Založ si blog

Bilancia selfie-vlády plagiátorov

Na prelome rokov sa zvykne bilancovať. Už dva roky morí Slovensko najväčšia politická zberba v našich dejinách. Teda dosť času vystaviť účet pre „najlepšiu slovenskú vládu v histórii“. Ich sociopatický vodca nám všetkým sľúbil zmeny, na aké nezabudneme. Tak si ich pripomeňme:

– Išli sa zbesnieť pri vykonštruovanom podozrení o údajnom plagiátorstve Danka. Len čo sa dostali k moci, zistilo sa, že oni sú skutoční, masoví plagiátori. Aj potom, čo boli z plagiátorstva usvedčení, odmietli vrátiť podvodne získané tituly a tvária sa, že je to v poriadku. Ako by sme od týchto vidlákov (vzor Psychopatovič) mohli chcieť elementárnu politickú kultúru napríklad podľa Rakúska a ich ministerky.

– Vyhlásili, že keď sa dostanú k moci, skoncujú s praktikou „našich ľudí“. A teraz nič iné nerobia, než dosadzujú „ich ľudí“ až tak, že menia zákony, aby vyhodili z práce tých, čo nie sú „ich ľudia“ a to dokonca bez akéhokoľvek overiteľného dôvodu.

– Tvrdili, že presadia spravodlivé zákony. Namiesto toho rozložili právny štát na nepoznanie.

– Išli z kože vyskočiť, keď vykrikovali, že sú proti politickému zasahovaniu do kriminálneho vyšetrovania a konania OČTK. Teraz nerobia nič iné, len takto zasahujú do najrôznejších obvinení. Kvôli tomu sú ochotní škandalizovať aj tých, čo právo a zákon stále ešte bránia – generálneho prokurátora i Inšpekciu PZ SR.

– Sľubovali, že vo vláde budú len odborníci a vzápätí bábkoherečke s IQ húpacieho koníka vytvorili ministerstvo na želanie, z ktorého jej ušli obaja štátni tajomníci. Jedinou kvalifikáciou ministerky kultúry sú jej skúsenosti s koňmi!!! Psychopatovič tvrdil, že sa nevyzná vo financiách, ktoré mu musí spravovať jeho Pavlínka. Ale bez hanby sa nechal menovať ministrom financií s ambíciou „finančnej revolúcie“ na úrovni karafy vody s limetkou ku každému obedu?!

– V opozícii vystupovali ostro proti rodinkárstvu, pri moci ju masovo zavádzajú. Napríklad naše školstvo je deformované vyučeným obuvníkom a vysokoškolským plagiátorom, ktorého jedinou kvalifikáciou na post ministra školstva bolo to, že je frajerkou Sulíkovho syna. Sulík samotný prepašoval svoju dcéru do vládnej delegácie na Expo do Dubaja v novembri 2021, vybavil jej zmluvu na preplatenie výletu štátom a to aj jej zamestnávateľovi – podľa Sulíka je to „prkotina“.

– V opozícii tvrdili, že politici nemajú zasahovať do výkonu štátnej správy. Teraz prišli so zákonom, ktorou si celú štátnu správu (vrátane Polície!) politicky sprivatizujú!

– Ich mantrou v opozícii bola „transparentnosť“. Len čo sa dostali k moci, pripravujú zákony utajene bez toho, aby boli k príprave pozvaní tí, čo sa ich to týka (prvou obeťou bol Úrad pre verejné obstarávanie, celá kultúrna obec atď. atď. atď.).

– Sulík tvrdil, že keď Bugára na exotickej dovolenke pri raňajkách náhodou oslovil vtedy ešte vážený podnikateľ Kočner, musí Bugár skončiť v politike?! To tvrdil ten istý Sulík, čo bol nielen Kočnerov kamoš, ale aj poskok, ktorý mu robil ako predseda parlamentu spravodajcu o všetkom, čo Kočner pre svoje intrigy a kšefty potreboval. Sulík však sám kvôli brataniu s Kočnerom v politike neskončil a drzo sa nanominoval za ministra.

– V opozícii jačali, že si minister vnútra nesmie vyberať prezidenta PZ SR, tak bola promptne schválená zmena na transparentnú voľbu cez parlament. Teraz otáčajú všetko späť, pravý opak toho, čo tvrdili, aby sa k moci dostali!!! Transparentný výber prezidenta PZ SR zrušili a vrátili sa k čisto politickej voľbe. A to ešte Psychopatovičova podržtaška, Heger, cynicky vyhlási, že je to na návrh „Komisie pre obnovu dôvery v právny štát“?!!

– Sudcovia Správneho súdu museli prejsť výberovým konaním napriek mnohoročnej praxi. Ale riaditeľku Slovenského pozemkového fondu odvolali náhle bez udania dôvodu, hoci vyhrala výberové konanie a dosadili tam náboženského fanatika podľa svojho vzoru, ktorý žiadnym výberovým konaním neprešiel. Bola to arogantná politická nominácia.

– Psychopatovičovi veľmi vadila údajná Počiatkova vila vo Francúzsku. Jeho poskokovia dodnes na túto tému jačia. Ale keď sa prišlo na to, že Sulík vlastní v Austrálii farmu, Sulíkova reakcia bola: „Zabite ma!“ To myslí vážne?

– Zrušili bankový odvod, ktorý stabilizoval bankový sektor s ohľadom na občanov. Dôvod? LeboFico! Zato sľúbili, že banky znížia poplatky. V skutočnosti ich zvýšili! Ale tým sa už táto politická zberba nechváli.

– Ich biedne kariéry začali masívnym nadužívaním Sociálnych sietí (najskôr Sulík, potom Kollár), kde nešetrili často aj umelo vykonštruovanou kritikou. Teraz ich chcú obmedziť, až cenzurovať, keď sa tam objavuje oprávnená kritika ich chaotického, amatérskeho a arogantného vládnutia.

– Ich prekrúcanie faktov nemá hraníc, k čomu vydatne napomáha okrem žltej tlače aj kolaborantské spravodjstvo RTVS. Tak napríklad 5,6 % valorizáciu dôchodkov podľa miery inflácie na konci roka 2021, odignorovali a namiesto toho halasne oslavujú „pridanie“ o 1,3% (!!!), lebo vraj vychádzali z údajov prvého polroka 2021… Tak približne 1 milión 400 tisíc dôchodcov, teda tých najslabších, oblažujú tvrdením, že dôchodky v roku 2022 „idú hore“!!!

– Predvádzali svoju moc nad obyvateľstvom často zmätenými, či dokonca kontraproduktívnymi a stále sa meniacimi pandemickými opatreniami, ktoré sami arogantne porušovali (viď Kollár, Holý apod.). Za porušenie týchto opatrení hrozili najbrutálnejšmi vyhrážkami, ktoré na nich ale neplatili.

– Pod vedením psychicky narušeného podvodníka s DPH, plagiátora a zbohatlíka vystavili tento národ obludným experimentom, ako bol „black-out“ (to je po trnavsky „lock-down“) a hlavne povinne „dobrovoľné“ celonárodné testovanie, ktorým sme sa vzápätí stali rekordérmi na svete v počte infikovaných a aj obetí.

– V opozícii boli za akúkoľvek demonštráciu, Matovič osobne organizoval protesty. Ale keď teraz občania demonštrujú voči ich fatálnym zlyhaniam, sú to „opice, bitkári, extrémisti a psychopati“ (viď minister arogancie Naď).

– V opozícii sa im páčili blokády ciest spôsobené protestmi autodopravcov. Keď autodopravci štrajkovali proti jeho vláde, Psychopatovič vykrikoval, že je to neslýchané bránenie verejnej doprave a poslal na nich policajtov.

– K moci sa dostali tým, že podozrivo financovaná žltá tlač zrejme s pomocou vtedy advokáta Lipšica, masívne vykrádala vyšetrovacie spisy a selektívne v nich vyberala, čo sa Psychopatovičovi hodilo a naopak zatajovala, čo sa nehodilo (napríklad intímnosti Lipšica a Zsuzsovej, sexuálne úchylky Kollára, bratstvo Sulíka s Kočnerom apod.). Proti všetkým pravidlám i zdravej logike zmenou zákona dosadili Lipšica za špeciálneho prokurátora. Odvtedy sa masívne vykrádanie vyšetrovacích spisov stalo priam štátnou službou. V tom vyniká momentálne nedotknuteľná Tódová.

– Psychopatovič sľuboval, že nezrušia školské obedy zadarmo. Zrušili ich.

– Psychopatovič sľuboval, že nezrušia študentské cesty vlakom zadarmo. Zrušili ich.

– Psychopatovič sľuboval, že nesiahnu na dôchodky. Zmrazili ich a znížili ten trinásty.

– Psychopatovič sľuboval, že nezrušia minimálnu mzdu. Pripravili jej zmrazenie.

– Psychopatovič sľuboval, že onkologickí pacienti budú mať zaručenú operáciu do dvoch týždňov. Ako minister financií odmietol vyčleniť prostriedky na liečbu onko-chodôb.

– Psychopatovič veľkohubo vyhlasoval, že on žiadnu ochranku nepotrebuje a osočoval R. Fica, že ju má aj po skončení funkcie premiéra. Teraz má Psychopatovič aj po skončení funkcie premiéra ochranku zdvojenú, až strojenú, tak sa bojí následkov svojho politického hejtovania. Naopak R. Fico chodí voľne medzi občanmi, ktorí ho medzi sebou vítajú.

– Sľúbili hmotnú zodpovednosť politikov. Nesplnili to.

– Ústredný motív ich túžby po moci bol „boj s mafiou“. Keď sa k tej moci dostali, urobili z bývalého mafiánskeho poskoka predsedu parlamentu!

– Títo plagiátorskí nímandi po nástupe k moci odstavili všetky veľké osobnosti kultúry, ale aj vedy (najnovšou obeťou je Stanislav Mičev, ktorý z Múzea SNP urobil špičkovú národnú inštitúciu s medzinárodnými kontaktmi a projektmi). Minister obrany a arogancie sa najskôr tváril, že sa Múzea SNP zmocnil, aby opravili historickú vojenskú techniku. Keď napriek protestom odborníkov doma i v zahraničí Múzeum nasilu ovládol, prezradil, že je to preto, aby „zabránil ruskej propagande“. Nahrádzajú ju historické lži, ktoré v rozhlasovom rozhovore s ním pätolízačsky tvrdil aj „umelec každého režimu“ Boris Filan.

– Len sa prizerali a neozvali, keď škandalistka Hanzelová špinila meno profesora Traubnera na základe vykonštruovaného obvinenia.

– Škandalizovaný Danko spolu so SNS zabránili životne nebezpečným vojenským základniam „najväčšieho dodávateľa násilia v dnešnom svete“ (ako to v roku 1967 nazval Martin Luther King). Táto politická zberba nás potichu v réžii ministra arogancie predala najväčším hrdlorezom, ktorí budú pekne v závetrí 9 000 kilometrov doma za oceánom, až sa my tu, ako ich trenažér vojenských provokácií, ocitneme vystavení ruskej odvete až po raketové útoky.

– Zneužívaním moci a huckaním silových zložiek priviedli k predčasnej smrti generála Lučanského, pričom o príčinách klamali postupne Mikulec, Naď a hlavne Kolíková. Nech sa deje akákoľvek zvrhlosť v ich rukách, zbavujú sa zodpovednosti účelovými lžami a držia sa pri moci zuby-nechty amorálne, bezohľadne, cynicky.

Psychopatovič už ako minister financií (?!!) vyhlásil, že za ich vlády neprepukol žiadny korupčný škandál. Vzápätí sa ukázalo, že Krajniakovi podriadení v pezinskej úradovni rozdali bez vyššej kontroly schránkovým firmám 24 miliónov eur, kým poctiví podnikatelia najmä v gastro-priemysle krachovali. Myslíte si, že „posledný križiak“ vyvodil akúsi politickú zodpovednosť?! Áno, vtedy keď sa zľakol, že bude po Pčolinskom zatvorený, ušiel z ministerského kresla do parlamentu. Ale rýchlo mu otrnulo. A zjavne nadobro, je teflónový…

V rozpore s Psychopatovičovým vyhlásením o korupcii za ich vlády vyšlo najavo, že rodinná firma tajomníka Kyseľa dostala na 6 ošípaných podporu 27-tisíc eur! Ani s príslušným ministrom, Matovičovým protežantom Vlčanom, to nepohlo.

Toto vyhlásil Psychopatovič ako opozičný poslanec 15.4.2015 v parlamentnej rozprave: „Pán predseda, kolegovia, kolegyne, mám relatívne málo rokov, ale z toho, čo som čítal, presne takto si predstavujem politické procesy v 50. rokoch. Jednoducho vládna moc, boľševici, ktorí si zmyslia, že zrazu oni majú pravdu a majú patent na rozum, si povedia, že tí, ktorí chceli pre štát dobre, sú zločinci, ukážu na nich prstom a verejne ich pred celou spoločnosťou popravia. Rituálne politicky zavraždia…“ Nie je vám to povedomé?

Vláda tejto politickej zberby prekračuje všetky normy, pravidlá a zákony. Odpočúvanie vodcov opozície by za vlády Róberta Fica mobilizovalo US-ambasádu a jej nohsledov na nepríčetné jačanie o porušení pravidiel politickej súťaže. V opačnom prípade je každá špinavosť povolená a západní diplomati, politici, aj predstavitelia EK zaťato mlčia nielen k tomu, ale aj k masívnemu rozkladu právneho štátu a porušovaniu ľudských práv. Ten kto tento nelegálny odposluch realizoval a využil v politickom boji, ho ako opozičný politik kritizoval – Daniel Lišpic tu o tom hovorí vlastnými slovami! Neuveriteľné zlo sa stalo skutočnosťou!

A perla na záver – v opozícii na vyhliadnuté obete vo vysokých funkciách jačali, že „rozdeľujú spoločnosť“, pretože im nič iné nevedeli našiť. Odkedy prišli k moci Psychopatovič tak rozdelil túto spoločnosť, ako sa to ešte žiadnemu politikovi pred ním nepodarilo. A nielen on, ale všetci protežanti tejto politickej čvargy sa vo vládnych funkciách držia zuby-nechty pri akejkoľvek hanbe, čo spôsobia.

Neviem si spomenúť v čom by nezlyhali, čo by nezmrvili a nesprznili svojim donebavolajúcim amaterizmom, ktorým prekonali aj starých boľševikov. Vláda zmeny sa stala vládou hanby. Ak by táto politická zberba odišla od moci čiastočne do väzení, čiastočne do blázincov a zvyšok do zabudnutia, už zajtra by to bolo dva roky neskoro…

Ak som na niečo zabudol, či to prehliadol, prosím, smelo doplňte túto tristnú bilanciu…

Únosy detí na Ukrajine? Ako funguje „double standard“. . .

03.06.2023

Na Západe je známy aj výraz „double standard“, kedy určité kritériá sú na jedných aplikované, na iných nie. A dobre vedia, čo to znamená. Vo Vietname Američania najskôr barbarským bombardovaním civilných cieľov narobili tisíce sirôt a potom ich asi 3 300 odviezli z Vietnamu, z čoho boli aj súdy s podozrením na ÚNOS! Ale nikomu nenapadlo vydať kvôli tomu na [...]

Náckovia na Slovensku?

02.06.2023

História sa opakuje. Zvlášť, keď jej niekto pomôže. Mnoho príslušníkov SS utieklo po II. svetovej vojne z Európy za výdatnej pomoci ilegálnej siete Odessa, ako o tom píše Frederick Forsyth v knihe „Spis Odessa“ a významnou prestupnou stanicou bol aj Vatikán! Viacerí sa usadili v USA a Kanade, kde nie je dodnes nacizmus považovaný za zločinnú ideológiu (??!). [...]

Predvolebná reinkarnácia, či prekabátenie Matoviča a jemu podobných

29.05.2023

História sa opakuje. Po Novembri 1989 sa viacerým komunistickým poskokom podarilo reinkarnovať do novej doby. Žiarivým príkladom je Ján Štrasser, profesionálny komunistický vriťolezec (viď výber „Nám s úsmevom sa kráča… The best of KSS & KSČ“, kde mu patrí čelná pozícia medzi autormi komunistických „častušiek“), ktorý dvakrát podpísal Antichartu. [...]

izrael

3 500 bômb bolo na ceste. USA stopli dodávky munície pre Izrael

08.05.2024 18:21

Spojené štáty žiadajú ochranu civilistov v Rafahu.

SR polícia NAKA Kuciak vražda podozrivý zatknutie NRX

Škole sa vyhrážal bombou. NAKA zadržala 14-ročného mladíka

08.05.2024 17:07

Policajti odosielateľa e-mailu vypátrali a zadržali do 24 hodín.

vojna na Ukrajine

Prispelo už 65-tisíc darcov. Zo zbierky suplujúcej štát sa nakúpi žiadaná delostrelecká munícia

08.05.2024 15:57

Za 22 dní sa iniciatíve Mier Ukrajine podarilo vyzbierať celkovo 4 165 309 eur.

vojna na Ukrajine, Volodymyr Zelenskyj

Ukrajina do vojny posiela väzňov. Po vzore Ruska však nejde

08.05.2024 15:14

Norma by mala pomôcť doplniť ukrajinské jednotky a striedať vojakov vyčerpaných po dvoch rokoch bojov.

gumurin

Ako to vidím

Štatistiky blogu

Počet článkov: 732
Celková čítanosť: 6314292x
Priemerná čítanosť článkov: 8626x

Autor blogu

Archív

Odkazy