Založ si blog

Jankovská a „archanjel“ Daniel

Archanjelov, ako špeciálnych anjelov, pozná kresťanstvo, islam, judaizmus aj zoroastrizmus. Vyniká medzi nimi archanjel Azrael ako „archanjel smrti“. Komu chce, v ťažkých chvíľach aj pomáha. Archanjel Daniel je špeciálny archanjel, ktorý má pomôcť v smrteľných kŕčoch Matovičovej zločinnej vlády.

Daniela Lipšica jeho nežičlivci prezývajú aj Lipstein, či Lipštajn. Ale mýlia sa. On sa správa ako križiak bez milosti. A má aj vzor. Keď križiaci v 12. storočí dobýjali juhofrancúzske mesto Béziers, bola to trestná výprava zorganizovaná z vôle Vatikánu. Na všetko vtedy dohliadal pápežský legát Amarich Arnoud. Keď sa ho vojaci spytovali, podľa čoho by mali rozoznávať v dobytom meste heretikov od pravoverných kresťanov, dostali odpoveď: „Zabite ich všetkých! On si ich Pánboh už v nebi preberie!“ Ak sa špeciálny archanjel Daniel svojvoľne rozhodne, že niekto je ten „zlý“, pôjde po ňom bez ohľadu na zákony. Preto je špeciálnym prokurátorom.

Matovičova zločinná vláda mala byť najlepšia a tým pádom aj večná. Oboje zlyhalo. Nič nie je večné, ak je nahraditeľné. A Matovičova vybraná politická zberba je ľahko nahraditeľná súčasnou opozíciou a hlavne politickými prebehlíkmi. Ak by sa vykonštruovanými politickými procesmi (a už sme si opakovane dokladovali, že títo noví boľševici imitujú krutosť 50-tych rokov) podarilo odstaviť opozíciu, nemali byť Matovičovi bývalí politickí kamoši kam prebehnúť. To je šanca na „večnosť“ jeho vlády. A práve preto v prípade Daniela Lišpica táto politická čvarga porušila všetky vlastné predsavzatia aj obecne platné zásady (ako sme si tiež už dokumentovali). Vrcholom potom je, že o Lipšic, ktorý dnes žije z velebenia Kuciaka akosi zabudol, že tento novinár písal aj o ňom a podozrivom financovaní Lipšicovej strany! Špeciálna prokuratúra, ktorú tak vehementne „zmenári“ žiadali odpolitizovať, je dnes najspolitizovanejším orgánom činným v trestnom konaní.

 

Prečo práve Jankovská

   Ako už vieme z príkladu Kysel-Čurilla, táto Matovičo-spravodlivosť sa vracia k praktikám boľševickým politických procesov, kde nie sú podstatné dôkazy, ale priznanie. Preto najskôr vystavili mučením kolúznou väzbou vybraných budúcich univerzálnych svedkov. Vyšlo im to u Makóa, ktorý teraz špiní pod seba za to, že ho pustili a môže si lietať súkromným lietadlom z Dubaja, kde si žije. Skúsili to na generála Lučanského a jeho krv ostane na ich rukách naveky, nezabudneme! Zlyhalo im to u Böhma, ktorý mal byť kľúčovým svedkom na generála Lučanského vyšetrovaného aj posmrtne (?!!), čo je nielen porušenie každej zákonnosti, ale aj dôkaz ich zúfalej snahy od generálovej krvi sa očistiť. Ibaže Böhma dostihlo svedomie a komsomolka žltej tlače a posluhovačka „zlo-zmeny“ Tódová nemá odrazu čím posluhovať zločinnému režimu.

V dôkaznej núdzi sú neschopní schopní všetkého. A Jankovská sa zdala byť poslednou záchranou. Vzdorovala hladovkou, potom ju zlomili. Začala akože svedčiť, ale jej svedectvo proti Žigovi je doslova absurdné (ak ako za boľševických procesov v 50-tych rokoch) a ďalej sa vôbec nedostali. A komplot proti údajnej skupine Gašpar a spol. sa im rozpadá. Veď uvážte sami. Na internete začala kolovať kópia vyšetrovacieho spisu, v ktorom povestný vyšetrovateľ Čurilla obviňuje údajnú zločineckú skupinu Bödor – Gašpar. Doslova ohromujúci je bod 2 obvinenia s týmito formuláciami: „presne nezisteného dňa… v doposiaľ nestotožnenej veci… informoval doposiaľ nestotožnenú nepovolanú osobu… za úplatok v doposiaľ nestotožnenej výške…“ A tento paškvil kryje bývalý zaslúžilý prokurátor Peter Kysel?!!

Jankovská mala ísť minulý týždeň rozhodnutím Najvyššieho súdu z väzby. Ale zasiahol archanjel Daniel a vyslal za ňou vyšetrovateľa Petra Juhása. Teda toho, čo zbabral vyšetrovanie vraždy Kuciaka a jeho snúbenice, ako to podrobne opisuje vo svojej knihe „Satan, teší ma!“ novinár Peter Tóth. Zámienkou na novú väzbu Jankovskej mala byť kauza Fatima, vlečúca sa od roku 2000, do ktorej Juhás nasilu zaplietol Gašpara, Hraška a Krajmera. A to už je čistá fantazmagória!

Obálka s DVD

 

Fatima – Janíček kontra Jankovská

   Kauzu trenčianskej reštaurácie Fatima opisujem podrobne vo svojej knihe „Mafiánsky gang Sýkorovcov“, ku ktorej je priložené aj DVD, kde o tejto trpkej kauze hovorí sám Janíček a dokonca aj preživší člen Čongrádyho bandy, ktorý celý komplot „násilného prevzatia“ úspešného podniku potvrdzuje (ukážka ich výpovedí je TU). Kľúčovú úlohu v tejto kauze zohrala práve Jankovská, ktorá pôvodných majiteľov, keď proti týmto mafiánskym metódam protestovali, podľa želania jej údajného rodinného kamoša Čongiho – odsúdila. Jankovská to, samozrejme, roky popierala. Teraz ju osud dostihol a pán Janíček sa celkom logicky stal teraz „svedkom Matovičovým“ , lebo sa mylne ubezpečuje, že až s nástupom tejto zločinnej vlády sa jeho krivda napráva. Nie je to celkom pravda. Veď si musí veľmi dobre pamätať, že s Jankovskou mal už regulárny súd, kde ho zastupoval – čuduj sa svete – Daniel Lipšic! Prechod obhajcu do úlohy špeciálneho prokurátora, aby svoju „prácu“ dokončil už aj so zneužitím moci štátu – to je tá pravá Matelkovská „spravodlivosť“! Na pôvodnom súde predsa už bolo s Jankovskou tak zle, že sa pokúšala vyhýbať súdnym pojednávaniam. Čiže spravodlivosť by ju dostihla tak, či tak, namáhavo, možno aj zdĺhavo, ale hlavne zákonne. Tu ale ide o iné.

Svojvoľné opätovné vzatie Jankovskej do väzby malo kauzu Fatima len ako falošnú zámienku. Politickej čvarge zateká do topánok a jej vláda hrozí krachom. V takej chvíli získať „senzačné“ svedectvo proti opozícii falošným obvinením cez Gašpara, Hraška a Krajmera – to by bolo terno! A Jankovská je predsa ľahký terč, táto schválnosť ju musí zlomiť a zaspieva podľa našich nôt – takto asi musel uvažovať ten zvrátený mozog, ktorý zinscenoval tú frašku pred väzobnou väznicou, keď bola Jankovská po všetkých tých tortúrach len pár sekúnd slobodná, aby sa na nej opäť za asistencie ozbrojencov „odbavil“ vyšetrovateľ Juhás. Ale, nevyšlo to…

 

Vzbura sa začína

   Tento zločinný režim Matovičovej selfie-vlády proti sebe poštval už všetky vrstvy obyvateľstva. Napokon sa ozvali už aj sudcovia, prokurátori a advokáti. Ich petície boli ešte veľmi jemným varovaním, že krvavá vláda si cez cynickú Lučanského mučiteľku Kolíkovú nemôže a nesmie dovoľovať všetko na čo si zmyslia v ich zvrátených mysliach za pomoci 90-tich hlasovacích robotov (a aj tých už ubúda).

Pripomeňme si, že Jankovská v kauze Fatima čelila hrozbe súdu už vtedy, keď Políciu SR viedli práve Gašpar, Hraško a Krajmer, čo sa v októbri 2020 naplnilo aj väzbou spoluobvinených. Jedine posledne menovaný má v tejto veci za ušami, lebo jeho žena sa akosi po takmer dvoch desaťročiach dostala k ovládnutiu Fatimy. Len čo sa to prevalilo, rýchlo sa toho vzdala. Je tiež treba pripomenúť, že hlasne sa svojich práv domáhajúceho Janíčka zatkla na pár dní miestna trenčianska kriminálka, práve na popud Jankovskej. Ale rovnako rýchlo ho s hanbou museli aj pustiť. Na vyšetrenie Krajmera-Krajmerovej a tých podozrivo zasahujúcich kriminalistov však nebolo nutné držať zvlášť Jankovskú vo väzbe. Najmä ak aj v prípadoch vedúcich policajných funkcionárov (ako priznal personálnou zmenou sám Lipšic) špeciálna prokuratúra hanebne už mesiace nekoná. Veď logicky, ak nemajú dôkazy, dúfajú, že čas vo väzbe podobnej mučiarni to vyrieši za nich.

S Jankovskou sa teda Lipšic prerátal. Ak si myslel, že sa zlomí, tak to áno – ale inak, než on chcel. Po opätovnom zatknutí skončila na psychiatrii a pre jeho špeciálne zámery sa stala nepoužiteľnou. A dnes ju sudca v prípravnom konaní aj prepustil. Istou iróniou osudu je, že to bol sudca v Trenčíne, teda v mieste kde Jankovskej kariéra „vybavovačky“ začínala práve kauzou Fatima.

Toto je varovanie poslednému križiakovi Matovičovej zločinnej vlády. Po petíciách prichádza tvrdý odpor sudcov proti jeho verzii „zvykovej spravodlivosti“ (tak totiž zdôvodňoval protizákonné znovu uvrhnutie Jankovskej do väzby). A uvidíme, kto z koho…

 

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6271108x
Priemerná čítanosť článkov: 8567x

Autor blogu

Archív

Odkazy