Založ si blog

Po Matovičovi potopa – opatrenia pre opatrenia

Tak sme si už ukázali a dokázali s akými pochybnými číslami na nás ide táto selfie-vláda. Varí z vody. A to bublanie varu z pochybných štatistík vytvárajú médiá, pričom najservilnejšie je to, čo si platíme len my sami, koncesionári – RTVS. Zvlášť aktívna je v tom pani Bernasovská, ktorá „bojuje proti dezinformáciám“ tým, že porušuje štatút RTVS v povinnosti plurality názorov a zásadne nepozýva pred mikrofón tých, ktorí majú kritický názor na opatrenia selfie-vlády Matoviča.

Tak si stručne zhrňme, čím všetkým nás už oblažili (a každý môže, pochopiteľne, pridať svoj postreh):

Obálka knihy

Obálka knihy

Zmätky vládnych opatrení

   Z neznámych dôvodov tu máme tri komisie anonymov, pričom nie je jasné, čo vlastne ktorá rieši. Asi všetky všetko. Ako už vieme, zasadanie minimálne jednej z nich prebiehalo bez zápisníc, aby sa dodatočne nedalo dohľadať kto-čo vytresol, lebo oni naozaj „veštia z gule“ bez reálnych podkladov (viď námietky Sulíka).

Náboženský fanatik prezlečený za ministra zdravotníctva v televíznom rozhovore z  11.10.2020, priznal, že v rozsahu „opatrení“ sa nechali inšpirovať zahraničím. No veď áno, ak je niekto provinčný epidemiologický úradník, ako Mikas či Jarčuška, tak zúfalo hľadá „inšpiráciu“, lebo nemá vlastnú schopnosť racionálnej úvahy. A vždy vyberajú ten najhorší variant.

To, že opatrenia nemajú racionálny základ, dokazujú rôzne osobné zmeny urobené na poslednú chvíľu Zmatkovičom. Najskôr boli možné podujatia do 500 účastníkov, potom do 50 účastníkov a dnes len pre 6 účastníkov? Prečo nie pre 5, či 7? Toto NEMÁ logiku!

Ich podmienka zrušenia týchto zmätočných opatrení až nastane „bezvírusový svet“ je dôkazom úplnej absencie odbornosti a popretia všetkých základných princípov biológie, vrátane epidemiológie a virológie.

Rastie obava, že pri nepredvídateľnom správaní Matelka, s jeho obsedantnou tendenciou šírenia poplašných správ, zavrie na Vianoce obchody, tak ľudia nakupujú už teraz.

 

Svojvôľa proti právu

   Nezabúdajme, že tu máme vládu „zmenárov“, ktorých k moci vyniesla veľmi podozrivá dvojnásobná vražda mladých ľudí a kde sa na prekvapenie všetkých na čele ocitol psychicky nevyrovnaný a emočne až hysterický „blázen z Trnavy“. Jeho činy nemôžu nebyť bláznivé. Do toho započítajme absolútnu nepripravenosť väčšiny ministrov na výkon moci. Výsledkom teda je:

Španielsky súd odmietol „lock-down“ (v preklade do trnavčiny Matelka „black-out“), ako protiústavný!!! AJ WHO je proti tomuto brutálnemu zásahu do ľudských a občianskych práv. Ale Zmatkovič ním hrozí!

Nosenie rúšok nemá právny základ. Na ďalšie lapsusy upozornila právnička JUDr. Krajníková.

Za umelo vyvolanú korona-paniku už žaluje nemecký právnik WHO. Tu už totiž nepomôžu prosbopisy vláde neschopnej reflektovať vlastnú neschopnosť – len konkrétne žaloby.

Ako upozornili aj poslanci v NR SR, vyhlásenie núdzového stavu neobsahovalo formálne podmienky a je teda nevykonateľné ako protiústavné!!!

Každoročne je viac smrteľných prípadov autonehôd a nevyhlasuje sa núdzový stav!!!

Nebol nutný generálny núdzový stav, ale len pre zdravotníctvo, ako upozornil „zlý chlapec koalície“ Sulík. Matovič sa už zaprisahal, že sa s ním na koaličnom piesočku nebude hrať, lebo „nie je jeho kamarát“ a nepožičia mu kýbliček, ani lopatičku. Vraj si s Sulíkom majú urobiť poriadky doma?!!

Matelko chcel zavrieť hranice s Českom, ale v Nemecku pri horšej situácii to odmietajú.

Rúška deťom sú epidemiologický nezmysel. Na tie vírus zásadne neútočí a ak, tak bez následkov.

Tento festival nezmyselných, lebo nezdôvodnených, „opatrení“ má jeden z vrcholov absurdity v nariadení rúšok v exteriéri. Na ulici, keď široko-ďaleko nikto nie je, pri vetre a bez toho, aby niekto kýchal, či kašľal, to nemá žiadne opodstatnenie. Navyše, keď na zastávkach a v električkách a autobusoch, či trolejbusoch sú ľudia namačkaní jeden na druhého.

Už urobili aj taký logický kotrmelec, že v interiéri boli povinné odstupy 2 metre a v exteriéri 5 metrov??? Zbohom zdravým rozum!

Zmatkovič najskôr zakázal omše, potom zistil, že to nemôže, tak ich akože povolil s obmedzeniami a teraz ich zasa zakazuje. V tom sa nedá nájsť štipka racionality, sú to emočné výlevy duševne nestabilného jedinca..

V dobe, kedy sa všetky gastro-prevádzky zatvárajú, čím im hrozí likvidácia, Parlamentný bufet má výnimku. Takže už zasa platí starorímske „Čo je dovolené Bohovi, nie je dovolené volovi“? A prečo sme tu my všetci za volov? Dokedy?

Ostatne vraj poslanci NR SR nosia rúška aj tak len pred novinármi. Povinnosti sú pre plebs.

Výsledkom týchto zmätkov, nepredvídateľných zmien podľa toho, ako sa Psychopatovič vyspí, a následnej neistoty, je stúpajúci počet psychických ochorení a pocitov úzkosti z nejasnej budúcnosti pri takomto vedení.

Anafylaktický šok spoločnosti, pred ktorým som varoval, už je tu…

 

Ukážka z knihy Koronavírus ako terorizmus, vydanej v limitovanom náklade v spolupráci s internetovým rádiom InfoVojna.sk.

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6302862x
Priemerná čítanosť článkov: 8610x

Autor blogu

Archív

Odkazy