a potvrdili podozrenia praktických lekárov, že koroanvírus Covid-19 nie je žiadne monštrum a správa sa predvídateľne. Inými slovami, že ide o normálnu cyklickú pandémiu, ktorých sme tu zažili už za existenciu ľudstva tisíce. To je v rozpore s globálnymi médiami šírenou démonizáciou koronavírusu, ako akéhosi mysteriózne stále mutujúceho konštruktu ľudských experimentov.

Objavilo sa podozrenie, že šokujúce čísla o úmrtiach na koronavíus sú umelo nafúknuté. Medzi prvými sa ozvala skupina českých lekárov.

Náhle sa zjavili nezrovnalosti v údajoch a rovnaké podozrenia v Taliansku. Taliansky denník Avvenire citoval riaditeľa talianskeho štatistického úradu (ISTAT), Giana Carlo Blangiarda: „Na území Itálie zemřelo letos v březnu na dýchací potíže 12 352 lidí, loni v témže měsíci přibližně o tři tisíce více, totiž 15 189 a předloni dokonce 16 220“.

Šokujúce je tvrdenie, že v Taliansku na vírus nezomrelo 25 000 ľudí, ale len 925?!

Proti umelému nafukovaniu úmrtí začali protestovať aj lekári v Nemecku.

Pridali sa americkí lekári s varovaním, že prehnané nosenie rúšok a umývanie rúk je kontraproduktívne.

U nás sa príkladom oficiálne šírenej paniky stal komsomolec na čele Inštitútu zdravotnej politiky, ktorého „predikcie“ nám tu sľubovali státisíce infikovaných a tisíce mŕtvych. Pán Smatana po kritike zodpovednejších (ale mimo Ústredného krízového štábu) nakoniec odstúpil, čím priznal svoju manipuláciu s číslami. Podrobnosti sú v mojom Rozšírenom trestnom oznámení na Mgr. Igora Matoviča.

Pri minimálnom dosahu pandémie na Slovensku sme si však mohli overiť, ako sa fabrikujú z bežných úmrtí tie koronavírusové. To keď sa seriózna redakcia periodika Bratislavský kuriér obrátila na Ministerstvo zdravotníctva, aby v rámci Informačného zákona poskytli údaje, na čo vlastne tí naši fatálne postihnutí zomreli. Je totiž známe, že samotný vírus nezabíja, on oslabuje organizmus a na to doplácajú chronicky chorí a starší pacienti. Ministerstvo poskytnúť tieto údaje odmietlo pod zámienkou porušenia utajenia osobných údajov. Ale o nič osobné ich nikto nežiadal!

Pod tlakom kritiky dokonca aj Dr. Fauci, zodpovedný za vládne opatrenia v USA, pripustil, že obetí môže byť až desaťnásobne menej, než sú oficiálne údaje.

 

Odpor k panike

   Pochybnosti narastajú a ozývajú sa hlasy, že celé testovanie sa môže zvrhnúť na frašku. Podľa Dr. Kaufmana môže byť neúčinné a skresľovať výsledky.

Nikto si však netrúfol na takú skúšku ich dôveryhodnosti, ako prezident Tanzánie. A ak je to video reálne, tak väčšiu frašku ste asi o testovaní nepočuli.

Pochopiteľne, začali byť viac počuť triezve hlasy. Medzi ne patrí profesor matematiky z Izraela, ktorý na rozdiel od priamych odborníkov na danú problematiku, urobil, čo im nenapadlo. So svojím tímom spracovali údaje o predošlých pandémiách a zistili, že s opatreniami, či bez nich, každá trvá od štyroch do šiestich týždňov a s nástupom letných dní sama „vyhasne“. Je za to zúrivo napadaný špecialistami na epidémie a rozsúdiť to môžete sami podľa toho koľko a ako trvali krízové obdobia pandémie v jednotlivých krajinách.

K rovnakým záverom dospel český profesor Pirk, ktorý sám prekonal infekciu koronavírusom Covid-19 a je zástancom tzv. aktívnej imunizácie. Tá v rozpore s úzkostlivou izoláciou obyvateľstva, naopak ponúka riešenie v prirodzenej obrane nášho organizmu.

Ako to už v globalizovanom svete býva, našiel sa jeden odborník, ktorý sa rozhodol v praxi osvedčiť, čo tvrdí nielen profesor Pirk, ale aj mnohí ďalší. A tak sa vo Švédsku ubránili drastickým opatreniam, čím zachovali funkčnosť štátu a jeho ekonomiky pre budúcnosť. Vyhli sa tomu, pred čím som varoval pred viac ako dvomi mesiacmi – anafylaktickému šoku. Je to prehnaná obranná reakcia organizmu. A v USA už na to prišli drastickým nárastom nezamestnanosti. Naša vláda Igora Hrozného Potemkina vytvára umelé ilúzie o tom, ako každého za svoje nedomyslené opatrenia odškodní. Ale je to práve len tá ilúzia, na ktorú mnohí u nás veľmi bolestne doplatia.

Samozrejme, ozvali sa aj skeptické hlasy a opäť sami môžete posúdiť, kto mal pravdu.

Otázkou na záver tejto úvahy ostáva: komu prospela celá tá pôvodná mediálna bublina, čo naštartovala globálnu paniku, a na nej boli založené drastické zásahy politikov do našich práv a slobôd? Odpoveď na budúce…

 

Ukážka z knihy Koronavírus ako terorizmus, vydanej v limitovanom náklade v spolupráci s internetovým rádiom InfoVojna.sk.

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6301785x
Priemerná čítanosť článkov: 8609x

Autor blogu

Archív

Odkazy